Crysis 2
Moderátor: Baneshee
- HunterGtNet
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Crysis 2
stahni si Crysis2AdvancedGraphicsOptions a nastav si grafiku podle sebe o mnoho jednodusi nez pres konzolu
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No kdybych měl desktop a silnou grafiku tak by mi to možná bylo jedno ,ale takhle mě to štve. Proto pak musím říct že minulí CRYSIS jel lépe. Utilitka mi nák nechce jet nevím kde je zase problém 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Umek
- Nováček

-
Zdravím ve spolek!! Mám problém s grafikou u Crysis 2, fakt si nevim rady jak tohle vyřešit...
Viz. video:
http://www.youtube.com/watch?v=RhZ_mMSLA3I
Grafickou kartu mám Ati 5770 (nejnovější ovladače).
Díky za každou radu
Viz. video:
http://www.youtube.com/watch?v=RhZ_mMSLA3I
Grafickou kartu mám Ati 5770 (nejnovější ovladače).
Díky za každou radu
- Chroustostroj
- Začátečník

-
Máš origoš ? Protože, mně to na 5770 s posledníma driverama jede v pohodě.
X6 1100T@4.1GHz (CM 212+), C&Q-ON, default voltage, MSI K9A2 Platinum V2 (790FX+SB600), 4x2GB Adata DDR2 800+,Sapphire R9 290x, Nejrychlejší a nejžravější DDR2 stroj v ČR
, LCD: HP 2475W, Corsair HX-620, Win7 x64, NB: 13" MacBook Air 2012
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Koukám že nový CRYSIS 2 je samí problém. Sice takhle mi to nejede ,ale nejede mi to tak ve snímkách jako uniklá verze. Prostě hnus.
Skus přeinstalovat a vymazat uložené pozice ze hry.
Skus přeinstalovat a vymazat uložené pozice ze hry.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Commanderwar
- Začátečník

-
ME TO TAKY NEJAK NECHCE FAKATHunterGtNet píše:stahni si Crysis2AdvancedGraphicsOptions a nastav si grafiku podle sebe o mnoho jednodusi nez pres konzolu
stahnul jsem ji rozbalil....a dal cestu ke složce s crysis 2..ale zkoušel sem nastavit všechno na low..a pak na maximum...a žadny rozdil
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium
- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Umek: Zkus si z DVD nainstalovat přiložený directx.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přesně. A tam snad ani cesta nastavit nejde ta se dělá automaticky. Já už zkoušel kde co spustit ten program s plochy pak ze složky z hrou a nic. Mě by stačilo jen kdyby jsem mohl vypnout to AA nic jiného nepotřebuji pak bych byl naprosto spokojený.Commanderwar píše:ME TO TAKY NEJAK NECHCE FAKATHunterGtNet píše:stahni si Crysis2AdvancedGraphicsOptions a nastav si grafiku podle sebe o mnoho jednodusi nez pres konzolu
stahnul jsem ji rozbalil....a dal cestu ke složce s crysis 2..ale zkoušel sem nastavit všechno na low..a pak na maximum...a žadny rozdil
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
C:\Users\Username\Saved Games\Crysis2
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Už se tu na to odpovídalo je to v: ULOŽENÉ HRY 
- Umek
- Nováček

-
Originál nemám, rád bych si ho koupil !! Jelikož mi takhle šlo i demo, tak jsem chtěl nejdřív vyzkoušet, jestli bude ten samej problém i v plný hře. A bohužel je
Asi se s Crysis 2 můžu rovnou rozloučit 
- shanker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak sem zvedavej jak se s tim crytek popere kdyz se da hrat mp bez originalu :/ celkem tvrda rana pro vyvojare .....
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- icebosss
- Začátečník

-
není důvod, proč by ta utilita neměla jet, dáváš aply než dáš start game přez ten config? mě funguje úplně v poho, vypnul sem si ten nahouby blurVlastimil91 píše:No kdybych měl desktop a silnou grafiku tak by mi to možná bylo jedno ,ale takhle mě to štve. Proto pak musím říct že minulí CRYSIS jel lépe. Utilitka mi nák nechce jet nevím kde je zase problém
- renek1
- Začátečník

Clovece co by si chtel?? Kdyz je to narocny na HW, tak brbláte, kdyz ne tak taky. Myslim, ze je to jeden z nejnarocnejsich projektu na grafiku, jelikoz se vse odehrava ve meste splno obekty a ruznymi detaily a ja nevim cim vsim (odbornici jiste budou souhlasit) a tak se jiste najdou i nedostatky, ale ta tvrda slova co tu padaji to je sila. Zrejme si jeste sam nic nedokazal, ze dokazes dilo druhych tak pohanit. a pokud se to podle tvych slov "hybe se to proste jak pro debily, kdyz to takhle napisu." pak to mozna pro tebe bude jak delany (bez urážky)Maxtor píše: Tak nejak.. je to hnusny, je to az prekvapive nenarocny.. ovladani me prijde.. no proste celej ten feeling z enginu me prijde ponekud ulet.. ve spatnem slova smyslu.. ovladani nanosuitu je ve fazi, kdy uz neni prakticky potreba prepinat rezimy, protoze hrdina skace 100m a beha 200km/h proste uplne normalne.. vse je defaultne aktivni a pouze to spotrebovava energii..
Narocnost je v podstate o tom, ze kde davalo Crysis 20fps, Crysis 2 dava 30.. proste to jede velmi slusne.. taky aby ne, kdyz je to o tridu hnusnejsi nez soucasny AAA hry, resp nekolik let stary Crysis 1..
Pro me jednoznacne nejvetsi zklamani poslednich let, i kdyz jsem to vice mene cekal.. dalsi vec je, ze mi nikdo nenamluvi, ze port probihal z PC na konzole, jak se parkrat psalo.. nesmysl.. je to port z konzoli na PC a podle toho to vypada.. takto soudim, ne dle grafiky, ale prave dle onoho feelingu z enginu apod.. hybe se to proste jak pro debily, kdyz to takhle napisu..
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
- Maxtor
- Začátečník

