nefunkcne prihlasenie do diskuze na web magazinu (ne forum)
- Shaquille
- Mírně pokročilý
-
Re: nefunkcne prihlasenie do diskuze na web magazinu (ne for
prihlaseni funkcni - Chrome.
Zkus smazat cookies
Zkus smazat cookies
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 3600X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 3600X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
- MiloshCZ
- Nováček
-
Re: nefunkcne prihlasenie do diskuze na web magazinu (ne for
Asi se to leklo a dneska už to jde.
- rathanuviel
- Nováček
-
Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
Dobrý den,
nefunguje mi přihlášení na pctuning.tyden.cz.
Přihlašuji se stejným uživatelem a stejným heslem, jako sem do fóra. Přihlášení jednoduše neproběhne, neobjeví se žádná chyba, hláška, prostě nic.
Dělám něco špatně?
Předem díky za odpověď.
R.
nefunguje mi přihlášení na pctuning.tyden.cz.
Přihlašuji se stejným uživatelem a stejným heslem, jako sem do fóra. Přihlášení jednoduše neproběhne, neobjeví se žádná chyba, hláška, prostě nic.
Dělám něco špatně?
Předem díky za odpověď.
R.
- werygood
- Začátečník
Jo, tam se musíš registrovat zvlášť.
- rathanuviel
- Nováček
-
To je zvláštní - když kliknu na registraci, tak mě to háže na registraci do tohoto fóra: http://pctforum.tyden.cz/ucp.php?mode=register
Jaký je tedy správný odkaz, když né ten na stránce https://pctuning.tyden.cz/ ?
Jaký je tedy správný odkaz, když né ten na stránce https://pctuning.tyden.cz/ ?
- werygood
- Začátečník
Beru zpět, to jsem netušil V tom případě ti neporadím.Přihlaste se, prosím, pod svým uživatelským jménem a heslem z PCT fóra
- Wilik
- Administrátor
Jj, netusim a proto pisu a radimwerygood píše:Beru zpět, to jsem netušil V tom případě ti neporadím.
Kazdopadne registrace probiha na foru a propisuje se na web magazin - pokud nefunguje, tak staci napsat sem a nebo na email uvedeny v paticce web magazinu, protoze spravu uzivatelu si vede redakce, ne administratori fora.
- werygood
- Začátečník
Tak vzhledem k tomu, že na fórum se nešáhlo cca 7 let jsem takové prudké změny nečekalWilik píše:Jj, netusim a proto pisu a radimwerygood píše:Beru zpět, to jsem netušil V tom případě ti neporadím.
Kazdopadne registrace probiha na foru a propisuje se na web magazin - pokud nefunguje, tak staci napsat sem a nebo na email uvedeny v paticce web magazinu, protoze spravu uzivatelu si vede redakce, ne administratori fora.
Mea culpa.
- KraboMotyl
- Nováček
-
Zdravím, mám úplně stejný problém. Zkoušel jsem to i v úplně základní verzi Firefoxu (jak se nainstaluje, bez jakéhokoliv zásahu do nastavení, nebo instalace doplňků).rathanuviel píše: nefunguje mi přihlášení na pctuning.tyden.cz.