Hraje tu někdo Lineage 2 ?
Moderátor: Baneshee
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hmm, mohl by mi nekdo rict kde se AA v L2 zapina ?Joži píše:![]()
![]()
tie elfky su krasne, nadherne
![]()
![]()
AA x4
AF x8
![]()
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...

- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- smates
- Začátečník

Ja bych se k vam rad pripojil uz ted,zatim teda bez clnove prislusnosti kdyz to jinak nejde.Muzete mi prosim nekdo pisnout na ICQ-205928099 az tam budete,ja bych se pridalpresidente píše:smates: jj de to musis opustit ten svuj stavajici cla, udelas to tak, ze das menu clanu a tam je leaveBtw bacha 5 dni se nebudes moct prihlasit do jinyho clanu a ani ten bejvalej clan nebude 5 dni moc nikoho vzit
Intel i5-4670K+Thermalright HR-02 Macho Rev.A/MSI Z87-G45 Gaming/PALiT GeForce GTX 1050 Ti KalmX, 4GB/8GB RAM/SSD Crucial M500 240GB/Zdroj CoolerMaster Silent ProM 700W/Zabaleno v CoolerMaster Storm Enforcer Edition
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Se zombem (snad někdy) dáme dohromady klanovej web, obyč... nic extra, chtělo by to nějak zkoordinovat pohyb věcí od vyšších lvl k nižšim, aby si je pak nemuseli kupovat, dále pak druhy a množství materiálů, blacklist, domlouvat nějaký akce jako clanquesty, hromadný foto apod...
2JD:draku kurna neagituj a koukej se k nam pridat
//jestli do toho můžu trochu presidentemu kecat, tak brát jen slušně se chovající "trusted" charaktery, abych pak Hediel nebo já nemuseli likvidovat PK ve vlastních řadách
//nebyla by taky špatná idea se každodenně v určitou hodinu slejzat všichni přítomní, aby se mohly řešit klanové záležitosti, popř. vyrazit na bosse, atd...
2JD:draku kurna neagituj a koukej se k nam pridat
//jestli do toho můžu trochu presidentemu kecat, tak brát jen slušně se chovající "trusted" charaktery, abych pak Hediel nebo já nemuseli likvidovat PK ve vlastních řadách
//nebyla by taky špatná idea se každodenně v určitou hodinu slejzat všichni přítomní, aby se mohly řešit klanové záležitosti, popř. vyrazit na bosse, atd...
- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj web by byl super, malej chat tam.....NoTHX píše:....
hele noTHX, nechces mi taky domalovat slunecni bryle ??? vypada to super
// dovolil jsem si zkpirovat cast tvyho podpisu :p
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...

- zombux
- Odborník PCT

- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
si delas prdel ne ? kde se to da koupit ?zombux píše:to ale není domalovanýKelly píše:nechces mi taky domalovat slunecni bryle ??? vypada to superje to normál ve hře

- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
JO jsem omgJoži píše:eli je human?
Hediel![]()
![]()
ja nemam u hlavy kridla z dopravniho letadla...
jestli sis toho vsim az ted tak to ses teda lolek

- zombux
- Odborník PCT

- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
huh ctes mi myslenky covece.. Vcera me to napadlo a dneska sme to probirali ve skole a dosli sme k zaveru, ze od clan lvl 4 se to kurna zmeni
1. zavedeme par pravidel stylu 5% vydelku z veci se bude odevzdavat clanu, kterej za to bude poskytovat vybaveni hracum(veci, ale i trebas SS a flasky, nebo trebas, ze se zakaze prodavat veci lepsi jak D grade, zadalsi jakmile bude jeden member v tisni, tak kdokoli je blizko nej(blizko se urci trebas vzdalenost giran-dion) je povinen mu pomoct atd atd atd
2. se zombem sem pred chvili mluvil a napad s webem je to supr budem delat i IRC srazy..
3. soupis veci sem chtel puvodne dat na forum a aktualizovat ho, ale kdyz bude web zazlivat to nebudu
4. forum by bodlo vytecne, skvele by se tam dala delat predavka zbrani, koordinace clanu apodob, jen tak dal
5. novi clenove je trosku zadrhel, tezko poznas jakej kdo je to bys musel davat zahorovaci dobu tak 14 a to mi prijde jako buzerace
Btw cet sem vcera kdyz L2 nesel recruiting na foru L2worldu a docela sem musel smekat. 14 dni se clovek testoval, protoze ten clan byl zamerenej na Pvp, takze chteli zjistit jestli jim ten clovek bude krejt zada pri jakejkoli(sebevrazednej) situaci a polozi za ne kdykoli zivot.. Zajimava myslenka
no vic me nenapada mel sem jeste neco, ale vsecko zapomenu musim si to priste napsat kazdopadne dik nothx, ze si otevrel tuhle diskuzi ja sam sem to chtel udelat, ale sem linej dik..
btw kazdej kdo ma cokoli, tak at napise jeho navrhy a nakonec se udela i diskuze na tom IRC a dohodnem se na pravidelch, protoze doposavad to slo, ale ted uz to bez pravidel a pomoci proste nejde.. dik vse a sry za muj sloh
1. zavedeme par pravidel stylu 5% vydelku z veci se bude odevzdavat clanu, kterej za to bude poskytovat vybaveni hracum(veci, ale i trebas SS a flasky, nebo trebas, ze se zakaze prodavat veci lepsi jak D grade, zadalsi jakmile bude jeden member v tisni, tak kdokoli je blizko nej(blizko se urci trebas vzdalenost giran-dion) je povinen mu pomoct atd atd atd
2. se zombem sem pred chvili mluvil a napad s webem je to supr budem delat i IRC srazy..
3. soupis veci sem chtel puvodne dat na forum a aktualizovat ho, ale kdyz bude web zazlivat to nebudu
4. forum by bodlo vytecne, skvele by se tam dala delat predavka zbrani, koordinace clanu apodob, jen tak dal
5. novi clenove je trosku zadrhel, tezko poznas jakej kdo je to bys musel davat zahorovaci dobu tak 14 a to mi prijde jako buzerace
no vic me nenapada mel sem jeste neco, ale vsecko zapomenu musim si to priste napsat kazdopadne dik nothx, ze si otevrel tuhle diskuzi ja sam sem to chtel udelat, ale sem linej dik..
btw kazdej kdo ma cokoli, tak at napise jeho navrhy a nakonec se udela i diskuze na tom IRC a dohodnem se na pravidelch, protoze doposavad to slo, ale ted uz to bez pravidel a pomoci proste nejde.. dik vse a sry za muj sloh
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ak nie , ja si ho najdem
imho lepsie by bolo mozno
lv 20-30 - xxxk
lv 30-40 - xxxk
atd atd
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jozi: pomoci bych si nebyl vzdy 100% jistej nejde o res, ale o zmlaceni toho smejda
ad palceni: prave to nechci, aby to bylo jako jinde, ze se plati tejdne 500k, to fakt ne, to je pekna buzerace, chci jen nic nerikajici malickej prisevek, trebas za mesic by to bylo z jedny veci 200k coz kdyz prodas za xM to je nic, ale kdyz to chti nebudete nebude to
Hlavne lidi berte, ze pravidla tvorite vy a sou pro vas

ad palceni: prave to nechci, aby to bylo jako jinde, ze se plati tejdne 500k, to fakt ne, to je pekna buzerace, chci jen nic nerikajici malickej prisevek, trebas za mesic by to bylo z jedny veci 200k coz kdyz prodas za xM to je nic, ale kdyz to chti nebudete nebude to
Hlavne lidi berte, ze pravidla tvorite vy a sou pro vas
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: