stezoval jsem si na smulu u Apollo Pro 133T desek a mam ted hned tri. Shuttle, MSI a Soltek, sehnany vesmes za pusu. Jedina Shuttle byla od zacatku ok. Soltek mel zniceny USB konektor a diky tomu i odpaleny nektery SMD pro USB. Povedlo se mi to cele opravit a byla potreba vymenit vsechny kondiky. MSI potrebovala vymenit kondiky a jeste tam chybi jeden specificky odpor (klasika "chytreho" dizajnu davat SMD blizko upinani chladice). Deska beha rock stable, ale jen asi do 110MHz, 133MHz neda, takze tam jeste probehne oprava, az se mi povede dotycny odpor schrastit. Jinak vsechny tri vykazuji klasicky chovani (stejny jako KT133), s AWE32 ve Win praskani v pravem kanale.
Konecne mi dosel Nano BIOS programmer a hned jsem ho zaprahl. Na opravu cekala jedna Gigabyte GA-K8NF-9, kde mi vlastni flash program Gigabyte zkurvil BIOS. BIOS ma deska bohuzel naletovany, takze jsem musel BIOS odletovat (okolo nej jsou blizko dalsi SMD a ty se uvolnily taky), preprogramovat a naletovat BIOS i uvolneny miniaturni SMD zpatky. Povedlo, se deska konecne bezi. S tim BIOS programatorem mi od toho korejce dosel i upraveny Tualatin 1400/256/100 s redukci, ale ten jsem jeste nezkousel. Povedlo se mi schrastit i PIII 1400/512/133, tedy nejvyssi Tualatin model.Na ebay se mi treba povedla vyhrat v aukci AGP X800XT pod litr, vesmes na ebay uz se daji sehnat nejaky speky levneji nez na Aukru a paradoxne oproti Aukru otestovany.