PROJEKTORY
Moderátor: maXXmilian
- michkre
- Nováček

-
Re: PROJEKTORY
Cau Stratosi,ktery projektor by jsi doporucil z techto dvou BenQ W1060 a BenQ W1200. Rozdil neni asi jen v cene?Dik
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
BenQ W1200 jsem mel na test (viz http://www.ddworld.cz/index.php?option= ... &Itemid=75 )
BenQ W1060 jsem v ruce nemel ale bude to asi hodne podobne. Osobne bych spise doporucil Epson TW3200 ktery jsem tedka take recenzoval a vuci W1200 si vedle mnohem lepe.
http://www.ddworld.cz/index.php?option= ... &Itemid=75
BenQ W1060 jsem v ruce nemel ale bude to asi hodne podobne. Osobne bych spise doporucil Epson TW3200 ktery jsem tedka take recenzoval a vuci W1200 si vedle mnohem lepe.
http://www.ddworld.cz/index.php?option= ... &Itemid=75
- berka
- Nováček

-
TO STRATOS
Musim podekovat za povedeny test Epsonu 3200
Překvapilo mne ze ma plně nativní 12bit LCD panel ,to jsem v tech.udajích nikde nenasel.
I kdyz podaní černe bude urcite lepsí u Epsonu 4400,tak zatim tedy asi 3200 bude vyhodnějsi volba.
Rozdil 11000,kc tam asi neuvidím
Nove Epsony neřeším 3D technologie mne moc nebere.
do pondelka si to rozhodnu
Musim podekovat za povedeny test Epsonu 3200
Překvapilo mne ze ma plně nativní 12bit LCD panel ,to jsem v tech.udajích nikde nenasel.
I kdyz podaní černe bude urcite lepsí u Epsonu 4400,tak zatim tedy asi 3200 bude vyhodnějsi volba.
Rozdil 11000,kc tam asi neuvidím
Nove Epsony neřeším 3D technologie mne moc nebere.
do pondelka si to rozhodnu
- Mckenzie
- Nováček

-
V cenové kategorii +-24k lze sehnat ještě Mitsubishi HC3200. Jenže u nás je to jen dovoz z německa = delší případná reklamace.michkre píše:Cau Stratosi,ktery projektor by jsi doporucil z techto dvou BenQ W1060 a BenQ W1200. Rozdil neni asi jen v cene?Dik
PC: Athlon II x4 2,6@3,5Ghz, 8GB 1600Mhz, HD6870 Vapor-X, X-fi Titanium, Samsung 2232Bw
PJ: Mitsubishi HC3800 - DLP, 1920x1080, 1300lm, 4000:1
PJ: Mitsubishi HC3800 - DLP, 1920x1080, 1300lm, 4000:1
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nove levne 3D epsony mi mo doporucovany nebyly ani primo lidmi z Epsonu, obraz je tam pry dost osizen kvuli 3D obrazu tj orpavdu jenom pro fandy 3D projekce jinak bych do toho nesel.
Co se tyce 12bit panelu ano ma je stejne jako treba TW5000 ale vnitrni logika zpracovava jenom 10bit i tak je ale obraz lepsi nez u TW3500 ktery mel jeste LCD panely ze starsi generace.
(Epson TW-3200 = RGB liquid crystal shutter projection system, 0.74-inch wide panel with MLA (D7, C2Fine, 12Bit)
Co se tyce 12bit panelu ano ma je stejne jako treba TW5000 ale vnitrni logika zpracovava jenom 10bit i tak je ale obraz lepsi nez u TW3500 ktery mel jeste LCD panely ze starsi generace.
(Epson TW-3200 = RGB liquid crystal shutter projection system, 0.74-inch wide panel with MLA (D7, C2Fine, 12Bit)
- michal.m
- Nováček

-
Zdravím všechny příznivce projektorů, především pak majitele TW3200. Mám problém s ostrostí obrazu, přesněji s rozostřováním po zahřátí. Jde o to, že hned po zapnutí je vše perfektně ostré, ale už třeba po půl hodině je celá plocha lehce mázlá a nejde už ani manuálně doostřit na původní počáteční ostrost. Nejvíce patrné je to při textu, ale bohužel i při sledování FULL HD filmů o které mi jde v první řadě. Máte někdo podobný problém? Chystám se projektor kvůli tomuto reklamovat, ale nerad bych se dočkal neuznané reklamace s odůvodněním, že se nejedná o závadu, ale o vlastnost. Proto by mne zajímalo, jak jsou na tom s ostrostí i jiné kusy TW3200. Máte po skončení filmu stejně ostrý obraz jako na začátku, nebo je u vás patrné taky lehké rozmazání? Večer ještě připojím foto pro představu. Předem díky všem za odpovědi. Majkl
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
podobny problem jsem mel u sveho TW5000 a reklamace to vyresila, (byla mi vymenena cela optika), tj zde doporucuji vyreklamovat. cekej opravu tak 2-3 tydny protoze tohle posilaj do Francie.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jinak zrovna delam na recenzi na BENQ W710ST coz je celkem nadejny 720p projektor. Takze zhruba za 14 dni se muzete tesit na clanek 
- pyroman
- Nováček

