ASUS A6T-AMD Turion™ 64 X2
Moderátor: Don
- Roti
- Nováček

jak to tady ctu, tak A6T je peknej kram:( moc jsem si ho chtel koupit, ale ted sem rad, ze jsem to neudelal. Raci si koupim F3JC-AP025 nebo AP109M s Core 2 Duo!
AMD Duron 850 - MSI KT266A - ATI 9600 128MB - 2x256MB DDR - 160GB Samsung 8MB - ATX 450W - Sony FDD - Toshiba DVD - Teac CD-RW - MSI Bluetooth - Acer 17", XP Profi - ...
P4 3.06, 512MB, 200GB HDD, ATI Grafik, DVD-RW DL, XP Home, Sony 17", Logitech Z-4,...
ASUS F3TC-AP008 15.4 ColorShine/AMD Turion64 x2 TL52/ 1G DDR2 667/120G SATA/ DVD±RW DL/NV73 256MB/ WiFi/BT, 500GB HDD Exter
P4 3.06, 512MB, 200GB HDD, ATI Grafik, DVD-RW DL, XP Home, Sony 17", Logitech Z-4,...
ASUS F3TC-AP008 15.4 ColorShine/AMD Turion64 x2 TL52/ 1G DDR2 667/120G SATA/ DVD±RW DL/NV73 256MB/ WiFi/BT, 500GB HDD Exter
- Tofo
- Začátečník

-
Dik za odpovedfanatic1 píše:No, s danou hlaskou: "Instrukce na adrese 0x500e67be odkazovala na adresu paměi 0x504544e4. S pamětí nelze provést operaci: read ...."
som sa stretol aj ja a to mam 1GB RAM, stava sa to len obcas(velmi zriedkavo), ani som si poriadne nevsimol pri com, ale bolo to pri kancelarskej praci nie pri hrach. No dam len OK ci co sa tam da kliknut a WIN bezi v pohode dalej cize sa to nijak neprejavuje, len mi napise tu tabulku a netusim preco.
Zeptam se tedy znova a jinak
Kdo z Vas se setkava s hlaskou: "Instrukce na adrese 0x500e67be odkazovala na adresu paměi 0x504544e4. S pamětí nelze provést operaci: read ...." nebo ji podobnou??
Dik za odpoved
//D.M. myslím, že čtenáři našeho diskuzního fóra nemají tolik dioptrií, aby bylo zapotřebí používat písmo velikosti 24...
PC 1:
CPU: Intel Core 2 Duo E6750 w/Arctic Coolig Freezer7, MB: Gigabyte P35 DS-4, RAM: 2GB DIMM DDR2 800 Patriot CL4, VGA: MSI 8800GTS 320MB OC, DVD: Samsung S203B, HDD: 2x Seagate 250GB SATAII NCQ 7200.10 (RAID0) Zdroj: Fortron Epsilon 600W, Case: CoolerMaster Centurin 534 Light, Zvuk: Creative X-Fi XtremeGamer, LCD: Samsung 931BW 19"
PC 2:
CPU: AMD Sempron 64 2800+@3400+ w/Arctic Coolig Freezer64 Pro, MB: Gigabyte K8N-S, RAM: 2GB DIMM DDR 400 CL2,5, VGA: MSI X1950 Pro 256MB, DVD: Lite-On SOHW-1693S, HDD: Western Digital 250GB SATA2 Zdroj: Fortron 400W, Case: Eurocase :-! , CRT: Hyundai ImageQuest F790D
CPU: Intel Core 2 Duo E6750 w/Arctic Coolig Freezer7, MB: Gigabyte P35 DS-4, RAM: 2GB DIMM DDR2 800 Patriot CL4, VGA: MSI 8800GTS 320MB OC, DVD: Samsung S203B, HDD: 2x Seagate 250GB SATAII NCQ 7200.10 (RAID0) Zdroj: Fortron Epsilon 600W, Case: CoolerMaster Centurin 534 Light, Zvuk: Creative X-Fi XtremeGamer, LCD: Samsung 931BW 19"
PC 2:
CPU: AMD Sempron 64 2800+@3400+ w/Arctic Coolig Freezer64 Pro, MB: Gigabyte K8N-S, RAM: 2GB DIMM DDR 400 CL2,5, VGA: MSI X1950 Pro 256MB, DVD: Lite-On SOHW-1693S, HDD: Western Digital 250GB SATA2 Zdroj: Fortron 400W, Case: Eurocase :-! , CRT: Hyundai ImageQuest F790D
- mole
- Nováček

-
- mirďa 2
- Začátečník

-
Já jsem taky spokojenej,žádné sekání ani problémy,jen odešly obnovovací frekvence na lcd,což znamenalo 14 dní na reklamaci,dnes jsem zjistil že jej vyměnili za nový,zítra bude zase doma.Snad O.K. Jediný problémek mám při přehrávání midi a karaoke přes SoftSynthesizer Yamaha SYXG-50 pro XP, tam zvuk vynechává,ale dělají to prý procesory AMD.Jinak vše O.K.Setkali jste se s tím někdo?Jde to nějak ošetřit?Dík za rady.
//D.M. promaz OT
//D.M. promaz OT
ASUS A6T-AP017 15.4WXGA, TurionIITL52, nV7600, 1024DDRII, 120HDD, DVDSupM
- fanatic1
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja ho mam uz skoro 3 mesiace a som taktiez 100% spokojny, hry ficia paradne, ziadne problemy s chaldenim, proste iba to ze mi par krat hodilo tu tabulku: Instrukce pameti... ale to mi vobec neovplyvnilo pracu na NB pretoze vsetko islo v pohode aj dalej. Takze ja osobne by som iba odporucil. Mam ho na vyske na intraku a bezi skoro nonstop.mole píše:co s tema notasema máte proboha...![]()
já už mám A6T-017 dva měsice a zatím jsem na 120% spokojeny, žádné chyby... výkon naprosto vynikající, na baterku drzi 3 hoďky
prostě s jeho koupě mám dobrý pocit
- mirďa 2
- Začátečník

-
- patyd
- Nováček

-
- mirďa 2
- Začátečník

-
LCD
Můj problém byl že po zapnutí se obraz roztáhl do prava, display nejel na 60,ale na 37hz prokládaně, v rozlišení 2034x938, neudržel frekvence a šel do kytek bez varování.Sice mi jej vyměnjli za nový,ale zdá se mi kvalita obrazu horší než původní a navíc vadný pixel,takže musím čekat až znovu klekne. 
- asysman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dik za odpovedTofo píše:fanatic1 píše:No, s danou hlaskou: "Instrukce na adrese 0x500e67be odkazovala na adresu paměi 0x504544e4. S pamětí nelze provést operaci: read ...."
som sa stretol aj ja a to mam 1GB RAM, stava sa to len obcas(velmi zriedkavo), ani som si poriadne nevsimol pri com, ale bolo to pri kancelarskej praci nie pri hrach. No dam len OK ci co sa tam da kliknut a WIN bezi v pohode dalej cize sa to nijak neprejavuje, len mi napise tu tabulku a netusim preco.
Zeptam se tedy znova a jinak
Kdo z Vas se setkava s hlaskou: "Instrukce na adrese 0x500e67be odkazovala na adresu paměi 0x504544e4. S pamětí nelze provést operaci: read ...." nebo ji podobnou??
Dik za odpoved
Ja jsem se s touto hlaskou setkal jen pri ukoncovani Mirandy, jinak ne, netusim v cem je problem. Jinak jsem s NB spokojeny, mam ho 2 mesice a v klidu, mozna krome prehrivani, ktere ale nejak samo zatim vymizelo (asi kvuli chladnejsimu pocasi
- Bizzi
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ahojda
k nb jsem si koupil numerickou klavesnici. abych kdyz pisu pismenka mohl jednuse psat i cislice. bohuzel kdyz psiu, num kl se chova jako kurzorova, kdyz si na nb zapnu num lock, tak sice numericka klavesnice pise cislice, ale i polovina klavesnice pise cislice:o) nejde to z ty klavesnice nejak vypnout, nebo jen pro tu num kl zapnout!? diky moc
k nb jsem si koupil numerickou klavesnici. abych kdyz pisu pismenka mohl jednuse psat i cislice. bohuzel kdyz psiu, num kl se chova jako kurzorova, kdyz si na nb zapnu num lock, tak sice numericka klavesnice pise cislice, ale i polovina klavesnice pise cislice:o) nejde to z ty klavesnice nejak vypnout, nebo jen pro tu num kl zapnout!? diky moc
- IntEx
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Muzes prosim trochu rozvest, jak reklamace displaye probihala? Mam namysli, zda notebook v oprave poskrabali, dali display nakrivo, etc. Ja jsem byl totiz taky nucen dat ntb do servisu minuly tyden kvuli prachu za ColorShine vrstvou. Ptal jsem se, zda by mi tam mohli dat matny (ColorShine a podobnej lesklej balast je hnus) a pry ze se mi telefonicky ozvou. Kazdopadne lekl jsem se zpravy, kde uvadis, ze jsi tam mel vadny bod. Hodne se vysledku bojim, at uz ze display nebude dosahovat kvalit toho puvodniho (barvy, pozorovaci uhly, rovnomernost podsvetleni), ale take samotne provedeni vymeny (skrabance, umisteni nakrivo, ...) a samozrejme vadne pixelymirďa 2 píše:Tak už jej mám doma,nový display,ale opět smůla,jeden vadný subpixel, tak už to asi chodí, jinak vše v poho.
- mirďa 2
- Začátečník

-
No musím říci,že jsem ani nepoznal,že se na něm něco dělalo,akorát byl trošku upatlaný, s tím vadným bodem,to má Asus povoleno,takže opravdu záleží co přijde a zdali budeš mít štěstí,stejně to zjistí až když ho namontujou a to už jej znovu nevymění,není to závada.Když jsem se ptal,čím mohl ten diplay odejít,to prý neřeší,prostě zkusí druhý a je to.Až na ten pixel to jde,za to oni nemůžou to už je technologie LCD.
- kul1k
- Mírně pokročilý

- IntEx
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
V tom pripade bych si tedy nechal vratit penize, protoze do pul roku podle §616 o.z. si muzu urcit, zda ntb opravit, nebo vymenit za novy a silne pochybuju, ze by se jeste dal novy sehnat. Vadne pixely jsou moje smrt a imho v dnesni dobe zalezi uz jen na prestizi vyrobce, jak se s nimi vyporada, protoze nekteri jsou schopni garantovat stoprocentni dokonalost displaye. Asus, alespon podle jejich stranek, garantuje 0 svitivych bodu, ale napotvoru tam urcite bude nejaky cerny. No uvidime...mirďa 2 píše:No musím říci,že jsem ani nepoznal,že se na něm něco dělalo,akorát byl trošku upatlaný, s tím vadným bodem,to má Asus povoleno,takže opravdu záleží co přijde a zdali budeš mít štěstí,stejně to zjistí až když ho namontujou a to už jej znovu nevymění,není to závada.Když jsem se ptal,čím mohl ten diplay odejít,to prý neřeší,prostě zkusí druhý a je to.Až na ten pixel to jde,za to oni nemůžou to už je technologie LCD.
EDIT: Nastesti se mi jeste nestalo, ze bych videl Asus s nejakym vadnym bodem a ze jich na skole vidim denne u solubydlicich/spolustudentu hodne. Jednou mi jeden znamy tvrdil, ze na nem vadny bod ma, ale na vlastni oci jsem ho nevidel, tak doufam, ze mne se to vyhne :-/
- Tofo
- Začátečník

