Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
fr33k
Začátečník
Začátečník

a4tech x-718f

Příspěvek od fr33k »

filda2003
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filda2003 »

Taxem si poridil Logitech G7 :-) .... to s vydrzi baterie 4 hodiny je KEC !!!!... vydrzi minimalne 10 :-) (nocni parba :-) ).... je to supr mys :-D ... za nehorazne prachy, ale supr :-) ....nenasel sem slabe misto...prenos je bezchybny :wink:
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Sharkoon Xurface

Příspěvek od F1l1p »

Co říkáte na tuhle podložku? http://www.sharkoon.com/all_eng.htm (je úplně dole na stránce). Za těch !60 Kč! se mi zdá fakt dobrá.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Sharkoon Xurface

Příspěvek od wector »

F1l1p píše:Co říkáte na tuhle podložku? http://www.sharkoon.com/all_eng.htm (je úplně dole na stránce). Za těch !60 Kč! se mi zdá fakt dobrá.
Už sme se tu o ní bavili, ale nevim, jestli ji nakonec někdo vzal, protože je tu ten problém, že sice stojí 50-60Kč, ale prodává se v balení po pěti kouscích...

http://www.jscomputers.cz/Sharkoon_Xurf ... 11466.html
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Nepročítal jsem si celé to fórum (26 stran je moc), takže jsem projel jen pár stránek a nevšiml si toho. Jinak, já jsem je kupoval po jedné á 59 Kč. Připadá mi docela dost dobrá (nemůžu, ale vůbec s ničím srovnávat - předtím jsem měl takové ty obyčejné podložky a teď mám navíc laserovou myšku, které je celkem jedno na jakém je povrchu), ale klouzavost i přesnost mi příjde dobrá...
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Dotaz na myšku

Příspěvek od Pepa1 »

Prosím máte někdo zkušenosti s
Trust Laser Combi Mouse MI-6200
http://www.lan-shop.cz/mysi/trust/23169

měla by to být laserová myš za přijatelnou cenu. Díky za případnou odpověď.

Tak dotaz beru zpět, jelikož o této myši nehodlám dále uvažovat....
Naposledy upravil(a) Pepa1 dne pát 2. čer 2006, 10:49, celkem upraveno 1 x.
imperator
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od imperator »

PS2 report rate

co je to ? mam mx510 ale neviem co znamena toto nastavenie mozem nastavovat hodnoty od 30 do 200.... dakujem
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

imperator píše:PS2 report rate

co je to ? mam mx510 ale neviem co znamena toto nastavenie mozem nastavovat hodnoty od 30 do 200.... dakujem
Dej dvěstě - je to stejný jako Hz u USB, hodnota udává, s jakou frekvencí se bude kontrolovat poloha myši za sekundu.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

imperator píše:PS2 report rate

ked mas MXku, preco ju cpes do PS/2?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
imperator
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od imperator »

lebo mam vsetky usb zaplnene.... pocul som ale ze v usb by isla na 500mhz je to pravda ? a ake zlepsenie to prinesie ?
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

menší lag, rychlejší odezva

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Zajímavost - Test kvality sensoru myši

Příspěvek od Pepa1 »

Zajímavý prográmek:

USB mouse quality test
http://www.a4tech.com/en/micejudge-en.asp

Nekamenujte mne - ať si každý udělá vlastní názor a vyzkouší sám, výsledky mnohdy překvapivé.
Piso
Nováček
Nováček

skusenost

Příspěvek od Piso »

Prosim mate niekto skusenost s touto podlozkou ? Povrch / Zivotnost - pri jej cene cca 500sk ma dost zaujima...

je to Thermaltake Tai-chi M2 A2354

http://www.thermaltake.com/eu/product/a ... 354(1).asp

thx
|MB ASUS M2R32-MVP (0804) |CPU AMD Athlon X2 4800+ EE 2,5 GHz (Brisbane) |VGA ATi Sapphire X1950GT 256MB (500/600) |RAM Kingston 2x1GB 667 CL5 |HDD WD 2500KS |PSU Fortron 400W GLN
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Zajímavost - Test kvality sensoru myši

Příspěvek od Spirit »

Pepa1 píše:Zajímavý prográmek:

USB mouse quality test
http://www.a4tech.com/en/micejudge-en.asp

Nekamenujte mne - ať si každý udělá vlastní názor a vyzkouší sám, výsledky mnohdy překvapivé.
vdaka za program! take nieco som uz dlhsiu dobu zhanal. Co ma ale sklamalo, je uplna nefunkcnost (teda nie taka, aka by mala byt) tohto programu.

Skusme sa zamysliet:
1. Urcite by taky vyrobca mysiek ako je A4Tech (nerobia nic kvalitne, ziaden high end) neurobil objektivny program, ktory by jeho vlastne mysi v teste zhodil pred napriklad razermi alebo logitech mysami.

2. Ako testujem, tak testujem, ale moja razer diamondback dosiahla v teste score : 000 :roll: a program uviedol: "this mouse is not recommended for any purpuse usage" :lol: Podla toho by som mal svoju razerku vysmarik okamzite z okna a kupit si nejaku A4Tech :roll:

A ked si kuknete tie grafi A4Tech mysi co sa vyrabca nimi chvali, tak su az podozrivo genialne, presne, idealne... Takze to vidim na skorumpovanu utilitu vydanu firmou, ktora chce svoje mysi zviditelnit.

Teraz mam doma iba jednu opticku mys, ale urcite vyskusam testnut aj razera copperhead, mx500, logitech pilot, nejaku microsoftku a jednu staru ale dobru logitech mys so senzorom agilent ADNS-2051 a dam vedeit
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

2 Spirit ... ale ten prográmek jede .. ale musíš s tou myškou máchat na všechny strany aby ti to vůbec změřilo .... moji G5 to na 3tí pokus ohodnotilo 91% .. hehe ... pochybuju, že by měla A718 lepší senzor ... mno - ale co mě fakt rozhodilo, byl fakt, že mi program rozhodil ovladače myšky a já je musel instalovat znovu ....
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

Martin Kusyn píše:2 Spirit ... ale ten prográmek jede .. ale musíš s tou myškou máchat na všechny strany aby ti to vůbec změřilo .... moji G5 to na 3tí pokus ohodnotilo 91% .. hehe ... pochybuju, že by měla A718 lepší senzor ... mno - ale co mě fakt rozhodilo, byl fakt, že mi program rozhodil ovladače myšky a já je musel instalovat znovu ....
ja nepisem o tom ze ked napise program ze malo hybes, ja pisem ked hybem ako saleny a moja razer diamondback na steelpade je hodnotena na mys na zahodenie :D A microsoftka za 300sk dostala 87 score, trieda A :roll:

takze ten program bude kurevsky ojeb :wink:
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

ja sem dostal podobny rating jako Spirit
Pawlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pawlis »

ja mel 96 b 8) na 2 pokus
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

pozoruhodne....dam vam vediet ako dopadol copperhead
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

2 spirit .... já s tebou plně souhlasím - je to stupidní program ... s tím mácháním se to má tak, že hodíš na myšce nejvetší citlivost - což nejde protože ti program zmrší ovladače :D ... takže nenastavíš na myšce největší citlivost, ale mácháš po podložce jak debil .... program ale asi nepomrší ovladače u A4 proto myjí lepší hodnocení :roll: - jinak si to vysvětlit nedovedu :D .... jj - ale jinak celkem zajímavá cesta reklamy ....
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“