Need for speed: most wanted

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

marahoon píše:Hele nevite někdo jestli tahle hra používá HDR. Mam 7800 GTX a grafika mi příde úplně úžasná tak nevím.
Imho ne.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

marahoon píše:Hele nevite někdo jestli tahle hra používá HDR. Mam 7800 GTX a grafika mi příde úplně úžasná tak nevím.
Ne, nepouziva HDR, pouziva neco trochu podobnyho, jednodussiho a rychlejsiho (OverBright), co mely uz i NFS:U2.

Neznate nekdo nejakou fintu na rychly ziskani Bounty? To je jedina cast hry, ktera me fakt nebavi ... vyhraju ty zavody, udelam par Milestones a pak musim jeste trapne nabirat Bounty - nemeli to tam davat jako podminku k postupu ve hre, ale spis jako nejakej bonus (ala Style Points).

Jinak se mi to libi ... jeste trocha Bounty a Aston bude doma :-D
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

mozte mi prosim povedat, ako vam hra chodi na MSI X800 256MB PCI-E? alebo na nejakej podobnej. dopredu dakujem.
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

bukva píše:
Neznate nekdo nejakou fintu na rychly ziskani Bounty? To je jedina cast hry, ktera me fakt nebavi ... vyhraju ty zavody, udelam par Milestones a pak musim jeste trapne nabirat Bounty - nemeli to tam davat jako podminku k postupu ve hre, ale spis jako nejakej bonus (ala Style Points).

jj nech se honit policajtama na 5urovni a za 5 minut máš hodně přez 1 000 000 ;-)
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Digitaldoom píše:
bukva píše: Neznate nekdo nejakou fintu na rychly ziskani Bounty? To je jedina cast hry, ktera me fakt nebavi ... vyhraju ty zavody, udelam par Milestones a pak musim jeste trapne nabirat Bounty - nemeli to tam davat jako podminku k postupu ve hre, ale spis jako nejakej bonus (ala Style Points).
jj nech se honit policajtama na 5urovni a za 5 minut máš hodně přez 1 000 000 ;-)
přesně tak. dole na mapě je silnice do takový osmičky tak tam jezdím chvíli do kola je to :-D
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

já lítal 350+km/h po dápnici to mi nestačili všem záterasům sem se vyhnul nebo je projel pak stačilo zajet na golfové hřiště a pak do parku a ztratil jsem se jim i na 5ce ....řikám že není problém se policajtům ztratit ale problém je se jim neztratit a držet je zasebou ...to je prostě otrava a tu hru kde to měl být stěžejní motiv to prostě kazí ... je to nudný a pak až otravný ...
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

pár screenshotů z 7800GTX:
http://rapidshare.de/files/8599835/Need ... Wanted.rar (1.7MB)
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Tu chybu s tienami mate vsetci ci len ja? Ked idem po chodníku tak mi tien pod autom zmizne proste na chodniku to tiene nehadze. Shadow detail mam vypnuty pretoze je to hrozne a neviem kde EA bralo inspiraciu na ne. Su kockate a podobne ako tie v Mafii. A este jedno. Aj vam trha hra? Ide mi 40-60fps ale dost casto mi hra zatrhne aj ulpne na low detailoch.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Jo s tim stinem to mam stejny, taky pod autem mizi. (GeForce 6600 256MB ram+ 81.95) A s tim pocukavanim to mam taky to samy co popisujes. Ja mam tak 30-40 fps a najednou cuk a zase v pohode jedu dal.. Nebude to ramkama? Ja mam only 512MB :(
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Cuka to dost lidem..i me..
A cuka to i na low 640 tak i na 1280 high,takze na ramku to nevypada..
Spis by to mel opravit nejakej patch..
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Možná swap z disku :-D. Kouše se to ale docela "brutálně", snad to zlepší nová grafika :?.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

mě to necuká,ale ten problém se stínem mám taky,občas podivně mizí,nevím jestli úplně,ale část,při vjezdu na chodník.Mám X800...ale co nechápu jsou ty stíny na max,vypadá to totálně ošklivě,a seká se to až běda!
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Zevraj je to chybny engine hry - myslim to sekanie. Aspon to mi povedal kamarat. Trosku to vidiet aj v NFSU2. Viete ze ked mate nainstalovane aj NFSU2 tak vam da pri prvej kupe auta cash navyse? Mal som 40000. Neda sa tu niekde nastavit obtiaznost? Lebo uz som to presiel a teraz to hram druhykrat a rad by som bol keby ma ti fizli aj nahanali.