-
Chtel jsem si to precist, ale pod §616 o.z. je pojednavano uplne o necem jinemIntEx píše: V tom pripade bych si tedy nechal vratit penize, protoze do pul roku podle §616 o.z. si muzu urcit, zda ntb opravit, nebo vymenit za novy ...
PC 1:
PC 2:
PC 2:
- IntEx
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
§616 pojednava presne o tom, o cem jsem psal:Tofo píše:Chtel jsem si to precist, ale pod §616 o.z. je pojednavano uplne o necem jinemIntEx píše: V tom pripade bych si tedy nechal vratit penize, protoze do pul roku podle §616 o.z. si muzu urcit, zda ntb opravit, nebo vymenit za novy .... Kde to tedy je, nemuzu to nikde najit.
Pokud bych to mel jednoduse vysvetlit, tak dle bodu (1), kdy se projevila na notebooku vada = rozpor s kupni smlouvou. Dale podle bodu (4) se vyvozuje, ze byl rozpor (vada) jiz pri prevzeti/koupi ntb, protoze od te doby neuplynulo jeste 6 mesicu. No a v bode (3) si tedy mohu urcit, zda vec opravit nebo vymenit za novou. Cili pokud si vyberu vymenu za novy a prodejce mi jej nebude schopny dat, mohu bud pozadovat slevu, nebo od smlouvy odstoupit (vraceni penez). Je to proste§616 Občanský zákoník píše:Jakost a množství
§ 616 Shoda s kupní smlouvou
(1) Prodávající odpovídá kupujícímu za to, že prodávaná věc je při převzetí kupujícím ve shodě s kupní smlouvou, zejména, že je bez vad.4)
(2) Nestanoví-li tento zákon jinak, shodou s kupní smlouvou podle odstavce 1 se dále rozumí, že prodávaná věc má jakost a užitné vlastnosti smlouvou požadované, prodávajícím, výrobcem nebo jeho zástupcem popisované, nebo na základě jimi prováděné reklamy očekávané, popřípadě jakost a užitné vlastnosti pro věc takového druhu obvyklé, že odpovídá požadavkům právních předpisů, je v tomu odpovídajícím množství, míře nebo hmotnosti a odpovídá účelu, který prodávající pro použití věci uvádí nebo pro který se věc obvykle používá. U potravin musí být vyznačeno datum minimální trvanlivosti, a jde-li o potraviny podléhající rychlé zkáze, datum použitelnosti. Připouští-li to povaha věci, má kupující právo, aby byla věc před ním překontrolována nebo aby její činnost mu byla předvedena.
(3) V případě, že věc při převzetí kupujícím není ve shodě s kupní smlouvou (dále jen "rozpor s kupní smlouvou"), má kupující právo na to, aby prodávající bezplatně a bez zbytečného odkladu věc uvedl do stavu odpovídajícího kupní smlouvě, a to podle požadavku kupujícího buď výměnou věci, nebo její opravou; není- -li takový postup možný, může kupující požadovat přiměřenou slevu z ceny věci nebo od smlouvy odstoupit. To neplatí, pokud kupující před převzetím věci o rozporu s kupní smlouvou věděl nebo rozpor s kupní smlouvou sám způsobil.
(4) Rozpor s kupní smlouvou, který se projeví během šesti měsíců ode dne převzetí věci, se považuje za rozpor existující již při jejím převzetí, pokud to neodporuje povaze věci nebo pokud se neprokáže opak.
2 mirďa 2: Tak pokud je to tedy tak jak rikas, cili jen pro urcite modely, tak to hold ods*** prodejce.
- kul1k
- Mírně pokročilý

- mirďa 2
- Začátečník

-
- IntEx
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ale o tom ja uz prece nemluvimmirďa 2 píše:Garance nulových vadných bodů platí pro série notebooků W2, W1, V6, a M6,je to přímo na stránkách Asusu,nebo Sil.cz,ani 3body nejsou důvodem k reklamaci,natož k vrácení peněz.