Battlefield Bad Company 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
raym0n
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield Bad Company 2

Příspěvek od raym0n »

nevim, co se dela pak, ale doufam, ze jeslti se to bude hrat nekde normalne, tak ze se to ber perku a podobnyho odpadu... hral jsem na nejakym serveru neco jako promod z cod, tak super, ale jiny puby desnej odpad, jestli hrajes od nuly, tak i po nekolika zasazich do hlavy musis soupere premlouvat, aby umrel :X
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Hujeros píše://EDIT : tak zda se,ze to resi posledni patch : MP - Window on static guns is now transparent on DirectX 9 systems.Vecer vyzkousim.
On vyšel novej? Mám stejnej problém.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

S novejma catalist beta ovladacema 10.6 mam az o 30fps vic.Predtim ve full HD vse na max 4xAA kolem 50fps.Ted mam kolem 80fps :) .
Jo a taky zmensujou dobu nahravani mapy z 50s na 5s.
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Mam na Asusu G73 problem s mysi. Spusti se hra a pri pohybu se kursor pohybuje porad nahoru a pak se jen pri jakemkoliv pohybu toci dokola s pohledem na nebe...nemel jste nekdo podobny problem?

Na mem starem notebooku sla tato instalace bez problemu a na stolnim PC take se stejnym problemem, bohuzel otec uz si nepamatuje jak to vyresil.

Dekuji za pomoc.
Asus Rog Strix G18
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Kup si original a bude po problemu
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

BRKO píše:Tak po free vikendu s MW2 dneska jdu ke kamaradovi vyzkouset BC2 a docela se tesim.
Tak navsteva s hranim nedopadla.
Badam, kde si muzu vyzkouset multak (kdyz demo neni herdek) pred pripadnou investici do hry.
Nerikejte, ze musim do nejake smradlave pg herny? :D

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Brišo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brišo »

neviete, prečo mi nechce aktualizovat hru? Vždy mi vypíše nejaký error
prochybike
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od prochybike »

Cau, mel bych jeden dalo by se rict stupidni dotaz, ale je v BC2 nejaky menu s prikazama jako bylo v BF2 standartne pod klavesou "Q" ? Ikdyz v BC2 v options jsou issue order nastaveny taky na "Q" tak at delam co delam nemuzu prijit na to jak davat rozkazy atd. (napriklad need ammo/medic atd.). Nevite nekdo prosim jak na to? diky
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Pokud potřebuješ medika nebo ammo, přibliž se k hráči a zamiř těsně nad hlavu. Zobrazí se blikající ikona nábojů nebo lékárny a potom zmáčkni "Q".
prochybike
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od prochybike »

Diky moc, uz sem myslel, ze sem debil a neco delam spatne :D
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Co se chystá pro patch R8 (client) a R12 (server)
  • Server – některé potencionální chyby způsobující škubání hry byly redukovány
  • Server – byl změněn systém rezervovaných slotů na systém uvolnění místa při připojení hráče, pro kterého je slot rezervovaný (stejný jako v BF2)
  • Server – logovací soubory pro administrátory: všechny příkazy a události skrze vzdálenou správu administrátorů jsou zaznamenávány
  • Server – logovací soubory pro administrátory: všechny hlavní události na serveru a zprávy z chatu jsou zaznamenávány
  • Server – čas potřebný pro vykopnutí hráče za neaktivitu je nyní nastavitelný
  • Server – filtr na sprostá slova lze nyní vypnout
  • Server – parametry pro vykopnutí hráče za zabíjení vlastních spoluhráčů jsou nyní nastavitelné
  • Server – počet ticketů a rychlost jejich ubývání je nyní nastavitelná
  • Server – lze nastavit „infantry only“, tedy hru bez techniky
  • Server – doba odpočtu před začátkem mapy a doba mezi smrtí a respawnem jsou nyní nastavitelné
  • Server – popis serveru může mít nyní až 400 znaků a znak „|“ slouží k odskočení řádků
  • Server – banlist může nyní obsahovat až 10 000 záznamů
  • Server – snížené zpoždění během přenosu packetů
  • Admin – opravena občasná chyba, při které se zobrazovala zpráva o zabití stále dokola
  • Admin – zajištěno že událost player.onJoin vždy zaznamená jméno hráče
  • Admin – server nyní posílá do logu skutečnost, že se hráč narodil
  • Admin – zaznamenání více informací o zabití
  • Admin – hlášení detailnějších statistik na konci kola
  • Hratelnost – opraveny různé menší chyby v hratelnosti
  • Hratelnost – upraven letecký model
  • Hratelnost – na základě odezvy hráčů byly upraveny parametry některých zbraní
  • Hratelnost – M-COM již nezůstává označený jako cíl útoku, pokud byl zničen
  • Hratelnost – zpráva „Victory is near“ se na mapě Valparaíso zobrazovala špatné straně – opraveno
  • Hratelnost – helikoptéry jsou nyní vybaveny falešnými cíly
  • Hratelnost – světlost v kokpitu ruské helikoptéry byla snížena
  • Hratelnost – „Spotting scope“ by nyní měla fungovat lépe
  • Hratelnost – opět funguje kudlení lidí zezadu (návrat k systému kudlení před server patchem R11)
  • Vyhledávač serverů – servery jsou nyní řazeny do tří kategorií podle nastavení: normální, modifikované a hardcore
  • Vyhledávač serverů – přidáno zobrazení postupu obnovování seznamu
  • Vyhledávač serverů – informace o serverech budou průběžně aktualizovány
  • Vyhledávač serverů – přidána možnost zařadit se do „fronty“ pro připojení na momentálně plný server
  • Vyhledávač serverů – všechna nastavení vyhledávače serverů se nyní automaticky ukládají
  • Vyhledávač serverů – ping by se již měl zobrazovat korektně i hráčům, kteří nespouštějí hru jako administrátoři
  • Klient – oprava problémů DirectX 9, které způsobovaly chyby v grafice, někdy i pády hry
  • Klient – opraveny některé příčiny pádů hry
  • Klient – lze nastavit „toggle crouch“, tedy trvalý klek bez nutnosti držet klávesu
  • Klient – lze nastavit „toggle zoom“, tedy trvalé zamíření bez nutnosti držet klávesu
  • Klient – opravena synchronizaci snímků v DirectX 10 a 11
  • Klient – snížen či zcela redukován lag po stisku tlačítka „enter battle“
  • Klient – opravena chyba, kvůli které se nesprávně zobrazoval postup v odemykání nových zbraní a specializací
  • Klient – nový systém chatu umožňující psaní i mrtvým hráčům (nikoli však po skončení kola), uchovává log se 100 řádky
  • Klient – vylepšené fungování „Play now“ tlačítka
  • Klient – ze statistik odstraněny filtry KD a skill level
  • Klient – body získané po smrti se již přičítají do hráčových statistik
  • Klient - redukování negativního zrychlení myši
  • Klient – více informací o tom, proč byl hráč vykopnut či odpojen od serveru
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Tak gameska mi lezi na stole, vecer bych rad instaloval. Rad bych se zeptal:

1. kolik muzu mit na uctu "vojaku," jen jednoho? Resp. kdyz se na nejakym levelu rozhodnu zacit hrat zase od nuly, jde to?
2. k instalaci, jako pohodlnejsi se mi zda ta online varianta, budu hrat jen na 1 pc tudiz jasna volba?

Diky
kua ja se docela tesim na vecer :)

Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

1. Jde to. Účet může být pouze jeden, počet vojáků na účet je myslím neomezen
  2. Aktivaci určitě on-line
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Diky Krtqu .)
Nevim proc, ale chtel jsem napsat "diky el krtko" :-D

Napada me jeste - je to jak na Steamu, regnu se s nejakym random nazev uctem a nick ve hre si libovolne nastavim pro jednotlive vojaky?

Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Zaloguješ se na svůj EA účet. Pokud ho nemáš, musíš si jej vytvořit, je vázán na email. Potom už si můžeš vytvořit a logovat se na svoje vojáky.
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

No tak prvni dojmy:

1. nastaveni LOW 1280*1024 bezi horko tezko na mem stroji a vypada to bidne (a to ja hravam prakticky vsechny online fps na low)
2. nepodarilo se mi zaregistrovat se jako "BRKO", velke pismena to neumi asi?
3. nejak jsem nepodchytil tu tolik opevovanou zvukovou stranku hry, na audigy2zs to nezni nijak extra - nastaveni headphones je primo tragicke rekl bych
4. dvakrat mi hra spadla, bezim a sek, bila obrazovka a musel jsem end process

Hej ale ta atmoska paradni, totalni chaos - jesteze ty servery maji ff vypnuty, uvodni kalach krasne nepresny a i presto, ze to mam na hranici hratelnosti tak zupa :) Nejak to jeste posteluju a uvidim :twisted:

Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

BRKO píše: 1. nastaveni LOW 1280*1024 bezi horko tezko na mem stroji a vypada to bidne (a to ja hravam prakticky vsechny online fps na low)
3. nejak jsem nepodchytil tu tolik opevovanou zvukovou stranku hry, na audigy2zs to nezni nijak extra - nastaveni headphones je primo tragicke rekl bych
Náročnost není jedna z nejhorších, na C2D 8200 a R4870 je větší zásek jen velmi zřídka.

A zvuková stránka hry je jedna z nejlepších jakou jsem slyšel. Asi se konečně po dvou letech projevuje že mám plnokrevnou XFi. A taky určitě to že mám "trochu" větší stereo.
Spo.On
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spo.On »

Já jedu na:
CPU: E4400@3GHz
MB: DFI Infinity 965 S
VGA: Gigabyte 9600GT pasiv
RAM: 2GB Cell Shock 1000Mhz CL5
na 1920x1080 na default a vůbec se neseká.... :)
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

je to poradny zaprah na cpu pokud tam hrajes ve 32 lidech ma co delat aj muj Q6600 na 3200mhz
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

raym0n píše:jestli hrajes od nuly, tak i po nekolika zasazich do hlavy musis soupere premlouvat, aby umrel :X
Tak s timto efektem aktualne bojuju :-D
Prostrilel jsem se k XM8, kterou ted pouzivam a nekoho zastrelit na stredni vzdalenost je umeni. Naprosta vetsina killu zatim z bezprostredni vzdalenosti.
Priplizim se zezadu ke dvema nepratelum, zakleknu, namirim a v davkach jim to peru do zad...vysledek = krev caka a jeden se otoci, prehodi ze sapiku na raketomet a zabije me tim z tech peti metru :lol:

Moc rad bych si zahral na poradnem kompu, kde vse bezi plynule, aktualne se i diky hw nechytam.

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“