Fallout 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Fallout 4

Příspěvek od HEAD »

Tak jsem na to prisel.Ve hre je vic druhu combat armoru.
https://www.youtube.com/watch?v=FDJueqbMLOE
30lvl+ na sturdy
40lvl+ heavy
Vybava nepratel skaluje podle levelu charakteru.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Zajimavej je spis zbytek videa, kde si milovnici brutality a boje na ferovku, prijdou na sve :)
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Tj slusnej reznik. Dycky me fascinovali lide co to prochazlei jako melee sem tomu nikda nerprisel na chut. Maly spoiler da tam i slusnej homerun :mrgreen:
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

HEAD píše:
T1ger píše:@Nerboard: to si robis srandu? Vravis to teraz ked som po 40+ hodinach scrapol polku Bostonu? :D
Jdu scrapovat to bude tak na hodinu.
http://abload.de/img/fallout4_2015_11_15_22mu5p.png
ja si vzdy hodim na bulding nejaky workshop alebo nejaku budovu na ktoru nemas level/material aby som to nemohol postavit a potom len mastim R + E najrychlejsie ako sa da :D
PET5 píše:Nevím, zda jsem to dobře pochopil. Takže všechny samostatně nepoužitelné předměty je lepší scrapovat? A scrapovaný materiál uložit do workshopu? To vylepšování zbraní a zdroje pak funguje z toho scrapovaného materiálu?
Fakt by to chtělo nějakou kuchařku jak na nového Fallouta.
jop. vsetko manualne vyhadzat a scrapnut. ono sa to uz automaticky da do workshopu kde to scrapujes. hlavne neprides o tie suciastky ako keby si tam len hodil nerozlozene itemy do workshopu.

jo a este nescrapovat pre-war money. tie sa daju dobre predat :p

T1ger píše::D A mne bolo vzdy podozrive, ze po par upgradoch mam zase nula veci. A pritom som zbieral absolutne vsetko. Teraz ma to ale sere, ze som musel prist o hoooodne suciastok :\
sa nediv ked potrebujes 1 adhesive a pouzije to military duct tape ktora obsahuje 5x adhesive. automatika zobere 1 a 4 su fuc.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Na redditu psali, ze to nekdo testoval, v listu to prej zmizi ale po case se to zas objevi.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ta hra je nechutne zabugovana.Nejvic me sere, ze sem jak debil opevnoval kazdy mesto.Obehnal jsem to hradbama a pred brany postavil veze a ted jsem zjistil, ze se nepratele spawnujou uvnitr mesta!!
To je fakt neuveritelny... :evil: Tri hodiny piplani s obranou a na nic.

Dalsi bug je ze v pipboyi pod data se mi ukazuje v sanctuary 0 vody,0jidla a 0posteli a 0 defense.
I kdyz tam mam 50vody, 100defense a 17posteli...Zaroven rychle klesa spokojenost.
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

ja na ty mesta prdim to je uplne zbytecny resit krome pribehovejch misi co je potreba splnit vzdycky nejakou blbost (defense 50 atd)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

ja jsem mel v planu ty mesta poradne vypiplat a tohle je fakt hroznej bug.
A jeste navic mi znicehonic zmizel nick valentine.Byl sem v diamond city za starostou a pak jsem vzal quest na jeho pripad a zmizel...
neskutecny..
RomanOn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanOn »

Mozete mi niekto povedat ako mam dokoncit quest "Clear Concorde of hostiles"? Paraca som zabil, raiderov tiez. Ked dam ukazat quest na mape tak nic. Nahodou som behol nejakemu typkovi a spustil quest "pull the plug" a zas mi nic neukazuje na mape :evil:
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
Gamesnik2003
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gamesnik2003 »

Tak mas asi nekde jeste raidera ve meste.

Pull the plug je dost o hubu, protoze musis povolit ventily na trubkach ve vode, jeden je hodne hluboko.
RomanOn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanOn »

Mesto som presmejdil skrz na skrz, nikto tam uz neni. Tie ventily by mohlo aspon ukazovat kde su...
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Hledej bubliny ve vode.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

RomanOn píše:Mesto som presmejdil skrz na skrz, nikto tam uz neni. Tie ventily by mohlo aspon ukazovat kde su...
Jeden je myslim zasitej na strese jednoho domu, kam se neda poradne dostat. Tak jestli toho jsi nezapomenel.
Awee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Awee »

nevíte někdo jestli tu hru stačí překopírovat na ssd a bude to fungovat nebo to musím z hdd odinstalovat a nainstalovat na ssd potom? strašně mě serou ty loadingy nekonečný
MB: Asus Crosshair VI HERO, CPU: AMD Ryzen 7 5700X3D + Dark Rock Pro 4, RAM: Kingston Fury 2x32GB DDR4 3200MHz CL16, VGA: AMD Radeon RX 6800XT, SSD: Sillicon Power P34A80 512GB, Sillicon Power P34A80 1TB, HDD: Seagate 1TB, CASE: NZXT H440, PSU: Corsair RMx 1000W
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

ak to mas na steame(je aj ina verzia?) tak pouzi "Steam mover" (link:http://www.traynier.com/software/steammover). Velmi jednoduchy a sikovny program pomocou ktoreho za par minut prekopirus hru na lubovolne miesto.
Sam ho pouzivam.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Překopíruj si to na SSD a na Steamu si jen přidej cestu k "nové" složce s hrama... Mužeš tam mít miliony složek, ze který má Steam načítat hry.
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Má smysl dát hru na SSD? Myslím co se FPS týče :-D
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Jo disky obecne pridavaj hodne fps.
jack08
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jack08 »

To snad nemyslíš vážně. Disky neprovádějí žádný výpočetní výkon, tudíž nemůžou mít ani vliv na fps. Leda tak na načítání hry...
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Exp »

Doufam ze nereagujes na me :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“