Far Cry 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
3tp2
Začátečník
Začátečník

Re: Far Cry 3

Příspěvek od 3tp2 »

Taky jsem dostal kupon k nový kartě a email přišel okamžitě,zkus prohledat spam
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: Gigabyte B650 Aorus Elite Ax RAM: Corsair 2x16Gb Kit 6000Mhz DDR5 GPU: PNY GeForce RTX 5080 Triple Fan 16GB OC SSD: Kingston SSD FURY Renegade M.2 1TB PSU: EVGA SuperNova 750 G2 CASE: Nzxt H440 Monitor 27"OLED Gigabyte Aorus Fo27q2
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

V menu hry jsou 3 pozice ulozeni hry (autosave1-3+manual1-3), mam ale pristupnou jen tu prvni. K cemu jsou teda ty dalsi dve, resp. kdy se zpristupnej?
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Imho když použiješ v menu tlačítko Save.. autosavy si hra dělá sama v určitých místech a situacích..
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Pri manualnim ulozeni pres menu se mi to furt uklada jen do pozice Ulozeni1. Dalsi dve Ulozeni2 a 3 jsou zasedly a tudiz nepouzitelny. Chtel jsem vedet jak se mi zpristupni ty dalsi pozice, abych mohl ulozit hru v nekolika mistech. Tenhle system savu je uplne nahovno, v kazdy normalni hre jsou automaticky ulozeny aspon zacatky jednotlivych misi...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

to jsou vlastne savy pro 3 profily...Kazdy profil ma jeden autosave a manual
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

PC Patch 1.04 - 2012-12-20
http://forums.ubi.com/showthread.php/74 ... f0e5ed91eb

Download : http://static3.cdn.ubi.com/far_cry_3/farcry3_1.04.exe

Changelog:

----------------------------------------------
Multiplayer & Co-op:

- Fixed bug where players could become invisible
- Fixed bug where weapons could disappear after completing objectives in Co-op
- Improved and fixed several issues with host migration
- Fixed bug that could display a profile restriction message when trying to join a lobby
- Fixed bug where users could get stuck in 3rd person view within Custom games
- Fixed bug where clients could remain on black screen if host left the game
- Fixed bug where Psych gas could get dropped in the wrong place
- Fixed bug where Psych gas could affect players outside of the deployment area
- Fixed bug where users could get stuck when killed by poison gas

Map Editor:

- Added information for Player Map playlists
- Fixed bug where User-made maps would not download properly in lobbies
- Fixed bug that made the user get stuck when igniting Firestorm nodes on certain maps

Single Player:

- Fixed issue when accessing the camera and when throwing rocks
- Fixed issue with accessing weapons. The user weapon inventory will be restored as soon as entering inside a safe house or when fast travelling
- Users that have missed the Relic located in Dr. Earnhardt cave will have the relic recover.
- Fixed the bug with the weapon models staying on screen
- The objective is now properly updated during “Kicking The Hornet’s Nest” mission
- New options to hide the HUD are now available in the option menu
- Fixed the issue when the user became invincible after failing the “Black Gold” mission numerous times
- Fixed game crashes that occurred when the user reconnects to Ubisoft servers using an account that has unlocked any MP item
- Fixed the issue where Sam was no longer in the jeep's turret, after placing two bombs and being killed several times in the “Black Gold”' mission
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

A minimapa ani blikání věcí vypnout nejde, typickej ubisoft :-)
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

A fungují SAVE na verzi 1.04 - když mám teď verzi 1.03?? Předtím to nechtělo fachat, tak jsem to začal hrát znovu a nechci se "zase" dojebat.........
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
3tp2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 3tp2 »

Na origo mi to funguje
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: Gigabyte B650 Aorus Elite Ax RAM: Corsair 2x16Gb Kit 6000Mhz DDR5 GPU: PNY GeForce RTX 5080 Triple Fan 16GB OC SSD: Kingston SSD FURY Renegade M.2 1TB PSU: EVGA SuperNova 750 G2 CASE: Nzxt H440 Monitor 27"OLED Gigabyte Aorus Fo27q2
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

mě saves fungují na všech verzích, 1.04 také..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Paul píše:mě saves fungují na všech verzích, 1.04 také..
OK, nechám si hru tedy zaktualizovat na 1.04 8) ..měl jsem problém, jak jsem hrál s patchem 1.02 a přešel jsem na 1.03, SAVE mi šel jen jeden a to ještě starej :-( pak to zkusím :)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

