Watch Dogs

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
radekhgt
Začátečník
Začátečník

Re: Watch Dogs

Příspěvek od radekhgt »

Tak GPU na tych 60fps urcite postacuje,len ma mrzi ze CPU to neutiahne i ked je to celkom slusny procesor na notebookove pomery...
Zakladny takt ma 2.4Ghz a bostuje na 3.4Ghz.Mam zapnuty monitor CPU v Afteburnery a tam to nevytazuje na viac ako 70%,ale asi to neukazuje realne hodnoty...

Stymto problemom som sa stretol aj pri GTA 4...je to fakt na pi*u toto.Tato hra mi nieje sudena :-D
CPU: Ryzen 7 9800X3D + RYUJIN II 360 ARGB GPU: MSI RTX 5090 Gaming Trio OC MB: Asus ROG STRIX X670E-A RAM: Kingston FURY DDR5 32 GB 6000 MHz CL36 RGB PSU: MSI MAG 1250W LCD: LG OLED42C2
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak už to taky hraju a zatím mi ta hra sedí nějak víc, než GTA. Jízdní model by mohl bejt o kousek lepší, ale budiž. Nicméně se obávám, že u mě je celkovej zážitek opět danej tím, jak hra vypadá a jakou má celkovou atmosféru.

S tou optimalizací, nad kterou se na fórech lamentuje, bych to neviděl až tak horký. Testoval jsem různý nastavení a karta škáluje naprosto normálně od low až po ultra, nárůst frameratu je naprosto adekvátní (chápu, že sli/cf problémy jsou jiná věc). Já skončil u nastavení 1920x1080, včechno high, textury medium, borderless a v nv inspectoru framelimiter na 45 fps. Naprostá plynulost, jízda autem i střelba úplně v pohodě, 45 fps za každý situace.

Ono totiž těch pověstnejch 60 framů je pouze naše zmlsanost. Já pochybuju o tom, že většina dnešních vývojářů dělá hry s tím, že to musí jet v 60ti. Něco jinýho je, když to předem avízujou, chápu. Ale u takovejch her, jako je tohle, to prostě nejde. Já to prostě vidím tak, že kdo chce jet v 60ti, tak musí snížit detaily, nebo mít železo. A že mi tam píšou, že na high textury je potřeba 2Gb karta a ono se to stejně při jízdě autem seká a až když to dám na medium, tak to jede naprosto normálně, považuju za zcela v pořádku, ta velikost paměti je pouze orientační informace, ale grafickou pamět využívaj i jiný části hry.

Jako co je to furt za dogma "optimalizace na hovno, v šedesáti to nejede ani omylem"...??? My jsme před deseti lety pařili hry naprosto samozřejmě v šedesáti framech? Vývojáři dělaj hry tak, aby byly hratelný na adekvátním železe v adekvátním nastavení, protože si dovolím tvrdit, že vývojáři považujou 40+ fps za hratelný. Je to jen naše zmlsanost a od toho se odvíjí veškerá kritika.

Ano, mohlo by to bejt ještě lepší, ale oni na to nějaký patche určitě vyjdou a odladěnější drivery taky budou. U áčkovejch titulů už to tak pár let je, u grafickejch driverů taky.

Ale už mě unavuje poslouchat ty nářky, jak je něco na hovno optimalizovaný, když se evidentně někdo snaží dostat z kompa víc, než na co má. Souhlasím, že dnešní trend jsou celkově horší optimalizace her. Ale myslím si, že WD se dost křivdí. GTA4 se vedle toho se svejma zubatejma a věčně se tetelícíma hranama stejně jako doskakujícíma a problikávajícíma texturama nemůže ani postavit, WD se mi líbí víc, než GTA5 (kterou tu mám na Xku a opět je to neodladěnej hnusnej zubatej sajrajt).

Veškerý tyhle debaty a kritika plynou pouze a jen ze dvou dogmat: "chci jet v 60ti fps", "nebo chci mít všechno na max". Někdy oboje najednou. Je to nesmysl, koho se to týká, měl by se to odnaučit a bude mít mnohem klidnější herní život.

Ale abych skončil tím, čím jsem začal - právě díky plynulosti a celkovýmu vzezření hry, mě to zatím baví daleko víc, než hnusně vypadající a i po všech patchích blbě optimalizovaní GTA.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Swate srovnej GTA5 a WD, zajímá mě to.

Já pětku ještě nehrál, čekám na PC verzi. Ale Watch Dogs mi zatím přijdou boží.
Protože ta atmosféra (moje videa):

http://www.gamersyde.com/thqstream_watc ... yj_en.html

http://www.gamersyde.com/thqstream_watc ... pn_en.html

http://www.gamersyde.com/thqstream_watc ... dS_en.html

To je něco famózního. Chci dělat mise, ale ono to nejde když jen samotný procházení městem mě tak baví.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

tak,dohrano...po prvotnim zdeseni se to trochu zlepsilo - za me 7/10

SPOILER:
mesto super,zivy,vse se hejbe a tak,ale interakce je odflaknuta,strasne malo navstivitelnejch baraku(coz je detail),ve hre uplne chybi rozhodovani a vic rpg prvku,coz tam skoro na prvni pohled melo bejt jenze to bylo v posledni chvili pred vydanim vyriznuty, spousta situaci se nabizela jako "ano nebo ne?" a nakonec tam moznost volby nebyla (viz dedsec tam na konci u ctOS centraly atd)

hra ma spoustu much a nedotazenosti,meli jeste rok/dva pracovat a dopilovat detaily a nelogicnosti a hlavne vylepsit pribeh,nezmenitelnost nekterejch veci me vazne srala (zbytecna smrt Clary - to cely vypadalo,jako kdyby to nekdo sil horkou jehlou,uplnej nonsense)

na hre se opet podepsala nenazrnost vydavatelu,hra proste nebyla ready k vypusteni,radsi nechci ani vedet,jak to vypadalo pred tim pul rokem,kdy to melo vyjit puvodne,to by byla doslova tragedie
rekl bych ze do dvou let tu mame WD2,ta hra ma potencial,jen to vsechno dopilovat
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
vavron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vavron »

Máš to Swate pěkně napsáno a ve většině věcí souhlasím. Ale neodpustím si svůj pohled na celou věc. První ukázky na E3 vypadaly skvěle, všechno bylo krásné, nádherné, nové. Hackování v otevřeném světě, to tady ještě nebylo, to bude pecka. Po všech možných lákadlech přišla první rána s odložením z listopadu na jaro následujícího roku, prý kvůli doladění detailů. Řekl jsem si jasně, nové konzole beztak nemají pořádně osahané, tak to potřebují dopilovat a odstraňují posledních pár chyb. Když hra nakonec vyšla s velkou pompou pro všechny platformy najednou a pokořila v prodejnosti veškeré předchozí hry od Ubisoftu, všichni očekávali, jaká to bude pecka. Jenže ejhle, problém sem, problém tam a to prakticky na všech platformách. Člověka napadne "sakra, co dělali ten půl rok?!" Pak následuje tisíc srovnávacích videí, jak je ve WD polovina věcí nedodělaná či odbytá oproti hrám starým klidně i 12 let. Ze všech těch zmíněných jsem si ve hře sám všiml tak 5, možná 6, ale prostě to zamrzí.

A pak je tady slavná PC verze. Když vyšla informace, že většina Ubisoftu jede na GTX670, komunita očekávala, jak jim to krásně pojede na lepších kartách. Sice nebylo zmíněno, na jaké detaily kluci z Ubi jedou, ale tak nějak se očekávalo, že na high/ultra to bude. Pak hra vyjde a frajeři jako tady radekhgt s PC za 50+ tisíc nejsou schopni rozjet hru tak, aby nepadaly fps či nedocházelo k minizásekům, dokud si nedají detaily na medium. Na co potom mají takový silný PC, když hra je s ním pošle do řiti a budou muset mít stejné nastavení jako frajeři s PC o polovinu levnějším? Mě osobně je jedno, jestli jedu na high nebo ultra, protože rozdíly téměř nejsou, ale požaduji od hry stabilní FPS za všech okolností, ať už je to 60 nebo 40, a to mi WD zatím nedokáže poskytnout (možná s tvým nastavením ano, zkusím a uvidím). Proto doufám, že první patch opraví veškeré bugy, díky nimž nemůžu hrát já a další milion lidí (90% loading screen bug) a taktéž se trochu poperou s těmi propady FPS.

Abych ale WD úplně nekřivdil, hra mě baví, strávil jsem u ní asi 20 hodin a v kampani jsem cca v polovině. Veškeré vedlejší úkoly, skvělé propojení online hraní, sbírání hotspotů a další věci, to vše vytváří téměř dokonalou herní náplň. GTA IV je sračka, příběh mne moc nebavil a co dál tam jde dělat? Skákat s padákem, šipky, kulečník, bowling? A pak mulťák, kde se všichni snaží navzájem pozabíjet nebo dělají ptákoviny? Ne, děkuji, WD u mě vyhrávají na plné čáře. Teď mi jej prosím opravte, ať můžu pokračovat ve své rozehrané hře, děkuji.
PC:MSI VELOX 100P AIRFLOW, B650 TOMAHAWK WIFI, 7800X3D, MSI MEG Coreliquid S360, Kingston FURY Renegade RGB 32GB @ 6000 MHz, MSI RTX 5080, MSI MEG Ai1300P PCIE5
Mercedes A45 AMG 2020 (W177)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Paul: teď nemám jak to srovnat, byt po kompletní rekonstrukci bydlím u ségry, Xbox není zapojenej, pouze comp. Nicméně ono stačí ti to popsat.

GTA 5: grafika jako v GTA 4 s bohatší barevnou paletou, na Xku pravda bez doskakujících, nebo problikávajících textur, nicméně s mega shimmeringem, kterej alespoň mě naprosto odrazuje od hlubšího se ponoření do dění ve hře. Když pominu hw konfiguraci minulý generace konzolí, tak v intenzivnějších situacích padá framerate hluboko pod 30 - stále stejná rockstaří story, jako v RDR příjezd do Armadilla, nebo na ten hlavní ranč, lesy na východě mapy, nebo určitý části Mexica.

Ostatně ono postačí tohle video. Spodní hrana zadního okna auta, nebo čas 3:00 - shimmering jako kráva, kraluje tomu sloupovej jeřáb v dálce.....

https://www.youtube.com/watch?v=_fbYyMq4cGU

Jinak Korush (Tweakguides.com) natočil tohle video a nejvíc samozřejmě žere nastavení textur a ke konci mi mluví z duše - jasně tam říká, že i když to lidi asi neradi uslyšej, WD je optimalizovaný poměrně slušně. Pro angličtináře čas 12:00 a dále.... Na rovinu říkám, že svůj předchozí post jsem zaslal před shlídnutím jeho videa, čímž se nijak nebiju v prsa, ale snažím se zkrátka říct, že to chce trochu komplexnější přístup k nastavení daný hry dřív, než začneme "věšet" vývojáře.

https://www.youtube.com/watch?v=h4QFLT2CppI

Je zcela logický, že když mám 2 Gb kartu a u high textur mi píšou, že potřebujou 2Gb Vram, že je to pouze orientační hodnota, protože pak jistě záleží na tom, jak nastavím zbytek hry. Pravda, tohle jsem nezkoušel, u svýho nastavení jsem se zaměřoval na celkový detaily, mě medium textury stačej. Ale dovedu si představit, že když to dám celý na medium a textury na high, že to pojede. Možná trochu extrém, ale zrovna tak si umím představit, že to někomu pojede naopak s texturama na medium a detailama na ultra. Ale když si dá někdo na 2Gb kartě high textury, který mu už tak vyžerou téměř celou v-ram a do toho pošle high, nebo ultra detaily a pak začne řvát, že je to blbě optimalizovaný, no tak ten dotyčnej prostě nepřemejšlí.

Ty textury jsou prostě rozežraný a je třeba najít ten sweet spot. U mě je to high details + medium textures v 1920x1080 . Časem to jistě poladěj patchema, kolikrát patch odladí hru, že se dá jít s nastavením o stupeň nahoru. Ale Watch Dogs není blbě optimalizovaná hra už teď.

A co se týče atmosféry, tak jsem to nastavil, dvě hodiny testoval, jezdil, plul loděma, chodil po ulicích, dělal kraviny, vyvolával výtržnosti apod. aby si to mohl zapařit synovec. Já to dám, až se přestěhuju zpět do svýho bytu. Ale z toho, co jsem viděl a zkusil, tak přistání bárkou u břehu a procházka pěšky kolem Sears Tower mi stačila. A jelikož jsem stealth positive tak už teď vim, že si tohle vychutnám.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Já myslel srovnání herní, je jasný že graficky je GTA předpotopní. Ale když jsi to ještě pořádně nehrál tak nic.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Swat píše:Jinak Korush (Tweakguides.com) natočil tohle video a nejvíc samozřejmě žere nastavení textur a ke konci mi mluví z duše - jasně tam říká, že i když to lidi asi neradi uslyšej, WD je optimalizovaný poměrně slušně.
Optimalizovaný slušně může být, ale když i na 6GB grafice to stutteruje, tak prostě někde je chyba a v našem HW to není.

Co zatím jen tak tu hru zkoušel a jako Paul se procházím po městě a hackuju cizí hovory a pod. tak to nevypadá až tak zle. V tomhle ohledu má ta hra náplně až až... ještě se snad nestalo že by se nějaký hovor opakoval. Činnosti lidí v ulicích jsou taky velice rozmanité. Prostě obyč procházení se městem vypadá hodně věrohodně.

Grafika je v noci a při dešti pěkná, pouze ve dne na slunci to vypadá "nějak divně", je to takový bez hloubky. Textury jsou velice detailní, a nároky si v tomhle ohledu WD obhájí, ale neobhájí si to ten stuttering který není způsoben tím že by to 3GB grafika nezvládala nakrmit, ale že něco se jebe v tom enginu - tohle chce patch protože 60+fps je jinak rušeno minizáseky a to fakt naštve.

A zvuk je naprosto božský, jsou docela přesně slyšet odrazy zvuky a přijíždějící siréna ulicí fakt zní naprosto věrně (na sluchátkách). Zvuk je fakt hodně silná stránka hry protože ten tu atmosféru dělá nejvíce.

Takže zatim sice nehraju příběh, ale působí to docela nadprůměrně až na některý technický nedodělky (viz. ty fun videa GTA4 vs WD nebo dokonce MAFIA vs WD)
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
radekhgt
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od radekhgt »

Takto mi to ide na notebooku...

https://www.youtube.com/watch?v=Hm7htR4 ... e=youtu.be

Mam tam High textury a poskusal som pocas videa menit nastavenia...vzdy to ide rovnako :mrgreen:
CPU: Ryzen 7 9800X3D + RYUJIN II 360 ARGB GPU: MSI RTX 5090 Gaming Trio OC MB: Asus ROG STRIX X670E-A RAM: Kingston FURY DDR5 32 GB 6000 MHz CL36 RGB PSU: MSI MAG 1250W LCD: LG OLED42C2
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Jsem se k tomu dostal až teď a jak to tak čtu, tak je teda zcela normální, že při jízdě autem mám propady FPS o 50% a více? Hra mi běží na 60 - 80 FPS, jak sednu do auta a jedu, tak je to kolem 50 FPS a začne to skákat nahoru a dolu - dolu až na 25 - 30, jako to potom nejde provozovat žádná svižnější jízda :|
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Ache: jo to asi jo, bude tam problém s texture streamingem, ale jinak ta hra běží naprosto v pohodě. Jako mě na mojí sestavě s mym nastavením to běží krásně jak jsem psal výše, framerate mi k mýmu hw přijde adekvátní. Ono to s vypnutym limiterem lítá 40-70, ale já nesnášim kolísání frameratu, proto jsem to zamknul a mám klid.
h4nsasjks
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od h4nsasjks »

Swat: Chlape nezlob se, ale ty píšeš jakoby ti zaplatili nebo chceš být za každou cenu v opozici... Podobný problémy, o kterých se tu píše, máme všichni na sestavách od 20ti do 60ti tisíc... Hra běží v pohodě, ale sedneš do auta, trochu se rozjedeš a cejtíš drobný trhání, zrychlíš a začne se to někdy trhat jako prase (Mám to na High)...

Tohle rozhodně není dobře optimalizovaná hra, ten pach je nutný... Nějaký takový pindy že tohle a támhle to... Možná kdyby to byla jediná hra na světě, tak by ti to člověk i věřil...

Mně osobně se hra dost líbí... Má svoje mouchy, evidentně toho nemají v enginu dost vychytaného, ale jsem ochotný to překousnout. Nesplnili mnoho očekávání (Město není tak živé, lidé nemají své životy). Vadí mi trhání při jízdě autem... Ale přesto všechno si hru užívám... Stealth akce, hledání cesty atd atd...

Takže ti přeju ať si to taky užiješ a už se nesnaž se omluvit něco co omluvit nelze...
CPU: Intel Core i5-4590, GPU: ASUS R9280X-DC2T-3GD5, Motherboard: ASUS B85-PRO GAMER, Power Supply: EVGA SuperNOVA NEX650G Gold Power Supply 650W, RAM: Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600, CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo - rev. 2, HD: Seagate Barracuda 7200.14, Case: Corsair Carbide Serie SPEC-01 red LED
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já se nesnažím omluvit něco, co omluvit nejde a nepopírám, že ta hra potřebuje patch. Ale zároveň si nezaslouží takovou kritiku, co se týče optimalizace, jaká se na ní snesla. Já věděl, že se někdo ozve. Když vyšlo GTA 5 tak všichni šíleli nad tou 'peckou' a bylo jim jedno, že to místy hrajou v 18ti fps.

