X má PL pohnutý PL na 280W a nie 275 ako strix
jo a troll to vystihol
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Voltage dávat na +100% není dobré, rychleji pak narazíš na powerlimitLeBron23CAVS píše:Dobrá, nebudu to řešit. To jsem teda chytil kousek no :/. Jinak voltage asi můžu dát v klidu na +100% či? Je tam nějaký nvidia blok, co zamezí nějakému "zhoření", že?

Tak třeba Rise of the Tomb Raider, Shadow Warrior 2, Witcher 3. Překvapivě při Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands nebo Watch Dogs 2 není na power limitu.durod píše:Kdzy nenarazis na PL, coz jaksik v realnem provozu se stane v 0.0001%, boost se snizuje v dusledku narustu teploty.
Puvodne jsem se chtel zeptat, proc harasite flashem kuli PL, v ktere aplikaci narazite na PL. Mozna se 1080/ti chova jinak, ale treba co mam gtx1070, tam jsem mel power max. 105%

na Ti je problém práve v tom že jediné na čo naráža je PL limitdurod píše:Kdzy nenarazis na PL, coz jaksik v realnem provozu se stane v 0.0001%, boost se snizuje v dusledku narustu teploty.
Puvodne jsem se chtel zeptat, proc harasite flashem kuli PL, v ktere aplikaci narazite na PL. Mozna se 1080/ti chova jinak, ale treba co mam gtx1070, tam jsem mel power max. 105%