Hraje tu někdo Lineage 2 ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Zamčeno
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? kde si? aky nick? dnes bud budem cumiet hokej, alebo trenovat,,, pojdem cez celu mapu tak si ta mozem najst :)
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

sem v Cludenu nebo tak nějak hraju za Orca na 18lvl přezdívka: Werdinix
je to hned ta druhá vesnice když se hraje za Orca
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

No já s rusákama nemám problém, dva roky jsem měl ruštinu tak se celkem domluvim
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Hanis píše:sem v Cludenu nebo tak nějak
To neumíš ty číst, nebo ti to ta hra blbě píše ? :) Centra low-levelových postav jsou Gludin a Gludio... :)

2 Drak : to je hodně divný, co říkáš... Vem si to obráceně - někdo do mně rubne, já se nebráním, on je růžovej, já se furt nebráním, on mně zabije, já jsem sice mrtvej, ale furt bílej a on je červenej. A můžeme se třeba desetkrát domluvit na PvP, ale takhle to prostě je...

Hra by měla rozlišovat, jestli jde o PvP, nebo PK. A to tahle hra bohužel neumí...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

jo sry sem v tom Gludinu :oops:
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presidente »

tom: nevim netusim, ale podle me v tom bude rozhodovat jakej si ty a on lvl, ale fakt nevim nejak to rozlisovat musi
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

tak co najde se někdo? :oops: je to celkem akutní :)
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? ze to nejde, dufam ze zraz bude
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Hanis píše:jo sry sem v tom Gludinu :oops:
kuwa kde to je? nemůžu najít grandmastera xenose. Už mám komlet quest na dark wizarda, ale nemůžu tu vesnici najít...dá se tam nějak teleportovat?
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

mělo by to jít,ale netuším kde :oops:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

příšerně to dneska laguje, hrát to je masochismus
ignorelist: kremrole a dezoláti
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:) tak dnesok bol bez debaty surovy s tym klan questom, adrenalin teda bol a 20m nam chybalo aby sme to zmakli :)

Hanis, hladal som ta, ale nehral si prave, tak potom sme robili quest a aj tak som nemohol...
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? moj 5400rpm disk nestiha 1,3GB swapu :lol: :lol: chudak, minutu nahrava ked skocim do win :lol: masaker :lol:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

koukejte ten quest splnit ať můžete přijmout nový lamy (mě :-D ) :devil:
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

jj, mikimu zamrzl komp asi 20 kroku od toho kde mel predat posledni questovou vec, a mi tam staly okole te jeho postavy , rvali na nej at de...a ono nic... :lol:
dnesek fakt nemel chybu :D,krome tech lagu.....
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

:lol: :lol: :lol: :lol:

ROFL !!! ROFL !!! ROFL !!!

Tak to byla dneska extrémní akce... :lol: Občas jsem tam teda málem brečel smíchy... :lol:

//Edit : jak tak pročítám ty screenshoty chatu, tak brečím smíchy znova... :lol: To upravím a zveřejním, to nemá chybu... :lol: :lol: :lol:

Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek

A to jsou jen ty nejlepší... Zbytek je v mé galerii... :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tak mě napadá že nebejt občasnejch výpadků serveru tak se tady ani neukážem :oops:
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

TomV píše:Hra by měla rozlišovat, jestli jde o PvP, nebo PK. A to tahle hra bohužel neumí...
A podle ceho by to mela poznat ? Podle toho, ze si neco napisete do chatu ? :)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

TomV píše:A ani si toho nevážej, parchanti rozmazlený... :-D :lol:
Máš-li tu potřebu... :)

Po "opravě" poškozený databáze, kdy má figurka schytala těžkou ztrátu na majetku, se sešla část klanu a uspořádala na mě veřejnou sbírku, jejíž celková hodnota převýšila utrpěnou škodu. Bez této pomoci bych byl v totální prdeli. Tímto jim co nejsrdečněji děkuji a budu dělat vše proto, aby se jim tato investice vyplatila (clanquesty, resp. (ne)vydařené pokusy o ně, apod... :lol: ) Ostatním pomáhám seč můžu a pomoci se mi také dostalo, když jsem sám potřeboval. Pokud by se někomu zdálo že si této pomoci nevážím a nedostává se jim ode mě vděku, budiž jim tento post důkazem že se mýlí! Ještě jednou všem kteří mi pomohli posílám veliké Ď! :D :worship:

Let the clan of :twisted: Inquisitors endure forever!

2presidente: pravidla bych tady stanovil spíš jako doporučení, jelikož zásady slušného chování a pomoci jeden druhému fungujou někdy sice trošku chaoticky ale fungujou dobře. Proto říkám brát do klanu jen "trusted" osoby, kteří této benevolence nebudou zneužívat... :devil:
Btw... hodil by se malej "náhled" co všechno je v klanovym warehousu... jelikož tam vidíš jen ty... :roll:
Co se těch příspěvků týče, tak adenu tam sice žádnou neukládám (jsem rád že sem rád :) ), zato materiálu tam cpu víc než dost, private store jsem nikdy nedělal, jelikož plevel prodam v shopu a zbytek naláduju do wehrhouzu, výzbroj a výstroj tam dávám taky, nebo je někomu předám. (Almira mi snad odpustí když tu +4 zbroj předám zombovi až (cobydup) bude mít za sebou první přestupák)
Btw... tak mě napadá, že by se měli nějak zprovoznit trpajzlíci/crafteři, ať můžou kutat věci pro ostatní nebo do prodeje, btw... meduza prej na LA v poslední době nějak s*** :x

PS: Snad zejtra ten rychloquest vyjde :twisted:

//edit
Jiri Drak píše:
TomV píše:Hra by měla rozlišovat, jestli jde o PvP, nebo PK. A to tahle hra bohužel neumí...
A podle ceho by to mela poznat ? Podle toho, ze si neco napisete do chatu ? :)
Imho by stačil souhlas ve formě dialogu jako je přijetí do party, tj. něco jako "Do you want to PvP with <nick>?"

Každopádně je herní systém hodně propracován, tj. je solidní šance, že rozdíl mezi levelama by moh bejt zahrnut
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

TotalTrum by píše:já souhlasím
2NoTHX: na prvním přestupáku se pracuje, Carper a Tanglor taky... po víkendu mi nejspíš expově utečou, ale to se dožene.

dotaz - Dčkový věci můžu používat automaticky s 20. levelem nebo automaticky s postupem na další povolání?

jinak koukejte ten clanquest dát... nebo bude zle :devil: (a budem muset na PKčka chodit sami :oops: )
Zamčeno

Zpět na „Hry a zábava“