World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Bivoj
- Nováček

-
Re: World of Tanks
Máš pravdu, i já jsem na tuhle nabídku koukal. Nejde ani tak o ty peníze jako o to, že nerad kupuju zajíce v pytli. Pokud mě to chytne, tak rád podpořím přikoupením nějakého balíčku nebo tak.
- RiCK
- Začátečník

SU-26 je brutálne OP!
Ten "samopal" dáva celkom presvedčivé rány (4 rány za sebou 300+dmg) a tiež ani presnosť nieje najhoršia. A tá otočná vežička...
Jediné čo mi na ňom vadí je malý zásobník nábojov
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- CyberDeath
- Začátečník

Ja sem to dneska musel se vztekem vypnout. Predevcirem vecer takove hezke hry a vysledek 14vyher z 17 a vydelany balik ... dneska bych nejradsi rozmlatil klavesnici 5vyher z 22 !
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
- Karlos.s
- Mírně pokročilý

Ty seš nas pěst, přesně takový paka mi tu hru znechucujou.Jackiii píše:Jo ale v jejich zajmu je nevyzirat killy a strilet plny tanky, takze rozhodne kdyz mam tank na dopnuti a nabito tak nebudu cekat az oteckovanej tank za pul minuty klekne.
Nepsal jsem nic o vyžírání killů, na to jsou takový experti jako ty, kteří čekají za rohem až ho arty křupne a když mu zbyde 100 HP tak ho vítězoslavně dorazí. Jak jsem psal, tak se bavíme o případu kdy má víc jak 600HP (tj. se vyplatí střelit), na skoro mrtvý jebky nestřílím, pouze v případě, kdy je tam zápasí jeden na jednoho a tomu svýmu, co je polomrtvý, tím zachráním krk.
Když ten tank označím, tak to znamená, že do 3 sekund střílím (nechávám tři sekundy pro případ, že by nějaká arty targetovala současně a rovnou pálila, resp. jako varování aby ostatní počkali nebo uhnuli). Takže nevím, kde si vzal těch půl minuty.
Těch příkladů bych měl víc. V bitvě s pěti artynama označím 100%ní cíl a než tam rána doletí, tak tam prásknou ostatní artyny aniž by targetovali. Takže minimálně dvě jsou do mrtvoly. Nebo střílím na tank a zase ho artyny kuchnou vteřinu předemno, přestože jsou vedle další dva cíle.
Tak se prober a pochop, že ten zbytečný výstřel mohl být efektivně využit jinde, někdo z týmu kvůli tomu nemusel zhebnout, protože ten tank co nedostal ránu ho za těch 40s killnul.
PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali
PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Hm, ale bavíme se o randomu, takže nějaký označování ála profesioanál nikdo nedělá...
Něco jinýho je v rotách a CW, tam je tvoje zloba opodstatněná.
Něco jinýho je v rotách a CW, tam je tvoje zloba opodstatněná.
- Sobo
- Středně pokročilý

Heh, jak ten šrot nesnáším, tak se mi s ním nějak povedla celkem úspěšná bitva. Už jsem byl dopředu nasranej z toho, jak zase všichni budou kempit, tak jsem to rushnul přes kopec k nim. Asi tam byl nějaký anděl strážný, protože jsem většinu z 24 zásahů vycinkal a obržel skoro 6k potenciálního damage - http://screenshot.cz/O3M5C/
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Jj, IS je peklo. Po KV-1S je to slabej odvar proti ostatním Tier7 tankům obzvlášť s tím samým kanónem 
- RiCK
- Začátečník

Ja vám neviem ale za dávnych čias kedy som expil ruské heavy, ISko ma aj celkom bavilo a to som na ňom nezahral ani len jednu bitvu so 122mm. delom
všetko s IDIOT
Ale vtedy bol ešte public hrateľný, neboli žiadní otravní francúzi, IS-4ka bola t9 a boli len 3 skilly 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Sobo
- Středně pokročilý