To Goodman: Grafika ti to urcite nezlepsi a ako-tak pomoze vypnutie MOTION BLUR.
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hrajete NFS MW někdo s gamepadem? Nějak jsem nepřišel na to, jak s gamepadem řadit na manuální převodovce..
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

IQLogic píše: ... To Goodman: Grafika ti to urcite nezlepsi a ako-tak pomoze vypnutie MOTION BLUR.
Bez toho se to ale nedá jezdit :roll: 8).
NooXy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

NET?

Příspěvek od NooXy »

Čauky, nevíte prosím někdo, jak se dá rozfachat síť mezi dvěma kompama? Máme originální verze, ale v manuálu se nic o týhle chybě nepíše. Po založní hry jedním počítačem, se tomu druhýmu v joinovacím menu na pár sekund oběví server, když se připojím tak pak mě to vyhodí a napíše to že je server nedostupný a serveru to napíše něco jako že je server nedosažitelný.
Podobná nevyřešitelná věc byla i v Undergroundech2, bohužel se dala vyřešit jen způsobem, který bych tady nerad psal. Díky moc.
AMD Phenom II X6 1090T Sixcore 3,21GHz (AM2+) ASUS M3N-HT Deluxe Mempipe, 6GB RAM DDR2 800, ASUS Radeon R9 270X, Corsair VX 450w, Case Thermaltake Eclipse DV, http://uloz.to/526693/thermaltake-pc.zip
Vizi
Začátečník
Začátečník

Re: NET?

Příspěvek od Vizi »

NooXy píše:Čauky, nevíte prosím někdo, jak se dá rozfachat síť mezi dvěma kompama? Máme originální verze, ale v manuálu se nic o týhle chybě nepíše. Po založní hry jedním počítačem, se tomu druhýmu v joinovacím menu na pár sekund oběví server, když se připojím tak pak mě to vyhodí a napíše to že je server nedostupný a serveru to napíše něco jako že je server nedosažitelný.
Podobná nevyřešitelná věc byla i v Undergroundech2, bohužel se dala vyřešit jen způsobem, který bych tady nerad psal. Díky moc.
cus projdi si pozorne forum nekde sem psal zpusob jak to bez problemu rozchodit sice se pouziva program hamachi ale ni nemeni na veci ze to jede :wink:

mi jezdime pravidelne na hamachi servru a jede to krasne :)
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

tak sem se docet na netu ze ma zitra vyjit patch 1.3 takze tesme sa :wink: snad to sprav chyb ktere ma :)

viz zdroj admin serveru Hamachi.sk diky mu ...

* Fixed problem with user not being returned to the offline main menu when losing their connection.
* Users are no longer returned to the offline main menu after a LAN race.
* Fixed host hanging in an empty game room after exiting a race.
* Users are now able to find LAN races created through Quick Race.
* Fixed issue where the game will softlock and lose focus when clicking on 'Continue' in the [create new account] screen when information is entered but not confirmed in one of the first four fields.
* Corrected number of laps in Knockout race event in Blacklist 15.
* Fixed problem where users are disconnected from LAN after finishing a race.
* Fixed issue with backround disappearing when mouse clicking the 'Statistics' button during the Hurry Up timer.
* Fixed a crash in the Foreign Registration Alert screen if the user clicks the back button.
* Fixed a crash when backing out and re-entering the Rap Sheet using the mouse.
* Clicking the back button during the Rap Sheet intro now returns the user to the Main Menu.
* Fixed issue with the interior of the car sometimes disappearing during gameplay.
* Fixed performance parts not showing up unless profile loaded.
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Patch 1.3 :

Fixed problem with user not being returned to the offline main menu when losing their connection.

Users are no longer returned to the offline main menu after a LAN race.

Fixed host hanging in an empty game room after exiting a race.

Users are now able to find LAN races created through Quick Race.

Fixed issue where the game will softlock and lose focus when clicking on 'Continue' in the [create new account] screen when information is entered but not confirmed in one of the first four fields.

Corrected number of laps in Knockout race event in Blacklist 15.

Fixed problem where users are disconnected from LAN after finishing a race.

Fixed issue with background disappearing when mouse clicking the 'Statistics' button during the Hurry Up timer.

Fixed a crash in the Foreign Registration Alert screen if the user clicks the back button.

Fixed a crash when backing out and re-entering the Rap Sheet using the mouse.

Clicking the back button during the Rap Sheet intro now returns the user to the Main Menu.

Fixed issue with the interior of the car sometimes disappearing during gameplay.

Fixed performance parts not showing up unless profile loaded.

Tahejte ZDE
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PcBuh píše:Tahejte ZDE
Co to je za patch? Oficiální web nic takového nemá...
http://patches.ea.com/nfs_mostwanted/home.html
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“