Počkej jakej zdroj dole? Myslíš tu krabičku? Ta už je upevněná (držej jí dva šroubky k podlaze) a samozřejmě bude mít ještě víčko....axis. píše:Jen ten zdroj dole to chce někam upevnit a zkrášlit...ale nic nejde najednou.....
![Wink :wink:](./images/smilies/wink1.gif)
Moderátor: L4mka
Sakryš jsem z toho trochu zmatený..tolik kabelů...Stoobi píše: Počkej jakej zdroj dole? Myslíš tu krabičku? Ta už je upevněná (držej jí dva šroubky k podlaze) a samozřejmě bude mít ještě víčko...
No asi takhle: Sice by to šlo udělat rovnou ze zdroje, ale kvůli většímu zapuštění mechaniky (protože je novej, kratší předek) se nedají kabely vést předem. Proto jsem to musel předělávat na spodek. A když už tam, tak jsem si řekl, že prostě udělám na dně krabičku a z ní se to rozvede. Když bych chtěl vyndat zdroj, tak prostě jen rozdělám čokoládu, ale všechny kabely zůstanou v case. Možná je to trochu nepraktický, ale ten zdroj vyndavat nebudu, takže mě to takhle vyhovuje. A příde mi to přehlednější...Dominator píše:Mohl bych se zeptat proc vubec ten rozbocovac kabelu? Vzdyt to muze jit rovnou ze zdroje. A bude to i bliz mechanikam.
A Stoobi je zrovna ten desátej...Nox.lbc píše:"Přeci zlatý český ručičky, ne?"
JoJo, podobný rčení znám .. ale ne vždy to platí ... zlatý ručičky má tak jeden z deseti ...
Nejspíš ;-) ... AlizEE rulezzzJaitni píše:A Stoobi je zrovna ten desátej... :wink: :up:Nox.lbc píše:"Přeci zlatý český ručičky, ne?"
JoJo, podobný rčení znám .. ale ne vždy to platí ... zlatý ručičky má tak jeden z deseti ...