F1 Challenge RH2005 - PCT Sampionat

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

já v týmu nejsem sám ;)

sám je VictimCZ a MartanCJ
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

PetoS píše:
Smith píše:http://f1online.slovacek.eu/info/teamy

tabulka ještě není opravná... ale textový seznam sedí... s tím, že u Lost race racing už není Digitaldoom
jj, ale napriklad team Lost Race uz davno neprispieval a nejavil zaujem o jazdenie a Cool.user sa odhlasil...takze je to takto?:

PCT Loosers: Smith
Lost Race racing: VictimCZ
Crash team: NEJAZDI
KKTI: NEJAZDI

? :oops:
tststs... dva zavody... ale pro nekoho to muze byt davno... a ponevac brno mi prislo hnusne tak jsem se nebranil kdyz jsem mohl mit ten den neco jineho k delani :-D
to "nejeveni zajmu" nebudu rozebirat. pro me je jezdeni for fun a jako prim mam wowko. takze bych to tak vazne nerozebiral. na bahno jsem si uz dal trening ted uz jen aby byl v nedelu cas ze. :P
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

VictimCZ píše:
PetoS píše: jj, ale napriklad team Lost Race uz davno neprispieval a nejavil zaujem o jazdenie a Cool.user sa odhlasil...takze je to takto?:

PCT Loosers: Smith
Lost Race racing: VictimCZ
Crash team: NEJAZDI
KKTI: NEJAZDI

? :oops:
tststs... dva zavody... ale pro nekoho to muze byt davno... a ponevac brno mi prislo hnusne tak jsem se nebranil kdyz jsem mohl mit ten den neco jineho k delani :-D
to "nejeveni zajmu" nebudu rozebirat. pro me je jezdeni for fun a jako prim mam wowko. takze bych to tak vazne nerozebiral. na bahno jsem si uz dal trening ted uz jen aby byl v nedelu cas ze. :P
No ved v pohode, ale myslim, ze ak niekto nenastupi v zavode mal by to aspon vopred nahlasit tu na fore...:)

2Smith: A prosimta s kym si v teame??? :-D
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

PetoS píše:2Smith: A prosimta s kym si v teame??? :-D
stačí se podívat sem ... s kámošem.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Takže GP Bahrajnu oficiálně přesunuta na 22.10.2006.
Dnes se ale bude konat testování za účelem otestování nové specifikace Performance Packu. Trať si zvolte jakoukoliv krom Bahrajnu.

Kód: Vybrat vše

Motor Ferrari 056 2.4 V8 (max. 19750rpm, 775HP)
Performance Pack Autumn 2006 specifikace C ke stažení zde. Info zde.
Kai-Yin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kai-Yin »

Pojedeme v normalnim case, tzn 19h. Zvolte si trat, me je to jedno, ale navrhnul bych treba Silverstone.

CPU: Athlon XP 2600+ SocketA @3200+; MB: ASUS A7N8X-X nForce2; VGA: ATI Sapphire Radeon X1650Pro 256mb; RAM: 2xKingmax 512mb DDR 400; HDD: Seagate 160 GB; DVD CD-RW: TEAC DW552G; DVD-RW: TEAC DV516E; TV Karta:Winfast Leadtek 2000 Xp Expert; KBD:Chicony KB-0108 Black; Mouse: Genius Netscroll Superior Silver; Monitor:Samsung 930BF.
Carlos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carlos »

Kai-Yin píše:Pojedeme v normalnim case, tzn 19h. Zvolte si trat, me je to jedno, ale navrhnul bych treba Silverstone.
Já bych navrhnul třeba Suzuku :roll:
MB:Abit nf7-s nForce2 r.2Cpu:AMD Athlon XP 2800+ BartonRAM:A-Data DDR 2x512MB 400MhzGPU:MSI Radeon 9800Pro 128-bit 128MB DDRHDD: Seagate Barracuda 7200 ot/min

Obnovuji a zachraňuji data s pomocí služby DataFlex.cz!
http://dataflex.cz
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

Interlagos!!!
Kai-Yin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kai-Yin »

Suzuka i Interlagos sem pro, aspon potrenuju :wink:

CPU: Athlon XP 2600+ SocketA @3200+; MB: ASUS A7N8X-X nForce2; VGA: ATI Sapphire Radeon X1650Pro 256mb; RAM: 2xKingmax 512mb DDR 400; HDD: Seagate 160 GB; DVD CD-RW: TEAC DW552G; DVD-RW: TEAC DV516E; TV Karta:Winfast Leadtek 2000 Xp Expert; KBD:Chicony KB-0108 Black; Mouse: Genius Netscroll Superior Silver; Monitor:Samsung 930BF.
Voloď
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Voloď »

Suzuka alebo Interlagos ... ktory z nich, to je jedno :-D
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
Kai-Yin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kai-Yin »

Tak v 19h zalozim tu Brazilii, nebo teda radeji Japonsko ? nechte se prekvapit, treba nekdo prijdete ...

VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

musim se podelit o jedno fajne pojezdenicko... jde o rFactor... mluvi se o tom jako o suer uber ultra simulatorovi ktery je navic zakladna pro mody a je uz pro nej i F1 mod.
v zakladu jsem se obaval ze bez volantu a ponevac jde o super uber simu tak nebudu mit sanci ale pravdou jest ze to zadnej super uber simu neni a jde jen rekneme o dalsi vyvojovou verzi F1CH. pro lidi co se v f1ch trosku hrbou bude podobnost az zarazejici. graficky je uz rFactor jinde ale i na me sunce se to hybe v pohode ! a onen F1 mod je proste parada. ma jeste ten nedostatek ze pro nej nejsou hotove trate..ale ty si muzete samostatne potahat z jinech zdroju.
celkove je to ovladatelne stejne dobre i na Ypkach jako F1ch a uroven AIku je tam o krok dale... sice maji sve mouchy mozna i masarky :) ale je to sakra lepsi nez f1ch. a pro me je teda uroven AI dulezita.. nemam nad svym casem moc kontrolu a tak planovane a dane terminy se mi spatne dodrzuji a tedy nezbyva mi nic nez jezdit proti Aikum kteri jen cekaji na hadru.

takze sosnete si rTraktora a pro nej F1 mod a pak si to testnete zda vam to pude ok po netu a myslim ze nadsene prejdete na novej zaklad.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

VictimCZ píše:...
jenže rFactor stojí dalších cca 1 000,- Kč ... a rozhodně se na něj nebude přecházet na začátku sezóny... třeba pro 3. PCT sezónu...

POZOR
jeden návrh: příští týden jsou podzimní prázdniny... takže by se mohl odjet jeden závod buď ve středu, čtvrtek nebo pátek ... nebo klidně i 2 - středa a pátek - to je na vás, a další normalně v neděli. Co vy na to?
Naposledy upravil(a) Smith dne pát 20. říj 2006, 21:36, celkem upraveno 1 x.
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

VictimCZ píše:musim se podelit o jedno fajne pojezdenicko... jde o rFactor... mluvi se o tom jako o suer uber ultra simulatorovi ktery je navic zakladna pro mody a je uz pro nej i F1 mod.
v zakladu jsem se obaval ze bez volantu a ponevac jde o super uber simu tak nebudu mit sanci ale pravdou jest ze to zadnej super uber simu neni a jde jen rekneme o dalsi vyvojovou verzi F1CH. pro lidi co se v f1ch trosku hrbou bude podobnost az zarazejici. graficky je uz rFactor jinde ale i na me sunce se to hybe v pohode ! a onen F1 mod je proste parada. ma jeste ten nedostatek ze pro nej nejsou hotove trate..ale ty si muzete samostatne potahat z jinech zdroju.
celkove je to ovladatelne stejne dobre i na Ypkach jako F1ch a uroven AIku je tam o krok dale... sice maji sve mouchy mozna i masarky :) ale je to sakra lepsi nez f1ch. a pro me je teda uroven AI dulezita.. nemam nad svym casem moc kontrolu a tak planovane a dane terminy se mi spatne dodrzuji a tedy nezbyva mi nic nez jezdit proti Aikum kteri jen cekaji na hadru.

takze sosnete si rTraktora a pro nej F1 mod a pak si to testnete zda vam to pude ok po netu a myslim ze nadsene prejdete na novej zaklad.
No za rFactor sa plati myslim cca 1000korun, takze to nie a warez se tu neřeší 8-)