-
Boze.. kolik ti je let, ze sem dokazes napsat, to, co jsi ted napsal..
Crysis 2 je hra.. jeji vyvoj stoji prachy.. reklama stoji prachy.. zakaznici to cely zaplatej.. i s tresinkama na dortu prave tehle vyvojaru a distributoru..
Vyvojari se rok holedbaji, jak to je strasna PC pecka.. jak budou portovat na konzole (to je evidentne lez), jak ta grafika bude neskutecna a ude znamenat dalsi mylnik ve vyoji lidstva (jeste vetsi lez) a jak se z toho vsichni podelame..
WoW efekt zde chybi.. naprosto.. kupodivu se i misto nejake nulove zony dostavuji pocity spise minusove.. cela hra je naportovana z konzole.. ve stavu v jakem ji vidime.. myslim, ze to kometar nepotrebuje..
Nejaka moralka jde stranou, kdyz si tihle super typci, ktere tak obdivujes, jezdej ve Ferrari, ktere jsi jim koupil a to jeste za podminek, kdy ti nalhali, jak jim mas prispet na neuveritelnou vec, ktera je pritom misto onoho WoW spise na urovni WTF..
Crysis 2 je hra.. jeji vyvoj stoji prachy.. reklama stoji prachy.. zakaznici to cely zaplatej.. i s tresinkama na dortu prave tehle vyvojaru a distributoru..
Vyvojari se rok holedbaji, jak to je strasna PC pecka.. jak budou portovat na konzole (to je evidentne lez), jak ta grafika bude neskutecna a ude znamenat dalsi mylnik ve vyoji lidstva (jeste vetsi lez) a jak se z toho vsichni podelame..
WoW efekt zde chybi.. naprosto.. kupodivu se i misto nejake nulove zony dostavuji pocity spise minusove.. cela hra je naportovana z konzole.. ve stavu v jakem ji vidime.. myslim, ze to kometar nepotrebuje..
Nejaka moralka jde stranou, kdyz si tihle super typci, ktere tak obdivujes, jezdej ve Ferrari, ktere jsi jim koupil a to jeste za podminek, kdy ti nalhali, jak jim mas prispet na neuveritelnou vec, ktera je pritom misto onoho WoW spise na urovni WTF..
- myom
- Středně pokročilý

tak od vcerejska hraju a nemuzu rict ani kousek spatneho slova. sice jsem byl ze zacatku trochu dezorientovany v prostredi, ale chtelo to jenom zvyk. o dva levevy dal jak jednicka.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- renek1
- Začátečník

to Maxtor
No zrejme presne vis jak to je jelikoz mas info asi primo od zdroje, nebo jsi jen spekulant a domyslis si veci jak asi jsou. No nic, to je jedno, tak si zij ve svych konspiracnich teoriich dal.
No zrejme presne vis jak to je jelikoz mas info asi primo od zdroje, nebo jsi jen spekulant a domyslis si veci jak asi jsou. No nic, to je jedno, tak si zij ve svych konspiracnich teoriich dal.
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
- Maxtor
- Začátečník

-
jojo.. mas pravdu.. autori nam to rozdavaj zadarmo a zijou v maringotkach nekde za mestem.. stejne tak pred vydanim Crysis 2 tvrdili, ze pujde o konzolovou hru s grafikou mene WoW nez v pripade jednicky.. 
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ano dávám aply a pak start game a nic hra jede furt stejně.icebosss píše:není důvod, proč by ta utilita neměla jet, dáváš aply než dáš start game přez ten config? mě funguje úplně v poho, vypnul sem si ten nahouby blurVlastimil91 píše:No kdybych měl desktop a silnou grafiku tak by mi to možná bylo jedno ,ale takhle mě to štve. Proto pak musím říct že minulí CRYSIS jel lépe. Utilitka mi nák nechce jet nevím kde je zase problém
- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak po obrovském údivu, že v 1920*1080 vše na max (3 položky
) hra jede pořád 55+ FPS, se to docela dá. Střílečky dobré, spád taky. Sem tam i vojáci chytří.
Menší zklamání z grafily, ale jinak + převažují nad -
Jinak 2500K jede pořád na 50% a více
Menší zklamání z grafily, ale jinak + převažují nad -
Jinak 2500K jede pořád na 50% a více
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite