Alien Isolation , nová hra o vetřelcích
Moderátor: Baneshee
- Hladis
- Moderátor
Re: Alien Isolation , nová hra o vetřelcích
Burke nekecal. Ostatne na ty fotce stary Amandy byla vyfocena skutecna matka Sigourney Weaver.
- drundur
- Žlutá karta
-
má to vůbec cenu kupovat ty DLCčka ? na jak dlouho přibližně jsou ty nové mapky ? zahraju aspon na 2+ hod na jednom DLC ?
- durod
- Středně pokročilý
moc ne(mysleno 2+), jinak ano, pro fandy jasna vec
https://howlongtobeat.com/game.php?id=16638
https://howlongtobeat.com/game.php?id=16638
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- kotas
- Středně pokročilý
pár minut a máš dohráno ty DLC
- Hexik21
- Mírně pokročilý
Včera jsem konečně dohrál základní kampaň. Trvalo mi to 17 hodin protože moje tempo bylo šnečí ale hrál jsem na hard a byla to moje první zkušenost AI a byl to teda šílený masakr. Od návštěvy Apolla hra chytila naprosto fantastickou atmosféru. Teď už mě čekají jen všechny DLC tak snad budou stát za to.
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
17 hodin a šnečí tempo? mě to zabralo 27Hexik21 píše:Včera jsem konečně dohrál základní kampaň. Trvalo mi to 17 hodin protože moje tempo bylo šnečí ale hrál jsem na hard a byla to moje první zkušenost AI a byl to teda šílený masakr. Od návštěvy Apolla hra chytila naprosto fantastickou atmosféru. Teď už mě čekají jen všechny DLC tak snad budou stát za to.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Srandista
- Začátečník
Tiez som si to dal na hard za 23 hodin
MTB: MSI MAG B550 Tomahawk, CPU: AMD Ryzen R5 3600 + Arctic LF III 240, RAM: Corsair 32GB DDR4 3600MHz CL16, GPU: AMD RX 6800 16GB RAM, SSD: Corsair MP600 PRO LPX 1TB + Corsair MP510 1TB, SC: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional, PSU: Corsair RM650x, Case: Fractal Design North Mesh, Monitor: Dell S2721DGFA
Google Pixel 4a, Nexus 7 (2013) 32GB
Google Pixel 4a, Nexus 7 (2013) 32GB
- Hexik21
- Mírně pokročilý
Ty jo, 27 hodin je už dost. To si tak často umíral nebo se "kochal" prostředím?
Včera jsem hrál DLC a byl jsem zklamaný. 20 Minut na DLC mi přišlo málo
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No prozkoumával jsem všechno do detailu, jsem completionista. Ale určitě jsem taky musel hezky reloadovat občas.Hexik21 píše:Ty jo, 27 hodin je už dost. To si tak často umíral nebo se "kochal" prostředím?
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Hexik21
- Mírně pokročilý
V tom případě by si mi mohl odpovědět na otázku, co je v místnosti s plynem u mise číslo 7. ( zpětně jsem se už nevracel, když jsem měl masku. Můj tip je záznamník z Nostroma) Je to mise kde hledáš jednu součástku a android, kterého "oživíš" ti jde ukázat místo kde je umístěna ale udělá krok do elektrického obvodu a shoří.
- kotas
- Středně pokročilý
http://steamcommunity.com/id/kotasCZ/st ... hievements
dohrál jsem 2x a chci ještě potřetí..v té místnosti s plynem nahoře co je jsem byl, už nevím co tam bylo ale
dohrál jsem 2x a chci ještě potřetí..v té místnosti s plynem nahoře co je jsem byl, už nevím co tam bylo ale
- Hexik21
- Mírně pokročilý
Sakra, to si mi nepomohl ;D Fakt bych to rád věděl co tam je. K těm achievementum, vcelku mě zarazilo, že jsem nedostal "Milosrdenství, nebo prozíravost? - Dohraj hru bez zabití jediného člověka" Neb jsem lidi nestřílel ale sem tam je sejmul omračovacím obuškem, nebo jsem to řešil sonickou bombou a vetřelec to udělal za mě.
- Frostys
- Začátečník
-
Mi neříkej, že to nepůjde najít na youtube
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ufff hrál jsem to před třemi lety když to vyšlo, takže takový detaily si absolutně nepamatuju Ale na youtube to určitě někde budeHexik21 píše:V tom případě by si mi mohl odpovědět na otázku, co je v místnosti s plynem u mise číslo 7. ( zpětně jsem se už nevracel, když jsem měl masku. Můj tip je záznamník z Nostroma) Je to mise kde hledáš jednu součástku a android, kterého "oživíš" ti jde ukázat místo kde je umístěna ale udělá krok do elektrického obvodu a shoří.
- Hexik21
- Mírně pokročilý
Včra mi přišel e-mail od SEGA k 10 letému výročí Aliena - vypadá to tedy na sequel. Fakt doufám, že to bude tak dobré jako tento díl.
To our fans around the world:
It’s hard to believe that it has been 10 years since we embarked on our journey with the release of ALIEN: ISOLATIONTM.
When we started developing ALIEN: ISOLATIONTM, we had one guiding principle: to create a truly authentic experience that went back to the roots of the ALIENTM franchise - a new story capturing the atmosphere and terror of the original 1979 movie masterpiece.
It’s been nothing short of incredible to witness your passion for the game over the years and see it reach so many players around the world. Your boundless enthusiasm, excitement, screams(!) and steely courage in the face of cinema’s greatest killer, have been profoundly rewarding.
Whether you’re a nightmare mode veteran or stepping into Amanda Ripley’s shoes for that thrilling first attempt (good luck!), we wanted to express our deep gratitude. It was a dream project brought to life by a brilliant team, and the reception you have given it over the years is extraordinary.
On the 10th anniversary, it seems only fitting to let you know that we have heard your distress calls loud and clear.
Today, I’m delighted to confirm, on behalf of the team, that a sequel to ALIEN: ISOLATIONTM is in early development. We look forward to sharing more details with you when we’re ready.
Once again, thank you.
Until next time,
Al Hope, Creative Director – ALIEN: ISOLATIONTM