Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Battlefield 3

Příspěvek od durod »

zabanuji te opet, nema to vyznam, proste hrej jinde. Ja mel tez zopar oblibenych servru, kde jsem dostal ban, ale jeste ze je jich plna zadnice a muzu jsi vybirat

//Flegy, nejak si nam zezloutl, nechlastej porad :lol:
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to je fakt...

// to vis,... nikdy se nehadej s wedenim tyhle dobrovolny pikacoviny :lol:
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Flegy píše:l96 je dobra snipa. jednu chvili sem s ni chodil porad. ale to bylo jeste pred patchem kterej udelal ze vsech zbrani hracky pro deti :(
A jaký to bylo dřív? Hračky pro děti??? náhodou pořád se mi zdá chování těch zbraní aspoň se snahou podle reálu, takže ne každá zbran střílí úplně rovně na 100km jako v CoD, holt ty kulky padaj, trefit něco je úplně o něčem jinym jak CoD...by mě teda zajímalo jaký to bylo před patchem...

Flegy píše:jeste uvazuju, jestli nekoupit bf3 znovu. kvuli tomu ze me na par docela slusnejch serverech dali ban at uz za vysoky k/d ratio nebo za cheatovani obecne ( :D ja kterej ani neznam jedinej konzolovej prikaz...)
No guid i účet bys měl mít novej...to je logický, jediný podle čeho by tě identifikovali je IP adresa, ale to těžko, protože ta se kolikrát mění pokud je dynamická, časem máš IP jinou, na IP se banovat nedá. Jenomže když budeš hrát pořád stejně "dobře" a nebudeš špatnej jako oni tak tě zabanujou znova jako druhýho hráče...takže jestli to má smysl...

Co mě spíš opravdu nasr*** hrál sem na jednom polskym serveru, jeden týpek mi nadává že sem Lame, tak napíšu "omfg..." a chat mi vypíše "this is your last warning using bad language, stop talking bad language" - to bylo ale první a jediný slovo co sem napsal do chatu...po tom mi to ten týpek napíše znova a dělá kraviny, bere mi helikoptéru a spáchá vn í sebevraždu a s tim mě zabije...zase mi napíše "omfg ur lame gtfo" ....tak mu napíšu "stfu idiot" a dostanu okamžitě ban za bad language...tak co to je za demenci tyhle poláci podělaný...chápu že sem použil urážlivé označení, ale on napíše to co já 2x tolik co já, nekopne ho to a já napíšu 2 věty o 3 slovech a mám ban...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

proc mate vsichni neradi cod 5? je to holt oldschool kde jde o aim. u tehle novejch to je o nahode. btw pred patchem ty snipy aspon nestrileli nad zamernej kriz coz popira logiku :)

me treba na nosniperu zabanoval admin po tom, co sem napsal ze je jeden rusak aimbotter (fuck u russian cheater - aimbot) a jeho tam nechal :lol:
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

same, s dementyma adminama se nema vyznam dotahovat....
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
jiricek_k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiricek_k »

durod píše:same, s dementyma adminama se nema vyznam dotahovat....
jj, asi tak nějak, lepší je jít jinam a mít klid než se rozčilovat nad demencí některých jedinců...
Obrázek Obrázek
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

nebo je taky dobry to , ze sem byl na nejakejch polacich. byl tam v pravidlech zakazanej baserape (caspian). byl tam jeden baseraper od protejsiho tymu v heli. tak sem ho statickym aa sestrelil. on mi napsal "fuck u". tak sem vzal heli a pomoci spotingu sem zabil jen jeho na jejich bazi a plesk, byl to admin a bannul me... me proste prijde ze to jsou 13 lety uhrovity teenageri abych parafrazoval hulana :lol:
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Nechtěl by se mi někdo někam postavit na 350m a já bych ho trefil do hlavy? Mě to totiž nejde. Když už ho střelí tak né do hlavy. Někdy ho zabiju ale někdy ho jen zraním a ten basta*d mi pak uteče :sad:
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

neboj headshotem z bolt-action sniperky nezraníš, takže můžeš pokračovat ve férovym získávání zbraní
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

s L96kou uz to prave moc nejde :roll:
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

To je taky problem dat headku nejakemu kemperovi sniperovi? Ved ich je kazde kolo min 10 na kopci na khargu/firestorme....ked neviete zamierit tak si tam hodte 12x optiku. Ja tiez neviem nejak extra snipovat ale dat krizik na hlavu este viem.(tych 350m ci kolko, tam nieje ziaden bullet drop.)
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Už jsem to trefil. No kdybych hrál ze sniperkou delší dobu tak by to problém nebyl ,ale takto když za to moc nehraju jen když musím tak to problém je. Ono nejde dát křížek na hlavu a střelit. Musíš taky vědět o kolik máš nadsadit aby mu to střelilo přímo do hlavy. Takto do děla jsem jich už trefil spoustu. Tady v BF3 je taky gravitace a kulka po čase klesá a né jak v CoD kde ti kulka letí rovně snad přes půl kilometrů :lol:
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Sp1dr98
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sp1dr98 »

Dřív to šlo dělat s eod botem, jeden si lehnul mega daleko a druhej k němu přijel s eod botem a dal mu HS xD
CPU: i9 14900K + Arctic Liquid Freezer III 420mm, MB: Z790 AORUS MASTER X (rev. 1), RAM: Corsair 64GB KIT DDR5 6600MHz CL32 Vengeance Black ]
GIGABYTE RTX 2070 Sueper
, PSU: Corsair Corsair HX1200i - 1200W+Gold, CASE: Fractal Design Meshify 2 XL Black, LCD: MSI 240Hz IPS, RAT: MX518
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak co říkáte na další DLC v prosinci těšíte se? :-D
http://www.battlefield-3.cz/hromada-nov ... ment-30815
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

No potěš koště.
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

Zase mestske close quarters mapy...son im disappoint.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Jak tak koukám prostě to chce zůstat v ledovym klidu, ignorovat všecky blbce a adminovi bejt co nejméně nápadnej...

Městský mapy by mi nevadili...takový TDM si rád zahraju když chci nahrabat skóre, ale když si chci zajít na opravdovej battlefield tak mě nejvíc baví rush, konrétně nejvíc na mapě damavand peak, a pak všecky airmapy kde sou tanky rozlehlý pláně vrtulníky a stíhačky...
Conquest není špatnej, ale docela mě nudí dokola conquest malejch městskejch map...nejvíc mi vadí zakempenci s kulometem někde v temnym koutě.

A s těma DLC to fakt vypadá že má cenu jen brát ve slevě ten premium, kterej bude obsahovat i ten aftermath a co dalšího vyjde...snad už to bude všechno...to aby z lidí tahali pořád peníze, těch 350kč co sem dal za základní verzi mi příde tak akorát a pak časem ještě doplatit ty DLC a pak ještě jestli se to vůbec bude hrát a aby prachy nebyly k ničemu vyhozený, zábavnost BFka je hlavně i v počtu lidí co ho hraje...není nic horšího než hrát umírající dobrou hru...tim myslim aby všichni nezdrhli na MP toho MOH Warfighter či do půl roku nevyšel Battlefield 4.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to nejde ignorovat. dneska sem dal 3 mapy a na kazdy byly minimalne 2 vocasove ktery neco meli. uz me to fakt leze krkem... kdyz jsou dobry lidi tak tezka pohoda, ale pak staci aby prisel jeden dementni vocas a je to v prdeli.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

NJN stím nic asi neuděláš. Někdy narazíš i na hráče s kterýma si i kvalitně pokecáš. Třeba jako já včera :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Od vydani sem to moc nesledoval a prakticky sem to prestal hrat, protoze me BF3 zklamalo a ted koukam na xzone a uz vyslo 5 DLC a vsechny za 3 kila.Nic zadarmo.
To je nakej spatnej vtip nebo co?Lol 5x DLC!!!!! s celkovou cenou vic jak puvodni hra.

Sem docela rad ze sem to prestal hrat a ze nepodporuju ty zlodeje v EA.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“