Michael24 píše:Tak kdo bude zítra objednávat? Určitě sem pak hoďte nějaké výsledky, max. stabilní OC, třeba i Cinebench apod.
Ja mam objednano na vice mistech Ale zrejme to vemu z Mironetu.Problem u me bude v desce protoze u par roku jedu v GB.Ta UD4 byla dlouho v ALfe za 4,1k a nikde jinde.V Alze stala UD4 4,5,cili jsem na to kaslal.A kdyz zlevnila na 4,3K prokaucoval jsem ji a neni..
zdravim, chtěl bych se zeptat jakou desku si vybrat okolo těch 4000kč, přemýšlim o ASUS PRO/EVO a pravě Gigabyte UD4... Jdu do 2600K a pravděpodobně CF 6950 nebo SLI gtx 560.. děkuju za rady
zdravim..pls o radu
pokukuju po Intel Core i5-2500K ale nejsem si jistej jaký paměti k tomu mám dát...cpu má novej řadič a někde sem četl že to umí jenom 1333 mhz..jak je to teda ?
kafe píše:zdravim..pls o radu
pokukuju po Intel Core i5-2500K ale nejsem si jistej jaký paměti k tomu mám dát...cpu má novej řadič a někde sem četl že to umí jenom 1333 mhz..jak je to teda ?
Klídek Klidně to veme i 2133MHz RAM. Ideál vidím 1600Mhz, ty jsou za ok cenu. Vyšší rychlost stejně nemá cenu
kafe píše:zdravim..pls o radu
Klídek Klidně to veme i 2133MHz RAM. Ideál vidím 1600Mhz, ty jsou za ok cenu. Vyšší rychlost stejně nemá cenu
warrior4hell píše:zdravim, chtěl bych se zeptat jakou desku si vybrat okolo těch 4000kč, přemýšlim o ASUS PRO/EVO a pravě Gigabyte UD4... Jdu do 2600K a pravděpodobně CF 6950 nebo SLI gtx 560.. děkuju za rady
ak ideš do sli dobre čekni podporu SLI nie každá doska ju má
warrior4hell píše:zdravim, chtěl bych se zeptat jakou desku si vybrat okolo těch 4000kč, přemýšlim o ASUS PRO/EVO a pravě Gigabyte UD4... Jdu do 2600K a pravděpodobně CF 6950 nebo SLI gtx 560.. děkuju za rady
to PROčko hodně lidí na netu v zahraničí chválí, takže bych šel do něj . Také jdu do 2600k, desku ještě nevím, rozohduju s emezi kráskou Maximus IVm Deluxkou a Pročkem (ano jsou cenové rozdíly, ale nejraději bych Maximusku, uvidíme po výplatě, jak moc si budu moc šáhnout do kapsy:-) )
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
čím to tu viac čítam tým viac gánim na svoju starú dobrú i7 920
tých 5GHz láka, síce si reálne moc nepomôžem , ale minimálne klesne spotreba a vcelku zaujímavé výsledky má to CPU aj vo FAH
idem čeknúť nejaký Asusík
durod: neznám jenom alfu ale nikde jinde 2500K skladem není a jen na Mironetu je "Pravděpodobný termín dodání je čtvrtek 13.1.2011" což tam nahodili včera a v reále to může znamenat cokoliv No snad někde budou ...
Jak je mozny, ze 2500k nikde neni?Intel ty cpu vyrabi snad uz pul roku.Musi jich byt prece dostatek.
Na alfe pisou az koncem mesice.To si delaj prdel ne?
Stejny je to u gigabyte desky.Prodava se vice jak mesic a dala se v pohode koupit a najednou nikde neni...
Vypada to na davovou histerii.A prej ze je lidi co delaj OC malo...pac vsechny modely az na k verze sou dostupne...
Neverim, ze jich je/bude malo.Ne u cpu za 4900kc.Intel ma dostatecne kapacity..
Spis vypuklo jednorazove silenstvi a vsechno lidi vykoupili.
Navic hodne shopu je neva ani v nabidce.
CZC,Tsbohemia atd....Uvidime v prubehu tydne..
ak ideš do sli dobre čekni podporu SLI nie každá doska ju má
GA-P67A-UD4 = CF+SLI
Asus P8P67 = only CF
Asus P8P67Pro = CF + SLI
Asus P8P67Evo = CF + SLI
Asus P8P67DL = CF + SLI
no já jsem zezačátku taky neuvažoval o CF nebo SLI , protože jsem měl zálusk na HD 6990 ale když pravděpodobně bude mít nižší výkon než 2x 6950 tak mě to přešlo