no běhá se timPolonium píše:ten shift ma kazdej nastavenej jinak tak mi pls reknete co se tim shiftem dela kdyz nesedim v buggyne ??
Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory
Moderátor: Baneshee
- Slezman
- Středně pokročilý

- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Zarathustra
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak vyklánění to mi zatím nechyběloDewil píše:,,pse hod neco vetsiho.... ne, poloz ten kontejner!!!"Krutej pejsek.... Je v te hre vubec vyklaneni doleva a doprava?? Ja sem to nenasel
CPU:Intel E8400(Q747A4o6) 9*455 4095MHz-core 1,375V,Chladič:Scythe Mine cooler(po úpravě přichycení k socketu LGA775),MB:Asus P5E, RAM: 2*1024MB 800+ a 1066+ 2*1024MB DDR2 A-Data, HDD:36.7GB+320GB,VGA: Radeon Powercolor 3850 256MB+Accelero S1,DVD:Samsung SH-S183A,Pioneer DVR 212,Zdroj:LC Power Titan 560W,LCD: 22" Benq T221WA,Bedna:Eurocase Server 207S,OS:Win Vista,3D Mark 06-10494-grafika oc 745/939
- Slezman
- Středně pokročilý

- Satiriasis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak tamto pred tim bylo v pohode, jen to chtelo trochu oddech,uz mi to nemyslelo.Ted mam ale jinej problem jsem v tom vezeni pod zemi a uz mam "mensi" upgrade Gravity-gunu, zahazel jsem si s par vojakama a ted uz nevim jak dal vsude jsou tam stity a zadna zasuvka,nebo tak neco, kde bych je odpojil tam neni.Prosel jsem to na zacatek, kde mi to vzalo ty zbrane a upravilo gravitygun a zpatky uz hodnekrat a zadna cesta tam neni.Narazil jsem jedine na malej plutek, kterym by jedine mohla vest cesta dal, ale nefunguje skakani-nejde preskocit.Je to nejaka chyba, nebo ve vezeni opravdu nejde skakat? Dik
- Slezman
- Středně pokročilý

tam musis vypnout nejakou magnetickou stěnu tím, že nabereš ten kulovej výboj co tam lezou všude nahoru a pak to střelíš do zásuvky (fakt tam neni?), která napájí tu bariéru....myslim, ze tohle by mohlo pomoct, prirozene netusim, kde presne jsi
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Satiriasis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jak se promeni ten gravity gun,tak hned kousek je prvni monitor, kde na tebe mluvi ten lojza a pak kousek dal je druhej monitor a za rohem je takova chodba ktera konci malym plutkem a kdyby slo skakat tak to preskocim a hned pak tam je neco magnetickyho co pozira vsehny veci co do toho hodis, tak si zatim hraju s gravity gunem a hazim tam mrtvi lidi a monitory ze zdi.Zasuvka tam fakt nikde neni a ani od tech magnetickejch stitu nevedou zadny draty
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
neni tam nahodou vytah? Kdyz ne tak ber ty enegeticke gule z tech ...hmm jak to nazvat?Satiriasis píše:Jak se promeni ten gravity gun,tak hned kousek je prvni monitor, kde na tebe mluvi ten lojza a pak kousek dal je druhej monitor a za rohem je takova chodba ktera konci malym plutkem a kdyby slo skakat tak to preskocim a hned pak tam je neco magnetickyho co pozira vsehny veci co do toho hodis, tak si zatim hraju s gravity gunem a hazim tam mrtvi lidi a monitory ze zdi.Zasuvka tam fakt nikde neni a ani od tech magnetickejch stitu nevedou zadny draty
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- frost.silenec
- Začátečník

Musite ze slozky C:\windows\fonts nahrat vsechny fonty tykajici se HL/CS/HL2 a nakopirovat je do slozky \HL 2\resource a \HL 2\HL2\resource a \HL 2\cstrike\resource (samozrejmne uz pocitam ze znate steam/SteamApps/nazevuctu/half-life2/)frost.silenec píše:Dozvedel jsem se ze muj problem s CROSSHAIREM viz. stranka zpet. je ve fontech tzn. windows/fronts/ tady fsechny fonty co souviseji njak s HL mate smazat a pak vam to ma prej jet norm. ale nefacha to. POMOZTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pak mate norm. croosshair aj ikonky zbrani CSs/HL2.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- frost.silenec
- Začátečník