Však tam taky mám idiota, potřebuju vydělávat a při ceně 1k/střela to na sedmičkách bez premia moc nejde. Moje ISko má asi smůlu v tom, že vedle něj v garáži stojí T29, vedle které je to opravdu jen hromada plechu. Když se zamyslím, napadají mě samé věci, proč ten tank nesnáším - skoro každý zásah zničí nějaký modul nebo někoho zabije, pancíř nic moc (papírová věž a obrovská vana), dělo taky slabota - penetrace na prd, přesnost na prd, zaměřování na prd, jedině ta aplha je dobrá, ale ve výsledku hodně špatné dělo. Navíc mě v poslední době opakovaně podpálily zásahy do vany zepředu. 
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- self
- Začátečník

-
To je ještě v pohodě, ale já začal ze srandy střílet s AP municí s mou T92, a častokrát například sundám pásy a nebo odrazím. Ale když se trefím tak průměrně dmg za 2000. Už se mi povedlo sundat mause na jednu ránu... -3000, ten byl rád.Blizzard píše:Já nikdy nezapomenu, jak mi dala M12 0 dmg ze předu do T28
CPU i5-8600k 4,4GHz GPU GTX 970 RAM G.SKill TridentZ RGB 16GB Drive 2x256SSD + 3TB + NAS MB ASRock Fatal1ty Z370 GAMING K6 PSU CORSAIR RM650 LCD 24" Zowie by BenQ XL2411 Headset Sennheiser G4ME ZERO + Sound Blaster Z Repro Jamo P 404 HG Mouse Razer DeathAdder Elite +Razer Goliathus /// NTB Apple MacBook Pro 13" retina
- RiCK
- Začátečník

Maus na ranu neviem neviem ale mne sa raz podarilo dať 2100dmg E100ke zpredu (letelo to priamo pod vežu)
Inak, dneska dostávam unban na sekundárny účet, juchúúúú, už sa teším na toho shitného číňana
//59-16 je cool, čo bitva to 800+ xp a momentálne je status 9 výhier z 10 hier
Inak, dneska dostávam unban na sekundárny účet, juchúúúú, už sa teším na toho shitného číňana
//59-16 je cool, čo bitva to 800+ xp a momentálne je status 9 výhier z 10 hier
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Problém je, že s tvým stylem hraní a malinko nervní povahou ti to vydrží tak tejden, se štěstím 2 
- RiCK
- Začátečník

Preto som si rozbehal aj tretí účet kde drtím len artinky, čo ma nezvyknú až tak vytočiť 
- marek p
- Začátečník

-
Má po KV-1 Smysl nějaký další těžký tank?
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Urcite, minimalne KV-1S a IS-3
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- marek p
- Začátečník

-
No nějak nevim.U toho eSka to vypadá na nekonečnou cestu k dělu co něco na blízko prostřelí s municí k nezaplacení.
- RiCK
- Začátečník

Tak T-150 a 107mm.
//Už mi WG zaplo kurvítko - 6. prehra v rade
//Už mi WG zaplo kurvítko - 6. prehra v rade
- Blizzard
- Začátečník

-
RiCK he na Rumštajn, jo? 
// To je nehratelné!!!!! Jak děláte, že máte win rate 51% a víc???? Každým dnem mi to klesá a klesá ... tak třeba před týdnem jsem měl 50,4 ... ted mám 50,1. OMG!
// To je nehratelné!!!!! Jak děláte, že máte win rate 51% a víc???? Každým dnem mi to klesá a klesá ... tak třeba před týdnem jsem měl 50,4 ... ted mám 50,1. OMG!
- marek p
- Začátečník

-
Z toho si nic nedělej.Já měl 50% naposledy na T2 a od té doby to šlo do kopru.Na winrate jsem přestal koukat,protože to je údaj na 2 věci.
- Thellwin
- Administrátor

To já mám v poslední době staty celkem slušný - http://www.noobmeter.com/player/eu/Thellwinux 
marek p - KV-1S je super heavyna, pokud se bojíš tohohle kousku, tak to snad ani nehraj ty další, pak už je to většinou o velkých dělech, kde stojí munice víc. Ale zase s tím víc nastřílíš.
marek p - KV-1S je super heavyna, pokud se bojíš tohohle kousku, tak to snad ani nehraj ty další, pak už je to většinou o velkých dělech, kde stojí munice víc. Ale zase s tím víc nastřílíš.
Goldnoob team proud member!