Poznámky k vydání – aktualizace 1.04 pro PC

Obecné změny:
- Opraveny nejrůznější problémy s úpravou kláves

Opravy do hry pro více hráčů:

Obecné:
- Vylepšena stabilita map pro více hráčů
- Opraven pád hry během umísťování výbušnin
- Opraveny nejrůznější pády hry
- Opravena chyba, kdy byl uživatel schopen vyskočit na určité povrchy
- Opravena chyba, kdy se hráči mohli stát neviditelní
- Opravena chyba se zobrazením 3D obrázků zbraní v nabídce dekódování
- Opravena chyba, kdy po dokončení úkolu v kooperaci mohly zmizet zbraně
- Opravena chyba, kdy se hráči mohli zaseknout v kooperaci v nabídce výzbroje
- Odstraněn křik o nabíjení při střelbě z luku
- Skupiny již nemohou ovlivnit počet hráčů ve hře
- Vylepšení a opravení vážných problémů při migraci hostitele
- Špatné spojení správně spustí migraci hostitele
- Opraveny vážné problémy s nabídkou výzbroje
- Opravena chyba, která mohla během připojování k lobby způsobit zobrazení zprávy o omezeních profilu
- Opravena chyba, kdy hráči se mohli zaseknout ve vlastních hrách ve 3D pohledu
- Opravena chyba, kdy v určitém případě plamenomet nezpůsoboval žádné poškození
- Opravena chyba, kdy označení "Hráč na cestě" bylo možné přidat mrtvým hráčům
- Opravena chyba, kdy při opuštění hry hostitelem mohli klienti zůstat viset na černé obrazovce
- Opravena chyba, kdy ohnivé šípy nezpůsobovaly poškození ohněm
- Opravena chyba, kdy nedocházelo k připsání ocenění zabití na dálku
- Opravena chyba, kdy nedocházelo k připsání ocenění asistence
- Opravena chyba, kdy se kamera smrti v některých případech neobjevovala
- Opravena chyba, kdy se pud sebezáchovy správně neukončil
- Opravena chyba, kdy mohl být psychotropní plyn shozen na nesprávné místo
- Opravena chyba, kdy měl psychotropní plyn vliv na hráče mimo území shozu
- Opravena chyba, kdy se hráči po zabití jedovatým plynem mohli zaseknout
- Opravena chyba, kdy se za vámi někdy nepřehrávali zvuky chůze jiných hráčů
- Opravena chyba, kdy při oživování mohlo dojít ke ztlumení zvuku
- Opravena chyba, kdy mohli hráči ztratit synchronizaci během zabití ve vzduchu

Editor map:
- Přidána informace pro seznam hráčských map
- Vylepšeno dostupné místo pro název hráčských map v lobby
- Opravena chyba, kdy hráčské mapy nebyly správně staženy v lobby
- Opravena chyba, která způsobovala na některých mapách zaseknutí hráče během vyvolávání ohnivé bouře

Opravy do hry pro jednoho hráče:

Obecné:
- Opravena chyba kamery související s házením kamenů
- Hráči, kteří minuli relikvii umístěnou v jeskyni Dr. Earnhardta, relikvii získají
- Opravena chyba, kdy zůstávaly modely zbraní zaseknuty na obrazovce nebo v ruce postavy
- Žebříček se správně aktualizuje, i když uživatelé odpojí a znovu připojí síťový kabel
- Po zapálení drogových plantáží je cíl správně aktualizován
- V nastaveních najdete novou volbu na skrytí rozhraní
- Přidána podpora pro stažitelný obsah
- Opravena chyba, kdy se hráči mohli stát nesmrtelními po několikerém selhání mise "Černé zlato"
- Telefonní hovor od Hurka (odemykatelné mise) už nepřetéká přes úkoly v misi "Střípek v minulosti"
- Opravena chyba, kdy se Sam již neobjevoval u kulometu v jeepu po umístění dvou bomb a několikerém zabití v misi "Černé zlato"
- Sam se už po zničení nepřátelského auta nezasekne
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