BULLET-TIME
Chcete si uzit BULLET-TIME ala styl MAX PAYNE v HL2? ja teda jo a je to pekna prd**.
DOWNLOAD:
http://files.fraghunter.net/share/realbullettimemod.rar
NAVOD:
EXTHRAKTUJ RAR
(samozrejmne uz pocitam ze znate steam/SteamApps/nazevuctu/half-life2/). Po spuštění hry stačí do konzole napsat exec bullettime cfg, čímž se bullettime bind aktivuje.
Tento efekt potom ve hře spustíte stisknutím a držením klávesy alt. (impulse 101 - se vyvola TAB-em pri spusteni tohoto *.cfg, kdo si umi hrat s HL2/HL2/CFG/valve.rc tak do toho namlati aby se to samo spoustelo ihned [nemusite pak psat exec bullettim])
DOWNLOAD:
http://files.fraghunter.net/share/realbullettimemod.rar
NAVOD:
EXTHRAKTUJ RAR
(samozrejmne uz pocitam ze znate steam/SteamApps/nazevuctu/half-life2/). Po spuštění hry stačí do konzole napsat exec bullettime cfg, čímž se bullettime bind aktivuje.
Tento efekt potom ve hře spustíte stisknutím a držením klávesy alt. (impulse 101 - se vyvola TAB-em pri spusteni tohoto *.cfg, kdo si umi hrat s HL2/HL2/CFG/valve.rc tak do toho namlati aby se to samo spoustelo ihned [nemusite pak psat exec bullettim])
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to právě dohrál... Hra je super, grafika nádherná, příběh má taky grády, ale ten konec teda suxxx...
Jako má každej (americkej) akční film nějakej aspoň trochu honosnej happyend, tak by ho měla mít i akční hra takovéhohle kalibru. Třeba jenom pusa od Alyx by potěšila...
A místo toho G-Man. Suxxx... 
Jinak, moje celkové hodnocení je 9/10.
Jako má každej (americkej) akční film nějakej aspoň trochu honosnej happyend, tak by ho měla mít i akční hra takovéhohle kalibru. Třeba jenom pusa od Alyx by potěšila...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Slezman
- Středně pokročilý

tady je aspoň vidět, že jsme ten příběh docela brali..taky me mrzi, že to s Alyx nemělo nějakou dohruTomV píše: Třeba jenom pusa od Alyx by potěšila...A místo toho G-Man. Suxxx...
jinak cela citadela byla suxoidni, toho zaveru opravdu škoda
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Citadela byla architektonicky perfektní a to prostředí obrovské věže působilo dosti efektně... Nicméně ty textury města pod ní mohly být detailnější (scéna, jak tam jede Gordon tou mrchou nahoru) a ten konec lepší...Slezman(CZE) píše:jinak cela citadela byla suxoidni, toho zaveru opravdu škoda
No co... Uvidíme v Half-Life 3...
The problem has been eaten.

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ba tady musim naopak nesouhlasit, podle me kazdej ocekval takovej konec (happyend) ovse toto dle meho nazoru nejednoho cloveka zaskocilo , vim ze jses sklamanej ze s alyx nic nebude(ja byl taky:roll: ), ale ten konec zustal stejne otevrenej jako v 1cce takze mame jeste dlouhych par let na premysleni co se vlastne stalo/stane .TomV píše: Jako má každej (americkej) akční film nějakej aspoň trochu honosnej happyend, tak by ho měla mít i akční hra takovéhohle kalibru. Třeba jenom pusa od Alyx by potěšila...A místo toho G-Man. Suxxx...
ps:mohlo to taky skoncit jeste mnohem hur, moh prijit gman, rict ze alyx je tvoje sestra a pak bys nemel uz ani tu nadeji
0118 999 881 999 119 7253
- Pajoncek
- Začátečník

- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
HL: source
Btw.: Hrál někdo z vás HL: Source? Jak to vypadá, jak se to hraje, stojí to za to (už z nostalgie
)...
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: HL: source
vypada to stejne jako HL, ale voda a svetelne efekty jsou lepsi. v podstate jen mirne vylepseny definition packHydr0gen píše:Btw.: Hrál někdo z vás HL: Source? Jak to vypadá, jak se to hraje, stojí to za to (už z nostalgie)...
- Pajoncek
- Začátečník

- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: