Mě to tam "naštěstí" pustilo ale když jsem přišel ke dveřím tak jsem automaticky mačkal use a to mi to pořád zobrazovalo "dveře jsou zamčeny". Pak jsem přišel na to, že stačí do dveří naběhnout a oni se otevřou samyMailen píše:když jsem to tam prošel celé a postřílel všechny zombíe, tak mě to nepustí za Sacharovem..
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Moderátor: Baneshee
- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Mailen
- Začátečník

-
Jojo, díky. Je to škoda, protože potenciál, atmosféra atd. té hry je podle mě dobrý a když svítí slunce, tak si ty paprsky a grafiku vůbec člověk užívá. Upřímně se obavám, že ani patche nepomůžou, protože to někomu jde a někomu ne... a hledat sporadickou chybu je to nejhorší
. Tak snad u STALKERa 2 už budeme spokojení. 
- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No já tu hru rozehrával už stím, že prostě na bugy prostě narazím. Zatím mě hra padala při pokusu o rozhovor s poraněným (opravuje nejnovější patch) a jednou jsem se seknul mezi objekty. Jinak musím zaklepat .. jde to hladce (zatím) 
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
cau panove... mam problem. v rudym lese, pridam se ke stalkerum pote co se mi posledni stalker vzda (jak na me posle ten xindl ty stalkery u toho mostu). dojdu do lesa, vemu misy jak mam doprovodit stalkery skrz ten tunel. a hle, vlezu tam a spadne to do widli... nevi nekdo co s tim? 
- Ice69
- Začátečník

Hh, Stalker Clear Sky je tak zabugovanej, že to ani není možný. Jsem se sám sobě divil, že jsem tuto hru a to s opravdu velkým sebezapřením dohrál
Ty bugy na každým kroku i s nejnovějším patchem mě fakt trhali nervy. Jako další se k tomu přidala neschopnost hry využít crossfire až do teďka, kdy vyšel nejnovější patch, krerý podporu CF zapíná. Jinak má CS fakt pěknou grafiku a hratelnost je také dobrá a chytlavá, až na ty spousty bugů, který image hry dost kazí. No a konec hry radši moc nekomentuji, Střelec po nějaké době chcípne, aniž bych do něj střílel
k outru se radši nevyjadřuji
.
- Ice69
- Začátečník

Zkus si loadnout nějakou pozici před Rudým lesem a zkusit to znovu, mě to kolikrát pomohlo. Například jsem se nemohl asi 3x dostat k vědci do bunkru a po čtvrtém loadu už mě to pustilo, fakt divný. Nebo ještě mužeš zkusit nejnovější patch, který má být kompatibilní se savy z předchozího patche.Flegy píše:cau panove... mam problem. v rudym lese, pridam se ke stalkerum pote co se mi posledni stalker vzda (jak na me posle ten xindl ty stalkery u toho mostu). dojdu do lesa, vemu misy jak mam doprovodit stalkery skrz ten tunel. a hle, vlezu tam a spadne to do widli... nevi nekdo co s tim?
Naposledy upravil(a) Ice69 dne stř 5. lis 2008, 22:51, celkem upraveno 1 x.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
patch samozrejme mam, savy starsi sem zkousel 
edit: tak super, ted sem se dostal az k mistu toho artefaktu a stalker rekne "taka ted jim nakopeme prdel" a opet spadne na plochu, ach jo to je dementni hra. proc to ty dementici nemuzou udelat bez takovejch fatalnich chyb? na co maj tolik casu na vyvoj
edit: tak super, ted sem se dostal az k mistu toho artefaktu a stalker rekne "taka ted jim nakopeme prdel" a opet spadne na plochu, ach jo to je dementni hra. proc to ty dementici nemuzou udelat bez takovejch fatalnich chyb? na co maj tolik casu na vyvoj
- Mailen
- Začátečník