Jinak bych ocenil, kdybys tu diskuzi udržel na úrovni, ve který zatím běží. Já například tvůj názor respektuju, nepovažuju ho za 'pindy'. A do školy jsme spolu určitě nechodili, to mi věř.....
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Těm co se hra seká za jízdy:

Zkuste borderless window. Zkuste borderless window. Zkuste borderless window. Zkuste borderless window.

U mě to vyřešilo všechny problémy. Ježdění se neseká, tearing není, dropy ke 30 nejsou.

h4nsasjks
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od h4nsasjks »

Swat píše:Já se nesnažím omluvit něco, co omluvit nejde a nepopírám, že ta hra potřebuje patch. Ale zároveň si nezaslouží takovou kritiku, co se týče optimalizace, jaká se na ní snesla. Já věděl, že se někdo ozve. Když vyšlo GTA 5 tak všichni šíleli nad tou 'peckou' a bylo jim jedno, že to místy hrajou v 18ti fps.

Jinak bych ocenil, kdybys tu diskuzi udržel na úrovni, ve který zatím běží. Já například tvůj názor respektuju, nepovažuju ho za 'pindy'. A do školy jsme spolu určitě nechodili, to mi věř.....
Já to nemyslel tak, že tvůj názor jsou pindy... Myslel jsem to obecně, ve smyslu, že když je něco evidentně špatně, tak je to špatně. Zkoušet na nás, že se jedná o OW hru nebo jiné výmluvy je tak akorát k naštvání... Nemluvě o tom, že to každý tester musel vidět...

Zkusím ještě nějaké to nastavení, hra mě totiž vážně baví.
CPU: Intel Core i5-4590, GPU: ASUS R9280X-DC2T-3GD5, Motherboard: ASUS B85-PRO GAMER, Power Supply: EVGA SuperNOVA NEX650G Gold Power Supply 650W, RAM: Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3 1600, CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo - rev. 2, HD: Seagate Barracuda 7200.14, Case: Corsair Carbide Serie SPEC-01 red LED
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

No spis by bylo lepsi srovnani GTA5 na PS3 vs Watch Dogs na PC.
Protoze Xbox 360 uz je shit a ty hry na to vypadaji hrozne uz.
Predpokladam ze na PS3 GTA5 vypada o dost lepe a proto muze mit i nizsi framerate nez na Xboxu viz to video. Zatimco na Xboxu vypada otresne, hral jsem to asi 5 minut u svagra na 42" LCD televizi a kosticky hnus.

Watch dogs me lakaji, ale odrazuje me uplay a druha vec jak to pojede na 7950.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

GTA 5 je na xboxu opravdu humus na kterej se nedá koukat, navíc fps dropy řekl bych k 15fps. Ale grafika se mi celkem líbila.

Ovšem to je i Watch dogs na XBOX 360 nebo PS3, co jsem koukal na videa z těchto verzí tak to vypadá snad ještě hůř než GTA V.
PS5 Pro | LG OLED CX55
h4nsasjks
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od h4nsasjks »

Butch píše:No spis by bylo lepsi srovnani GTA5 na PS3 vs Watch Dogs na PC.
Protoze Xbox 360 uz je shit a ty hry na to vypadaji hrozne uz.
Predpokladam ze na PS3 GTA5 vypada o dost lepe a proto muze mit i nizsi framerate nez na Xboxu viz to video. Zatimco na Xboxu vypada otresne, hral jsem to asi 5 minut u svagra na 42" LCD televizi a kosticky hnus.

Watch dogs me lakaji, ale odrazuje me uplay a druha vec jak to pojede na 7950.
Tak to předpokládáš špatně... GTA V na PS3 i X360 je +- to samé...
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Swat píše:Já se nesnažím omluvit něco, co omluvit nejde a nepopírám, že ta hra potřebuje patch. Ale zároveň si nezaslouží takovou kritiku, co se týče optimalizace, jaká se na ní snesla. Já věděl, že se někdo ozve. Když vyšlo GTA 5 tak všichni šíleli nad tou 'peckou' a bylo jim jedno, že to místy hrajou v 18ti fps.

jak vubec muzes porovnavat ten konzolovej odpad,kterej se v lepsich chvilkach potaci mezi 20 a 25 fps? my resime pc a ta hra je proste podelana maximalnim zpusobem a veskera kritika je opravnena
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“