EDIT: TAkze Smith bol rychlejsi :D a neviem ale zda sa mi ze na slovensku nie su buduci tyzden prazdniny ale je mozne ze sa mylim...myslis tento tyzden hned co bude alebo az potom?
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

PetoS...
1 ja o warezu nerekl ani slovo... pravidla fora respektuju.
2 pokud si zjistis jak lze ziskat Rtractor tak zjistis ze jinak nez download to "nejde" ponevac ono zaplaceni ti "akorat" udela z neco jako z dema plnou verzi.
3 pro F1mod je treba mit tractora aktivovaneho.

a az budu nekdy mit potrebu tady probirat warez tak si pripravim talir na kterem si oloupu banan co mi tu za to daji. ale zatim zustanu u ciste bio bananu. ;)
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

VictimCZ píše:PetoS...
1 ja o warezu nerekl ani slovo... pravidla fora respektuju.
2 pokud si zjistis jak lze ziskat Rtractor tak zjistis ze jinak nez download to "nejde" ponevac ono zaplaceni ti "akorat" udela z neco jako z dema plnou verzi.
3 pro F1mod je treba mit tractora aktivovaneho.

a az budu nekdy mit potrebu tady probirat warez tak si pripravim talir na kterem si oloupu banan co mi tu za to daji. ale zatim zustanu u ciste bio bananu. ;)
jj, sorry, ja som napisal nieco v tom zmysle ze: ak to myslis tak ze to stiahneme vsetci legalne, stoji to 1000 korun, tak to asi nie, hlavne nie na zaciatku sezony, a V OPACNOM PRIPADE, ak si myslel to ze sa to staihne ako warez tak ze to sa tu neřeší...nepovedal som ze urcite pises o warez ale ze keby nahodou :) tak sorry ak sme sa nepochopili :)
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

Petos... v pohode... ja jen neci aby to vypadalo ze nabadam k warezu .. fakt neci dostat ban na tomto foru. nerikam ze jsem svaty. a proto zde neresim jak mam onu gamesu aktivovanou. :oops:
ale v zasade zvazte to.. treba pro tu pristi sezonu... traktor je opravdu zajimavy krok kupredu. :wink:
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

VictimCZ píše:musim se podelit o jedno fajne pojezdenicko... jde o rFactor... mluvi se o tom jako o suer uber ultra simulatorovi ktery je navic zakladna pro mody a je uz pro nej i F1 mod.

no chlape na rfactor je vice nez 110 trati a nektery dost spickovy porad se na nich dela :roll:
jo a na sipkach se to ovladat bez pomocniku nedaa a zavodi se bez pomocniku
ale jinak by to bylo prima kdyby jste dalsi ligu udelali na rfactor,nebo si rovnou udelali pct team a jezdily na simracingu ale kurna zere to cas
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Voloď
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Voloď »

no na Slovensku mame skutocne prazdniny az za (skoro) dva tyzdne ... od stredy 1. :roll: takze neviem no ....
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
Oblak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oblak »

vyhoda rfactoru oproti F1 CHallenge je v tom že je tam sposta kategorií a tratí a v pohodě jedete i 20-30 aut pohromadě jeden závod bez cuku (má obstarožní wifi 256/256 ), ale je to docela těžké......
jel jsem kanadu..

F3 - 1:45
FNippon - 1:37
minardi - 1:33

ale jezdi se to mnohem rychleji....to jsem testoval. Oproti rfactoru se F1 challenge lépe učí, je lehčí...možná je to můj pocit. Výhoa je že si vyberete závod co se vám líbí, také nastavení v jakém se jede tam jde vidět takže jedete to co vám sedí. problém rfactoru je ve špatnosti defalutního nastavení aut......nejlepší je když vám někdo dá setup na přesný typ auta na okruh...bo bez úpravy setupu ztrácíte vteřiny ani o tom nevíte. Já jsem to pořešil tak že kámoš ladil podvozek a já převodovku (vzpomínal jsem na GP2 :) )

jinak Kanada je rulézní okruh, třeba monza je jenom o přesném brždění a rychlé noze, kanada je techničtější....

nevýhoda rfactoru je že v daném nastavení nemusíte najít daný závod, najít F3 nebo nippon je docela velký problém, F1 je docela dost a dalších..
Jaký je tu bez papamobila klídek....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“