-
Ahoj, naprosto tě chápu, ale marketing tlačil, tak jim nic jiného pravděpodobně nezbývalo... ale působí to na mě tak, že už je v jádru dost chyb. Trochu se obávám že STALKER 2 na tom bude podobně. Chtělo by to zkušenější tým a více prašulí... pak bychom byli pravděpodobně spokojeni:-)... Přiznám se že, příští jejích výtvor nejdříve testnu jako wa*ez. Nebudu dávat peníze za polotovar... Zítra si jdu pro fallouta 3, tak tam to snad bude jen o tom si to užít. I když dnes prý vyšel první patch.Flegy píše:proc to ty dementici nemuzou udelat bez takovejch fatalnich chyb? na co maj tolik casu na vyvoj
- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zrovna v tom miste se ted nachazim, zadny padani ale podle me zatim nejnudnejsi a nejzabugovanejsi cast hryFlegy píše:patch samozrejme mam, savy starsi sem zkousel
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
to ja mam naboju jeste dost, lekarnicku jednu. a to jeste nevis ze za tim tunelem sou dve velky potvory do kterejch sem vysolil 30 ran brokovnici na kazdyho.potom na tom palouku za tunelem posledni prezivsi stalker rekne to co sem psal vejs a spadne to 
btw co je na tom zabugovanyho kdyz ti to nepada?
bud rad
taky me stve ze od doby co mi slohnuli ty svinaci vsechny prachy (cca 8k) tak sem porad na nule, takze se jen prizivuju z mrtvol
btw co je na tom zabugovanyho kdyz ti to nepada?
taky me stve ze od doby co mi slohnuli ty svinaci vsechny prachy (cca 8k) tak sem porad na nule, takze se jen prizivuju z mrtvol
- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
... tak treba kdyz projdes tim tunelem, vystrilis to tam tak hned na to se ti objevi ukol ze na ty co tam s tebou prezili nekdo utoci a ze potrebujou pomoct .... trva buhvi jak dlouho nez vubec ty pseudopsi pribehnou pac se respawnujou az vzadu u toho portalu. Zkousel jsem necekat a vyrazit proti nim ale oni si me nevsimali i kdyz sem to do nich smazil o sto sest .. proste bezeli na urceny misto
Navic kdyz je postrilis .. za chvilku mas ten ukol znova a znova a znova takze nevim jestli to bylo jenom u me ale ja ty 2 zbyli musel nechat chcipnout pac to bych jim tam moh pomahat doaleluja:)
- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nový patch 1.5.0.7
* Opravena chyba, kdy poraněný průvodce nechtěl postavu nikam dopravit
* Zvýšen počet předmětů, které lze prodat překupníkovi na bleším trhu
* Přidána možnost opravit si pušku Dragunov u technika ze Svobody
* Odstraněn náhodný pád hry během mluvení s poraněnou postavou
* Odstraněna chyba zaviňující zavření Sacharovových dveří po splnění úkolu v továrně v Jantaru
* Zvýšen počet peněz u obchodníka banditů
* Opraven posun mapy Armádních skladišť
* Možnost nahrát po smrti hlavní postavy uloženou pozici stiskem mezerníku
* Přidána podpora DX 10.1
* Přidán nový stupeň kvality k nastavení slunečních paprsků
* Přidána nová min/max shadowmap technika ke zrychlení vykreslování slunečních paprsků (lepší obrazová kvalita pro vyšší rozlišení)
* Akcelerované vykreslování slunečních paprsků pod DX 9 renderem
http://www.cdprojekt.cz/download.asp?ac ... ad&fid=487
* Opravena chyba, kdy poraněný průvodce nechtěl postavu nikam dopravit
* Zvýšen počet předmětů, které lze prodat překupníkovi na bleším trhu
* Přidána možnost opravit si pušku Dragunov u technika ze Svobody
* Odstraněn náhodný pád hry během mluvení s poraněnou postavou
* Odstraněna chyba zaviňující zavření Sacharovových dveří po splnění úkolu v továrně v Jantaru
* Zvýšen počet peněz u obchodníka banditů
* Opraven posun mapy Armádních skladišť
* Možnost nahrát po smrti hlavní postavy uloženou pozici stiskem mezerníku
* Přidána podpora DX 10.1
* Přidán nový stupeň kvality k nastavení slunečních paprsků
* Přidána nová min/max shadowmap technika ke zrychlení vykreslování slunečních paprsků (lepší obrazová kvalita pro vyšší rozlišení)
* Akcelerované vykreslování slunečních paprsků pod DX 9 renderem
http://www.cdprojekt.cz/download.asp?ac ... ad&fid=487
- miroslav zeiner
- Nováček

Zdravim.Když chci prejít z kordonu na smetiste tak at jdu kudy koliv se me hra zepta jestli chci prejit do jineho uzemi a jedina moznost volby je ano ale nikam neprejdu, poradte prosim nemohu se dostat z kordonu, skrinku sem odevzdal . Co dělam špatně . Mam patch 1.5.05 .Dik
Athlon 64 x2 5000+BE. @ 3.1Ghz MB:AC Freezer 64 Pro .MB:Gigabyte MA790X-DS4. RAM:A-DATA 2GB ram @ 860Mhz cl5 , VGA: ATI Sapphire 3870 512MB ,HDD: Seagate Barracuda 7200 250 GB SATA2, PSU:Fortron Blue Storm 2 400W
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

//Už se to tady řešilo, ale opakování je matka moudrosti (nebo zblbnutí?)
Já sem postupoval podle:
Já sem postupoval podle:
stalker.scorpions.cz píše:Je potřeba stáhnout následující archiv, který poté rozbalte do hlavního adresáře s hrou (jedná se o soubory ve složce gamedata) a následně ještě upravte soubor FSGAME.LTX (taky v hlavním adresáři se Stalkerem) přepsáním hodnoty FALSE na TRUE u řádku $game_data$. Soubor lze snadno otevřít v poznámkovém bloku.
Jen další blázen, v bláznivém království.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
poznatky z noveho patche:
Odstraněn náhodný pád hry během mluvení s poraněnou postavou
neni pravda. alespon u me bohuzel chyba pretrvava
Odstraněn náhodný pád hry během mluvení s poraněnou postavou
neni pravda. alespon u me bohuzel chyba pretrvava
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Rozehráno od začátku? (Nebo se to nemusí?)
- miroslav zeiner
- Nováček

Všechno jsem udělal tak jak je tady popsano a pořad je to to samí. Nebo to musim hrat od začatku?
Athlon 64 x2 5000+BE. @ 3.1Ghz MB:AC Freezer 64 Pro .MB:Gigabyte MA790X-DS4. RAM:A-DATA 2GB ram @ 860Mhz cl5 , VGA: ATI Sapphire 3870 512MB ,HDD: Seagate Barracuda 7200 250 GB SATA2, PSU:Fortron Blue Storm 2 400W
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

Ještě zkus vrátit do původního stavu ten FSGAME.LTX a musí to fungovat, nebo děláš někde chybu.
Hrát znovu není nutný.
Hrát znovu není nutný.
Jen další blázen, v bláznivém království.
- miroslav zeiner
- Nováček

Už to jede měl jsem chybu v FSGAME. Děkuji mnohokrat.
- r.mrazik
- Nováček

-
zdravim...mel bych taky jeden problem...kdyz nasleduju signal Tesákovo PDA,tak dojdu k blesimu trhu,ale ty dvere nejdou otevrit,takze neni moznost pokracovat dal...nemel by nekdo napad co udelat? zkousel jsem loadovat a podobne...mam verzi s poslednim patchem 7...pokud nekdo nepad...nehodil by mi sem,nebo na mail save hned po tom filmecku,kdy mne (pry) okradou? moc dekuju za pomoc