Nie je nejaky kod na energiu?nemozem prejst tu pasaz,ked mi da citra vypit jed a na oblohe sa objavi duch.jeho lukom znicim,ale potom prichadzaju v tme nepriatelia.zabil som asi 5tich a idu dalsi.uz asi vyhodim klavesnicu von oknom alebo mysku! :evil:
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

mačkej furt F všechny je podřežeš ... :lol:
MiKi_93
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MiKi_93 »

No já na své GTX 460 768MB na 1680x1050 vše na HIGH kromě Post FX (medium) dostávám od 40-60 FPS (V-sync zapnutý), ale někde mi FPS klidně klesnou na 30, ale jen krátce. MSAA mám vyplé, to by FPS bylo někde na 30 :D.

Jinak mám ridery bety 310.64, i5 760 none-OC.

Ve výsledku hra není špatná, ale je strašně blbě optimalizovaná a ta grafika se mi zdá místy až příliš "kreslená".
Jo a taky se mi vykreslují některé předměty (kameny,...) 10m přede mnou a vypadá to dost blbě.
Asi největším mínusem vidím ty stále se opakující se úkoly (zabij někoho nožem, zabij to a to zvíře) atd.

RPG prvky (crafting, skill pointy) mi přijdou v pohodě, jen někdy nechápu, proč je třeba kůže z kozy lepší než ze psa :D

Moje hodnocení: Zatím 8/10
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

nemůžu si pomoct, ale nějak mi to nesedlo...příběh tak tochu jak když ho vymyslel afektovanej puberťák, nelogičnosti ve hře mě totálně se*ou..nepřátelskej tábor a o pár metrů dál si na pláži paří partička a tak dokola...
proč nepřiznali týhle hře prvek akčňárny a cpou tam prvky jak z Assasina-vyrábění podělaných brašen, peněženek, zabíjení prasat.. :roll:
nějak mě kluci z Montrealu tímhle zklamali...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jestli sem to pochopil tak oni bydleli a "pařili" trochu jinde, ale Vaas je dovezl do toho tábora tam kde se hra odehrává, craftění věcí mi nevadí aspon je důvod lovit zvířata (jinak je to pro mě takový nemorální kosit jeleny kulometem :D), co mě ale dostává je jak plyne čas, vyčistim tábor (což se mi povedlo tak že sem rozstřelil z dálky klec, z ní vyběh tigr a 4 borce postupně sežral) a jdu obrat mrtvoly, oberu první, otočim se, a bouřka ve který sem přišel nikde a krásnej jasnej den s modrou oblohou pomalu poledne ... :D mělo by to plynout tak jako ve FC2 kdy se dalo vyspat
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

Tak hra naprosto dokonalá. Ty rpg prvky super. Včera jsem 3 hodiny lovil zvěř. Paráda! Grafika na xboxu celkem slušná. Příbeh celkem klišé ale zbytek to maximálně vyvažuje :)
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

já měl dneska špatný svědomí že bych měl jezdit pomalejc, řežu to kamsi přes jungli a skočil mě tam kanec :(

fakt se mi tahle hra líbí, ale hraju na prostřední obtížnost a jediný co je na tý hře trochu těžký je vyčistit stanoviště bez detekce, navíc díky faktu že nejlepší zbraně má člověk po 3 hodinách hraní, dokonce to jde i dřív kdybych jenom jezdil mezi těma rádio věžema.... jinak ted sem byl poprvý u tý baby co vede ten kmen válečníků, a už mam téměř top výstroj (pouzdra)...

ale co mě fakt vrtá hlavou - proč z hlavního hrdiny během herního dne/dvou dnů vzejde rambo s vysokym sebevědomim , co pobije na jeden nádech 10 pirátů klidně jenom s nožem
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

LoCo99 píše:ale co mě fakt vrtá hlavou - proč z hlavního hrdiny během herního dne/dvou dnů vzejde rambo s vysokym sebevědomim , co pobije na jeden nádech 10 pirátů klidně jenom s nožem
Tohle je jedna z věcí co kompletně podělali, taky mě to štvalo.

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“