ja jak kdy, klasika mira run, nebo chest run act 1
nejradeji jedu keep depth 1az3+ghom
nebo s kamem rychly run po actu 3 a elitky,
kazdej ted honi expy
ad legend, nevim jak se statama, ale na tor je jedno zda 1 ci 6 leg chance je stejna.
jinak u me z cca 30 leg vse na nic, pri damage cca170k, monk, mi to nikde nic nepridalo, a kdyz prida heal nebo res tak zas ubere dmg kterou prave potrebuji.
Naposledy upravil(a) tnema dne čtv 6. bře 2014, 15:45, celkem upraveno 2 x.
A jaká je šance na chestu u act1? My jsme to šli včera asi 10x a ani jednou nebyla, dneska byl patch a byli tam nějaké chest opravy.
Dneska chci zkusit tohle : http://www.youtube.com/watch?v=Kl1KUm1XKao
ACT 2 farma
ja myslim ze ty mapy poladi anebude takova.sance nachesty,
ad tvuj link, vim.ze akt 1 chest hned po patchi sel prvni den, byl furt na jednom miste, ale pak zmenili mapy prtz lidi jen expily a myslim ze act2 to video je to stejny ze to asi uz ted nejde, v aktu 1 to bylo cca 70 mil za jeden run/per 2 min cca, myslim ze ten bilion xp uz twd nejde jak to fixly.
ja jel act1 chest pred dvema dnama a to bylo tak cca na 6 pokus nez sem ho nasel.
Suke001 píše:A jaká je šance na chestu u act1? My jsme to šli včera asi 10x a ani jednou nebyla, dneska byl patch a byli tam nějaké chest opravy.
Dneska chci zkusit tohle : http://www.youtube.com/watch?v=Kl1KUm1XKao
ACT 2 farma
Mužeš to prosím popsat?
neumím anglicky dobře abych to pochopil
děkuji
mě jako monka zvou na tyhle runy jen proto abych pull-ovat a stunt-oval zvonem, ostatni stoji dal a killujou, bez stuntu neni šance, sám taky padám na jednu ránu, o tomto ty rany josu. Stejně tak chesty, tam je nutný non-stop pull.
Jinak se ještě jede COTA run tam jde i na tor6 100mil XP/per run
Ten run co jsem včera postoval to video, tak funguje, na torment 1 jsem to zvládal , ale mě stejně nebaví chodit dokola takovou pitomost .
Jsem ukazoval včera přítelkyni Diablo a nečekaně se jí to nelíbilo
Tak dneska mi padla celkom dobra helm - http://eu.battle.net/d3/en/profile/fraj ... o/35725790 akurat ten poison efekt robi strasne zvuky. To je ako keby niekto perma fapoval vedla mna. Nechutne :d. Musel som aj zmenit build kedze mi to dava +15 arcane a s torrentom to dava strasne pecky a ten arcane ma strasne dobry proc na crit. Perma crit za 500-1mil + velke aoe.
Normálně sem si musel vyhledat, jestli fakt "7% more fire damage taken" znamená, že dostaneš o 7% vyšší fire dmg To je asi první předmět, kde vidim vlastnost, která postavu znevýhodňuje.
Teďkom nedávno jsem si vyzkoušel WD a můžu říct že oproti wizzovi má o dost větší survivalitu. A co se týče dps, tak vůbec na tom není špatně, když se to dobře poskládá... Našel jsem takovou malou mezeru a využil ji tak abych měl gratis 3 zombie dogs. Něco jako kdybych měl +1 spell k použití.
Udělal jsem to tak, že vyvolám voodoo (boogie man) a když se vyvolají psy, vyměním ten spell za jiný (psi zůstanou)... V mém případě vyměním buďto runu u voodoo (protože ten bonus z runy mi už nic nepřidá, jelikož mám psy perma), nebo za spell gargantuan (big stinker).
Takže vy výsledku se mnou chodí neustále armáda minionů (gargantuan, 3x dog, companion - paladin a +- 4 fetishi) s poměrně velkou výdrží a NPCčka se ke mě ani nepřiblíží, to v záloze mám ještě na elity fetish army.
Je to celkem dobré, když vidím jak se mi na celé obrazovce mydlí mezi sebou všichni kolem mě, já mezi nimi pobíhám a kosím je co mi mana stačí.
Ten WD mi pride zo vsetkych classov najvacsia nuda. Cele je to o tych summonoch. Keby tam bol namiesto wd necro alebo nieco ine . Inac preco ked mam 1500+ all res na wizovi tak ma laser zabije v podstate na instant? To nejak nechapem. Torment 4.
WD je hrozně overpowered, protože má Firebaty s 2x 450% DPS a Soul Harvest na zvýšení inteligence. Po patchi naštěstí zvýšili náročnost tohodle na manu a snížili bonus ze soul harvest takže už to není takovej borec... Nicméně je dost náročnej na ovládání a musí mít life steal
Tak chodim s postavami run pouze na Skeleton kinga a zatim pokazdy z nej padla legendarka nebo setovka. Zatim 100% uspesnost.
+ jedna legendarka padla jeste behem cesty k nemu. Takze tak 1-2 legendarky za hodinu.
Nejaky jsou +/- stejny s tim co mam ale naposledy mi padl peknej neck a Inna temperance se staty podle noveho systemu.
Je to quest pro ty co nevedi: Reign of the Black King - The royal Crypts.
Vetsinou vycistim to 3 podzemni patro a jdu na kinga. Ted jsem ho ani cele necistil a stejne padlo neco zajimaveho.
Neck padl s huntem a legy+ ring padl za necelou hodku z monkem jen King run.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06