nepletu to semDzin píše:Detaily a efekty si nepleť!![]()
Detaily můžeš mít na
Low,Medium,High a Ultra High!
zapoměl sem. Detaily na medium
Moderátor: Baneshee

tak se podivej tady http://ucguides.savagehelp.com/Doom3/maps.htmMeverick píše:Lidicky vy jste me normalne ignorovalia to se nedela tak sem pleas napiste kolik to ma vlastne levelu (aspon kolik ste meli na koncu autosavu) a kde uz je peklo?

No od prvního pekla, je to ještě docela kus do konce hry.Meverick píše:Lidicky vy jste me normalne ignorovalia to se nedela tak sem pleas napiste kolik to ma vlastne levelu (aspon kolik ste meli na koncu autosavu) a kde uz je peklo?

Krevety píše:nechapu jak tu nekdo muze tvrdit ze to hraje na 5200 na 1024*768 medium to fakt ne...
ja to hraju na 1024medium a misty mi framerate klesne pod 15 coz uz je hodne malo , bezne mam tak 35-45 takze v pohode hratelne a to mam k tomu 1GB ram ...![]()
jeste dodam ze mam rozbalene paky, a image_cache 128 zadne dalsi upravy ...

To je furt samy jede to v pohode, nadherne nebo plynuleSatiriasis píše:Nazdar lidi. Kamos ma AMD Athlon XP2500+, 512MB DDR, a taktlou GeForce FX 5700- 515/600 a jede mu na Force Ware 56.72Doom uplne v pohode na 1024x 768na High detail.Ma nekdo podobnou sestavu?Je to vubec normalni? Cetl jsem ze by to melo jit na tyhle karte tak na 800x600 az 1024x768 na medium.Ja to hraji na mojim PC na 1024x768 na medium a prumerne 40snimku.Min 20snimku.Na tohle nastaveni to jde uplne v pohode.Na visi se to uz trochu obcas skube.Brzdi me procesor, jinak by to slo doufam vic.

2 J.Drak Souhlas na plynulost má každej jinej názor, ale to demo je divný hodilo mi to na 1280x1024 kolem 30FPS ale hra mi běží průměrně 40-50fpsJiri Drak píše:To je furt samy jede to v pohode, nadherne nebo plynuleSatiriasis píše:Nazdar lidi. Kamos ma AMD Athlon XP2500+, 512MB DDR, a taktlou GeForce FX 5700- 515/600 a jede mu na Force Ware 56.72Doom uplne v pohode na 1024x 768na High detail.Ma nekdo podobnou sestavu?Je to vubec normalni? Cetl jsem ze by to melo jit na tyhle karte tak na 800x600 az 1024x768 na medium.Ja to hraji na mojim PC na 1024x768 na medium a prumerne 40snimku.Min 20snimku.Na tohle nastaveni to jde uplne v pohode.Na visi se to uz trochu obcas skube.Brzdi me procesor, jinak by to slo doufam vic.Ale rychlost hry se vyjadruje spise v fps. Znam lidi, ktery jsou v pohode kdyz jim to jede kolem 30fps a ze to obcas klesne na 10fps jim nijak zvlast nevadi. At si kamarad pusti timedemo a hned uvidime jak v pohode mu to jede

Nestahuj nic máš ho v compuSatiriasis píše:To ja vim.Ja mezi ty lidi nepatrim.Mam kamose, ten to hraje na 1280x1024 a ultra high na FX5200 a kdyz jsem u nej byl tak on ani nevedel o tom, ze se mu to seka.A taky ze se to poradne sekalo a mys mel tak 100x zpomalenejsi.Kdyz se chtel otocit, tak hejbnul mysi a on se otocil tak za 2 vteriny potom, tak to takovej ja rozhodne nejsem.Na mim kompu mam min 20snimku a vubec se to neskube, ale stejne to jde znat,ale jemu to fakt jelo nejak hooodne v poho.Kde to timedemo stahnu??

Luboss píše:jaký detonátory používáte? mě z toho jebne, na 1024 x 786 Hig detail s 61.72 mam na svojí sestavě v timedemu 32 FPS

O tom to presne je, kazdy to proste vnima jinak. Me sice timedemo jede v 1280x1024 rychleji, ale nikdy bych to v tom rozliseni nehral, protoze pri hre mi to rozhodne plynule neprijde.Dzin píše:2 J.Drak Souhlas na plynulost má každej jinej názor, ale to demo je divný hodilo mi to na 1280x1024 kolem 30FPS ale hra mi běží průměrně 40-50fpsSamozřejmě high details.Kdyby to škubalo tak okamžitě snižuju,ale není důvod, teda zatím.....jsem asi v 1/3hry.

Jiri Drak píše: O tom to presne je, kazdy to proste vnima jinak. Me sice timedemo jede v 1280x1024 rychleji, ale nikdy bych to v tom rozliseni nehral, protoze pri hre mi to rozhodne plynule neprijde.

To neni divny poprve je to vzdycky min protoze to neni nacteny a musi swapovat disk a to demo je nejak narocnejsi nez samotna hra tak proto mas ve hre vic na jaky hrajes nastaveni 24 v benchmarku nic moc to ti to musi v krizi pekne sekat(asi jako meKrevety píše:to je divny me to timedemo udelalo poprve 22.3fps , a podruhy 24fps ... a ve hre mivam 35-40 a jak je hodne moc monster a efektu tak 15-20![]()
neni to nejak malo ?
jo jeste plz pomozte s delta labs 3 (tam jak se teleportuje) sem u 3.portu, mam pristup na 4. misto akorat se dostanu dycky na zacatek a u 3.portu mam jeste jednu mistnost uzamklou (asi security room) ... poradte jak z toho ven