Hraje tu někdo Lineage 2 ?
Moderátor: Baneshee
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
sem v Cludenu nebo tak nějak hraju za Orca na 18lvl přezdívka: Werdinix
je to hned ta druhá vesnice když se hraje za Orca
je to hned ta druhá vesnice když se hraje za Orca
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
- Vivec
- Středně pokročilý

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To neumíš ty číst, nebo ti to ta hra blbě píše ?Hanis píše:sem v Cludenu nebo tak nějak
2 Drak : to je hodně divný, co říkáš... Vem si to obráceně - někdo do mně rubne, já se nebráním, on je růžovej, já se furt nebráním, on mně zabije, já jsem sice mrtvej, ale furt bílej a on je červenej. A můžeme se třeba desetkrát domluvit na PvP, ale takhle to prostě je...
Hra by měla rozlišovat, jestli jde o PvP, nebo PK. A to tahle hra bohužel neumí...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Meridius
- Středně pokročilý

-
kuwa kde to je? nemůžu najít grandmastera xenose. Už mám komlet quest na dark wizarda, ale nemůžu tu vesnici najít...dá se tam nějak teleportovat?Hanis píše:jo sry sem v tom Gludinu
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj, mikimu zamrzl komp asi 20 kroku od toho kde mel predat posledni questovou vec, a mi tam staly okole te jeho postavy , rvali na nej at de...a ono nic...
dnesek fakt nemel chybu
,krome tech lagu.....
dnesek fakt nemel chybu
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ROFL !!! ROFL !!! ROFL !!!
Tak to byla dneska extrémní akce...
//Edit : jak tak pročítám ty screenshoty chatu, tak brečím smíchy znova...

A to jsou jen ty nejlepší... Zbytek je v mé galerii...
The problem has been eaten.

- zombux
- Odborník PCT

- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Máš-li tu potřebu...TomV píše:A ani si toho nevážej, parchanti rozmazlený...![]()
Po "opravě" poškozený databáze, kdy má figurka schytala těžkou ztrátu na majetku, se sešla část klanu a uspořádala na mě veřejnou sbírku, jejíž celková hodnota převýšila utrpěnou škodu. Bez této pomoci bych byl v totální prdeli. Tímto jim co nejsrdečněji děkuji a budu dělat vše proto, aby se jim tato investice vyplatila (clanquesty, resp. (ne)vydařené pokusy o ně, apod...
Let the clan of
2presidente: pravidla bych tady stanovil spíš jako doporučení, jelikož zásady slušného chování a pomoci jeden druhému fungujou někdy sice trošku chaoticky ale fungujou dobře. Proto říkám brát do klanu jen "trusted" osoby, kteří této benevolence nebudou zneužívat...
Btw... hodil by se malej "náhled" co všechno je v klanovym warehousu... jelikož tam vidíš jen ty...
Co se těch příspěvků týče, tak adenu tam sice žádnou neukládám (jsem rád že sem rád
Btw... tak mě napadá, že by se měli nějak zprovoznit trpajzlíci/crafteři, ať můžou kutat věci pro ostatní nebo do prodeje, btw... meduza prej na LA v poslední době nějak s***
PS: Snad zejtra ten rychloquest vyjde
//edit
Imho by stačil souhlas ve formě dialogu jako je přijetí do party, tj. něco jako "Do you want to PvP with <nick>?"Jiri Drak píše:A podle ceho by to mela poznat ? Podle toho, ze si neco napisete do chatu ?TomV píše:Hra by měla rozlišovat, jestli jde o PvP, nebo PK. A to tahle hra bohužel neumí...
Každopádně je herní systém hodně propracován, tj. je solidní šance, že rozdíl mezi levelama by moh bejt zahrnut
- zombux
- Odborník PCT

2NoTHX: na prvním přestupáku se pracuje, Carper a Tanglor taky... po víkendu mi nejspíš expově utečou, ale to se dožene.TotalTrum by píše:já souhlasím
dotaz - Dčkový věci můžu používat automaticky s 20. levelem nebo automaticky s postupem na další povolání?
jinak koukejte ten clanquest dát... nebo bude zle
ignorelist: kremrole a dezoláti