Need for Speed: Pro Street

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kasip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kasip »

Už jste někdo vyřešil ten problém?Po nainstalování patche pouze 30fps?
SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

Sentenced píše:Po aplikaci patche se mi to taky lockne na 30fps ... nejak to ani nevadí, 30 nebo 60, nepoznam tu rozdíl.

Akorat nevim co musim udelat abych se dostal k tem novym autům, v Car Lot byl zadarmo akorat nejakej zapraskanej Seat Leon, já chci Mercedesa :lol: Nikde ho nevidim, akorat s nim uz proti me zavodí, tak kde je ? :oops:
ja zase chci road runnera :x, nemusis treba vyhrat vsechny ty zavody co tam po patchi vyskakali?
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Road Runner mám teď normálně v obchodě, ale sháním ty nové kousky (kromě toho Road Runnera a Seatu Leon).
SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

oneill_sx1 píše:Road Runner mám teď normálně v obchodě, ale sháním ty nové kousky (kromě toho Road Runnera a Seatu Leon).
nj, nakyho opelichanyho RR, tam mam, kurnik, ja myslel, ze to prida toho cervenyho s velkym kridlem, v tech tipech hry pri nahravani zavodu je napsano, winning showdowns unlocks more cars a ja vsechny vyhrany nemam.
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

rekl bych, ze to velky kridlo si tam muzes pridat, a muzes ho mit jeste vetsi :lol:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

SpeedyJ píše:
Sentenced píše:Po aplikaci patche se mi to taky lockne na 30fps ... nejak to ani nevadí, 30 nebo 60, nepoznam tu rozdíl.

Akorat nevim co musim udelat abych se dostal k tem novym autům, v Car Lot byl zadarmo akorat nejakej zapraskanej Seat Leon, já chci Mercedesa :lol: Nikde ho nevidim, akorat s nim uz proti me zavodí, tak kde je ? :oops:
ja zase chci road runnera :x, nemusis treba vyhrat vsechny ty zavody co tam po patchi vyskakali?
No mam vse splneno na stoprocent, akorat to co je novy, tak jeste ne.
Z toho jsem dohral jen jeden zavodní den a nepridalo to nic, ale dohrat vsechno je brnkačka, ty zavody jsou smesne lehky. Jestli mi to ty auta prida až po dohraní toho novyho materialu, tak k čemu tam pak ty auta jsou ?????
Hmm, to je první vec, co me na tom štve, tešil jsem se, že si aspon tech novych par zavodů sjedu v nejakym Mercedesu nebo v tom novym Lambu, co jsem tam videl, ze v nem jezdí soupeři. Ale v krame furt neni, sakra :twisted: Přidalo mi to tam jen a pouze toho Leona, byl zadarmo, ale kdo by takovou plečku chtel, když uz se tam da jezdit v takovych kárách....

Jááá cíííí mercéédééés !!! :oops:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Hmm, to ja zase snim o McLarenu F1. Z 0-100Km/h za 3.2s, LM verze za 2.9s, max rychlost 390Km/h. Kdyz uvazim, ze tohle dokazali uz v roce 1995 s obycejnou V12 6.1l a vykonem okolo 627HP(681 u LM) a bez jedinneho turba, tak je to teda sila. Takovy Veyron sice ma vetsi vykon, ale uz k tomu potrebuje 16 valcu a ctyri turba, coz je o hovnu. Navic je tezky jako prase, takze kdo vi, jestli by vubec byl rychlejsi(na okruhu).
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

taky mam jen tu Cupru( v realu by se mi libila a moc, ale ve hre je to traga :-D ) ted jsem dojel vsechny novy zavody a nic :? Ze by ty auta byla jen na multiplayer? :shock:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Sobo píše:Hmm, to ja zase snim o McLarenu F1. Z 0-100Km/h za 3.2s, LM verze za 2.9s, max rychlost 390Km/h. Kdyz uvazim, ze tohle dokazali uz v roce 1995 s obycejnou V12 6.1l a vykonem okolo 627HP(681 u LM) a bez jedinneho turba, tak je to teda sila. Takovy Veyron sice ma vetsi vykon, ale uz k tomu potrebuje 16 valcu a ctyri turba, coz je o hovnu. Navic je tezky jako prase, takze kdo vi, jestli by vubec byl rychlejsi(na okruhu).
Sice vůbec netušim o čem tu píšeš, ale snim o tom taky, pač všude čtu jak tyhle nam tyhle auta prinesou na podnose až pod nos, ale ono nic :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

Sobo píše:Hmm, to ja zase snim o McLarenu F1. Z 0-100Km/h za 3.2s, LM verze za 2.9s, max rychlost 390Km/h. Kdyz uvazim, ze tohle dokazali uz v roce 1995 s obycejnou V12 6.1l a vykonem okolo 627HP(681 u LM) a bez jedinneho turba, tak je to teda sila. Takovy Veyron sice ma vetsi vykon, ale uz k tomu potrebuje 16 valcu a ctyri turba, coz je o hovnu. Navic je tezky jako prase, takze kdo vi, jestli by vubec byl rychlejsi(na okruhu).
porovnavas neporovnatelny :) asi jako f1 a nascar... vykon neni vse, kroutici moment je nemene dulezity a ten ma veyron jak lokomotiva :-D
jinak Mclarean je proste klasa, ja slintal jako pubertak na jeho videa v NFS 2.? Uz si to nepamatuji :oops:
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

SpeedyJ píše:porovnavas neporovnatelny :) asi jako f1 a nascar... vykon neni vse, kroutici moment je nemene dulezity a ten ma veyron jak lokomotiva :-D :
Achjo, zas nějaká lama odděluje kroutící moment od výkonu...
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

ProStreet maže rozdíly mezi popelnicemi, sportovními auty a supersporty, takže nějaké reálné základy a fyzikální zákony ignoruje.
Některá auta s reálnou maximální rychlost 250 km/h, v ProStreet jedou skoro 400 km/h (s nitrem). Murcielago má maximální rychlost 340 km/h a v ProStreet se na 400 km/h rozjede jen s nitrem. Kdyby to bylo spravedlivé tak by Murcielago (nebo Zonda aj.) letělo aspoň 500 km/h.
Nestačím se divit, když jedu Murcielagem 350 km/h a mě předjíždí RX-8, RX-7 a 350Z. Co teprve popelnice typu GTO 1967, vždyť to se nemůže na 350 km/h nemůže v životě rozjet vlastní silou.
Takže nějaké McLareny, Koenigseggy a Veyrony tady naprosto ztrácejí smysl. Stačí vám Golf + křídla + vinyly a máte konkurenci pro Zondu.
Naposledy upravil(a) oneill_sx1 dne pát 21. pro 2007, 21:26, celkem upraveno 1 x.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Sleepy.664 píše:
SpeedyJ píše:porovnavas neporovnatelny :) asi jako f1 a nascar... vykon neni vse, kroutici moment je nemene dulezity a ten ma veyron jak lokomotiva :-D :
Chlapi, možná se to sem nehodí .. prece jen je to thread o arkade, kde se auto upgraduje nejakym pochybnym Stage upgradem, kterej s realitou moc společnyho nemá.

Osobne vůbec nevim o čem tu píšete, v tomhle se vyznam asi jako stratos v grafikách (čti: vůbec), takže bud to tu nejak smysluplně (a pro lamy) osvětlete nebo to tu nereste :lol:
EDIT: Doufam, ze to nejmenovany (teda vlastne jmenovany) uživatel fora nevezme nejak osobne, byl to ode me jen nejapný ftip. :sad:

SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

Sleepy.664 píše:
Ja nic neoddeluji, jen je rozdil jestli dosahnes vykon otackama nebo preplnovanim. Schvalne si vem krivku nejakyho kroutaku a prepocitej mi to na vykon a pak porovnej s realnou krivkou vykonu, budes mit uplne jinou.
kasip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kasip »

Mám problém.Tato hra mi vypíná počítač.Jiné hry to nedělají,pouze tato a to do deseti minut od spuštění.Grafická karta 1950Xt přetaktovaná není,ovladače 7.11.
SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

oneill_sx1 píše:
ProStreet maže rozdíly mezi popelnicemi, sportovními auty a supersporty, takže nějaké reálné základy a fyzikální zákony ignoruje.
Některá auta s reálnou maximální rychlost 250 km/h, v ProStreet jedou skoro 400 km/h (s nitrem). Murcielago má maximální rychlost 340 km/h a v ProStreet se na 400 km/h rozjede jen s nitrem. Kdyby to bylo spravedlivé tak by Murcielago (nebo Zonda aj.) letělo aspoň 500 km/h.
Nestačím se divit, když jedu Murcielagem 350 km/h a mě předjíždí RX-8, RX-7 a 350Z. Co teprve popelnice typu GTO 1967, vždyť to se nemůže na 350 km/h nemůže v životě rozjet vlastní silou.
Takže nějaké McLareny, Koenigseggy a Veyrony tady naprosto ztrácejí smysl. Stačí vám Golf + křídla + vinyly a máte konkurenci pro Zondu.
to neni pravda, odpor vzduchu roste s druhou mocninou, takze na 500km/h potrebujes uz sakra vykon :-D

Jinak jsem koupil zondu a v zakladu s ni vyhraval rychlostni zavody naprosto bez problemu :wink:
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

SpeedyJ píše:Ja nic neoddeluji, jen je rozdil jestli dosahnes vykon otackama nebo preplnovanim. Schvalne si vem krivku nejakyho kroutaku a prepocitej mi to na vykon a pak porovnej s realnou krivkou vykonu, budes mit uplne jinou.
Rozdíl tam sice je, ale pořád jen v těch otáčkách (resp. momentu).

Sice nevím, proč bych ti to já měl přepočítávat, ale jak chceš. Tak třeba tohle, nějaký BMW: http://www.autoblog.com/media/2007/03/b ... l_dyno.jpg

1000 RPM
Točivý moment dle grafu: 180 Nm
Vypočtený výkon: 18,85 kW
Výkon dle grafu: 18 kW

2000 RPM
Točivý moment dle grafu: 400 Nm
Vypočtený výkon: 83,76 kW
Výkon dle grafu: 83 kW

3000 RPM
Točivý moment dle grafu : 370 Nm
Vypočtený výkon: 116,23 kW
Výkon dle grafu: 116 kW

A dál mě to nebaví...
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

oneil_sx1 píše:ProStreet maže rozdíly mezi popelnicemi, sportovními auty a supersporty, takže nějaké reálné základy a fyzikální zákony ignoruje.
Mas pravdu, ale pouze castecne. Ty stare popelnice by se na 350Km/h urcite nerozjely, ale treba takovy Nissan Skyline R34-GTR se bezne tuni na hodnotu okolo 1300 koni a drag ma okolo 7,5s. Ten Murcielago ma 640 koni a jeste k tomu vazi tunu a pul, takze je logicky o dost pomalejsi a 400m drag ma tusim okolo 12s nebo tak nejak. To vytunene auto nema s puvodnim modelem v podstate VUBEC NIC spolecneho. Chtel jsem jen rict, ze to, ze poradne upravene vhodne zvolene vozy jsou rychlejsi, nez nektere klasicke supersporty, bohuzel je tomu tak.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
SpeedyJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SpeedyJ »

Sleepy.664 píše:
A dál mě to nebaví...
Asi jsem se spatne vyjadril..., jelikoz se vykon pocita z momentu, tak vykon muzes zvednout bud zase zvysenim momentu nebo zvysenim otacek, napr. motorkovej motor vs automobilovy :) nebo diesel vs benal... Nic jsem neoddeloval, jen jsem rikal, ze nekdy je lepsi velky kroutak uz dole :wink:

Neni na ty novy kary nejaky unlock? Daji se tam prece zadavat kody...
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

SpeedyJ píše:Asi jsem se spatne vyjadril..., jelikoz se vykon pocita z momentu, tak vykon muzes zvednout bud zase zvysenim momentu nebo zvysenim otacek, napr. motorkovej motor vs automobilovy :) nebo diesel vs benal... Nic jsem neoddeloval, jen jsem rikal, ze nekdy je lepsi velky kroutak uz dole :wink: [/b]
No, tak si to měl napsat hned :roll: A to s tou křivkou a výpočtem se snad ani jinak pochopit nedalo :?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“