-
Ahoj Stratosi, měl jsem plátno da-lite 244x244 a jelikož bylo zvlněné, reklamoval jsem ho(psali jsme si tady o tom) a vyměnili mi ho za http://www.nejlepsiceny.cz/projekcni-pl ... cm-mw.html
a ještě mi doplatili. Zjistil jsem, že bych se teď ochuzoval o uhlopříčku a tak ho chci prodat. Je nerozbalené a nechám ho o 1500Kč levněji než je nejlevnější cena na internetu. Nevěděl bys o někom a nebo ty sám jestli bys ho nechtěl? Nebo poraď, kam dát inzerát. Děkuji
edit: případní zájemci můžete volat na 725895067
a ještě mi doplatili. Zjistil jsem, že bych se teď ochuzoval o uhlopříčku a tak ho chci prodat. Je nerozbalené a nechám ho o 1500Kč levněji než je nejlevnější cena na internetu. Nevěděl bys o někom a nebo ty sám jestli bys ho nechtěl? Nebo poraď, kam dát inzerát. Děkuji
edit: případní zájemci můžete volat na 725895067
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja bych to prodal asi pres Aukro. nebo skusit hifibazar. Nic jinyho me ted nenapada.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
takova mala ochutnavka z testu BENQ W710ST
dalsi videa + test 3D projekce uvidite v testu ktery vyjde zrhuba pristi tyden.
http://www.youtube.com/watch?v=5L8zoxcg4e4
dalsi Test bude o 3D Televizi LG 47" s polarizacni technologii.
Dale jedu za 14 dni na Tiskovou Konferenci od BENQ v Praze, ktera se bude konat v Sky Dive arene v Letnanech
. Z teto akce planuji nejake to 1080p video, strucne dojmy apod..
dalsi videa + test 3D projekce uvidite v testu ktery vyjde zrhuba pristi tyden.
dalsi Test bude o 3D Televizi LG 47" s polarizacni technologii.
Dale jedu za 14 dni na Tiskovou Konferenci od BENQ v Praze, ktera se bude konat v Sky Dive arene v Letnanech
- sill
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
edit: prosimtě neměl bys zájem otestovat starej benq PB2250 (mam ho doma)
jenom orientačně jak si stojí starý projektory oproti novým
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
skusim zjistit u ceskeho zastoupeni Benq zda ho jeste maji + porovnani s nejakym tim jeho aktualnim nastupcem. Ale k tomu se dostanu nejdrive za mesic protoze uz jsou v planu dalsi recenze ktere jsou uz domluvene. Kazdopadne dam vedet.
- Birkov2001
- Nováček

-
Ahoj, měl bych dotaz. Chystám se koupit prezentační projektor epson x9 za pár korun na filmy.
je to nativní 4:3, přepnutí do 16:9 umožňuje a je hd compactible.
Jelikož je opravdu za pár korun. zajímalo by mě, co si o tom myslíte. Budu na tom pouštět v podstatě výhradně 16:9 mkv 1080p.
Je to můj první projektor a když ho za půl roku vezmu a odnesu do popelnice tak to přežiju.
Díky za připomínky (lidí kteří vlastnili 4:3 a pouštěli tam filmy)
je to nativní 4:3, přepnutí do 16:9 umožňuje a je hd compactible.
Jelikož je opravdu za pár korun. zajímalo by mě, co si o tom myslíte. Budu na tom pouštět v podstatě výhradně 16:9 mkv 1080p.
Je to můj první projektor a když ho za půl roku vezmu a odnesu do popelnice tak to přežiju.
Díky za připomínky (lidí kteří vlastnili 4:3 a pouštěli tam filmy)
- sill
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ten projektor mam doma neni problém jej zapujčit , a má novou lampu
to birkov2001: to smrdí vysvícenou lampou na umření, aby tě pak nová lampa nestála víc než novej projektor
to birkov2001: to smrdí vysvícenou lampou na umření, aby tě pak nová lampa nestála víc než novej projektor
- Birkov2001
- Nováček

-
Super, jak jsi s ním spokojený? je to na filmy ok?
budu promítat ze vzdálenosti 3m.
Nejsou tam tedy problémy když tam budu pouštět mkv?
Projektor je novej origo zabalenej..
budu promítat ze vzdálenosti 3m.
Nejsou tam tedy problémy když tam budu pouštět mkv?
Projektor je novej origo zabalenej..
- sill
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
sri nemam to co chceš ty ale ten beng 2250
- Birkov2001
- Nováček

-
aha, no neva, a jaké je na tom video v 16:9?
- opilejpes
- Žlutá karta

-
poradite??? shhanim projektor do baru, bude pouzivan na sport, klipy atd.... uhlopricka nejlepe 80-120 palcu, podminkou je vstup pres rca (jeden video cinch), cena do 20tis vc. platna (staci manualne svinovaci) a nejlip aby do toho nebyla draha lampa.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
sel bych do BENQ W710ST tedka ho mam doma na test, dokaze zobrazit velkou uhlopricku na velmi malou vzdalenost od platna (tj 100" ze vzdalenosti pouhych 150cm)
Recenze vyjde na DDworldu do 2 tydnu jeste musim dodelat test se 3D brylemi ktere mi dojdou v tydnu.
zatim te muzu nalakat timto kratkym videem.
jinak cenove se vejdes v pohode, projektor stoji 15tis s DPH + nejake to platno.
Recenze vyjde na DDworldu do 2 tydnu jeste musim dodelat test se 3D brylemi ktere mi dojdou v tydnu.
zatim te muzu nalakat timto kratkym videem.
jinak cenove se vejdes v pohode, projektor stoji 15tis s DPH + nejake to platno.