na jednom místě? jsem projížděl celou mapu skoro všechny vlajky, jinak bych neměl tolik kilů, kdybych jen seděl... jsem jezdíl, honil se za helikoptérama, tankama
tak to musíš hrát proti invalidům ne, že jezdíš po mapě, lítaj na tebe stíhačky po dvou, utočná helikoptéra, tanky nepřítelský, LAV, pěchota... to všechno sám, v patchi kde tank opravuješ cca minutu
měl sem týpka pernametně ve střílně, ten taky udělá nějakou tu práci, střílí pěchotu, otravuje heliny, jety... ja umím používat smoke a lav nemá šanci, uhýbám těm jeho řízeným raketám... ale taky mě sundal párkrát nepřátelskej tank, jak vidíš na screenech mám tam asi 6 smrtí... jinak o stíhačky po mě šli, ale nikdy nezabili, hodím smoke a opravuju... + naše stíhačky a útočná helikoptéra.... ta jejich mě nikdy nezabila, jen vyřadila a pak sem ji sundal když přeletěla přeze mě
icebosss: sorry, ale prave nechapu bukvice, ktery jen sedej jak dementni vopice v tancich... pak vylezete na bojiste pesky a dostanete na prdel jako v mladi od maminky...
ovladat tank tiez vyzaduje skill. tanky v bf3 su z papieru a 1 inzinier s rpg ti ho znici do 1 minuty. to ze hral proti dementom tak s tym nic nespravi. ja ked som hral bf3 tak tiez to bolo tak ze 1 tim 600 ticket a druhy 50 a tak to je vzdy. balancovane jak moja rit.
Nesrovnávej nesrovnatelné , nehraju už ani jedno. Já hlavně chápu, že když je v té hře technika, tak ji můžou hráči využívat. A jestli jsi moc smutný z toho, že dostáváš jako pěšák na prdel od techniky, tak se nauč techniku taky hrát.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240 GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz MB Gigabyte Z390 Gaming X
icebosss: no tak to je krása. Toto se mi snad ještě nepovedlo. Ale tak při 70min kole by to jít mohlo. Já když jedu tankem tak mám hlavně tu termo kameru abych jim nenajel na ty M15ctky.
Teď jak budou ty nové úkoly tak tam se bude muset zabít s tankem dost lidí a né jen s tankem. Hlavně se krásně zabíjejí ty kempy jak někde čekají ,ale to já je zase radši vezmu na kudlu
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Frostys: to samozrejme chapu. osobne preferuju heliny a stihacky. ale jde mi o to, ze i v poli beham. me stvou lidi, kteri nedelaj nic jinyho nez ze lezou jen do tanku ci neceho jineho. a navic, jak uz bylo zmineno. ten balancing teamu je zalostnejch. nejlepsi jsou "noobs only" servery. chodej se tam akorat vybit kokoti. spolecne s chybama (ala 1shot one kill zdravej tank atd) je to proste na hovno.
Jako popravdš mě to taky dost se*e když si lítám v helině nebo teda spíš ve stíhačce, snažim se dogfightit ty nepřátelský stíhačky a likvidovat heliny, a on si jeden s prominutim pitomec sedí celý kolo v LAV nebo v Centurionu (ta věž na základnách), klidně i v tanku, ale tanky se daj dobře ničit... a ideální je když mě furt lockuje LAV raketama a nedá se zabít, protože když na něj udělám nálet z velký dálky, kde mi max dá pár škrábanců a vyřadim ho, než se otočim on odjede někam, a pro´tože neivm proč, ale v BF3 sem prostě poloslepej tak pak nevim kde je, on se mezitim opraví nebo v tom LAVu ani není, je schovanej za tim svym vyřazenym vrakem a já ho ani nenajdu, při další otáčce je zase opravenej a jí ztrácim nervy...hlavně mě štve, že když tedan ehraju hardcore, tak je to hodně otom, že čloěk mačká Q a spotuje si ty vojáky a tanky z vejšky, pomáhá tim sobě a i týmu...jenže já když kolikrát huntim LAV ve stíhačce tak ja něj mám namířeno dám spoted a stejně nic...nic se nespotne....zvláštní je že mi to dělá jen u některých hráčů, sou někteří, který lítaj ve stíhakách a taky nejdou spotnout....jiný dou spotnout vpohodě...
Ale musim prostě uznat, je tam technika a je to hra která je naní pomalu založená a BF3 není jako CoD, kde jde fakt o skill v jedné dané věci (od toho máme žebříčky jako ESL atp...) ale na tom publicu s hromadou hráčů prostě má člověk k dispozici celou škálu zbraní, jak toho druhýho vochc**. Takže holt nemá cenu si dupnout a naštvat se a říct si ne, já ho prostě dám s touhle zbraní, když sniper kempí a odstřeluje mě, budu mu tam furt běhat a nadávat že je to kempa místo toho, abych se snažil ho nějak překvapit...ne to nejde, ale taky si sám musim sypat popel na hlavu, protože to sám dělám, z únavy, holt to člověk musí hrát při smyslech a hlavně v klidu..
Jinak CoD mám nahráno docela dost, Flashpoint ani Armu sem nehrál, ale nechápu, proč by jim BF3 nemělo sahat ani po kotníky...BF3 se snaží bejt realističtější a rozhodně je realističtější jak CoD, ad ta kempa se snipou - v cod si nadáváš že je to kemp, protože CoD4 např je rychlá hra a kdo má skill tak po kempě skočí a má stejně kempa smůlu, v BF3 to nejde, ve válce si snad můžete stěžovat, že ten sniper je debilní že tam kempí a nedá se to proběhnout, nebo že jako pěšák proti tobě vyjede 10 tanků a že sou to pitomci, co seděj celou dobu v tanku?...
+ bych naopak uvítal, kdyby odo BF3 v těhc novejch DLC dali že by mohlo být víc bojovejch helin nebo stíhaček, třeba 4 stíhačky, 4 heliny....proč ne...takhle jenom jedna bojová helina proti druhý...
tanky, helina, stíhačky, pěšáci, každý si najde v BF svoje, ale ukazovat si prstem na hráče, kteří se raději prohánějí v tanku a myslet si o nich že jsou větší lamky než ti, co běží po bojišti pěšky je v celku dost úsměvné. BF je a vždy byla o technice, když tomu vyhovuje více tank, tak proč ne, zde se může naplno vyřádit, ovšem aby mě někdo osočoval za to, že jsem lama která neumí hrát hru, tak jako ten kdo běhá celou dobu po bojišti hmmm pánové na to už musíte mít pořádné koule něco takového zde vůbec vypustit