World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
pilarius
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od pilarius »

Na tuhle větev jsem čekal nejenom já už dobu. Kromě nových map a tanků od tý hry už vlastně ani nic víc nechci. :twisted:
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Bohužel musím konstatovat, že se těm hovadům z východu zase podařilo propašovat "dáreček", který nebyl zmíněný v patch notes, a sice nerf matchmakingu u KV-1. Předtím jsem byl 4 z 5 her na topu, teď po dvou týdnech hraní si vybavuju možná tak 3 hry, kde byly maximálně pětky. Chjo, na čem ty kredity budu farmit...
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Karlos.s
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Karlos.s »

tak to nepřestávej a rovnou přestaň. Nikdy se nic nezmění, dokud se lidi neseknou. Zatím mají přísun nových hračů na na všechno jebou, počkej za rok. Až to lidi omrzí a omezí hraní, tak teprv ty zmrdi z WG začnou dělat něco smysluplného.

PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali

PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

RiCK: a to ti kdo zarazil rýč do věžě? :D
Karlos.s
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Karlos.s »

pánové, tak já nestačím valit bulvy, reagoval jsem na WG foru na zpravu o novym patchi:
"zase totální zbytečnost, kdyby radši ti zlodějský lháři z WG udělali to, co slíbili (garážový bitvy a superčety), a hlavně zapracovali na tom debilním matchmakingu. Tak jak to funguje teď, to se už vážně nedá. Cítím se podveden a systematicky okrádán. jediný co dokážou je neustále zbytečně předělávat mapy a přidávat zbytečný tanky. Už se proberte"

A ty paranoidní zmrdi, mi to z editovali a poslali výstrahu. Sorry Jejkeyi, ale jestli to je z tvojí hlavy, tak si dojdi k psychiatrovi. Co je na tom vulgárního.? Jen jsem napsal pravdivý názor.

PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali

PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

ty vole ty si teda otrava :roll:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od keistown »

Kpt. Zřejmý:
Z fixovani MM atd nejsou zadny prachy
Z novych tanku jsou prachy za premko od lidi co je chcou a z novych prem tanku jsou taky prachy

Kpt. out
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Problem tyhle hry je, ze ji hraje moc lidi...
Edit:Vubec nechapu kde se tolik lidi bere..jeste pred rokem to hralo 30tisic lidi a nebyli to takovy idioti.
Dneska to hrajou statisice lidi a 90% sou idioti co mi nikdy nepomuzou.
Abych pravdu rek, tak hra byla v bete daleko lepsi..Zadny gold noob ammo za stribrny, zadny arty party, zadny retardi..Proste pohoda to hrat...
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Main Features of Version 8.5
A new branch of German medium and light tanks.
A new line of USSR light tanks.
A new Asian map named “Pearl River".
Reworked graphics for Siegfried Line, South Coast and Malinovka.
Premium consumables are now available for credits.
Added additional matchmaking rule to keep the balance of scouts in both teams.
Docela důležitá změna. Že jim to ale trvalo... Zase bude o trochu lehčí grinding.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

To je celkem fajn, protože prémiové doplňky mají pasivky, kvůli kterým se to vyplatí vozit, i když to aktivně nepoužíváte. Třeba u KV-1 mi často chcípal řidič a sam tam i něco dalšího, od osazení premium medkitu už se to skoro nestává. Obvzlášť pro skopčáky by to mohlo být fajn, -10% pravděpodobnost požáru + údržba = o něco míň nasranej němec.

Jinak chápu správně, že se to týká VŠECH doplňků, tedy i žřádla? Zase by mě sralo, kdyby s tím nonstop jezdili zlatí idioti, protože ty rozdíly v přesnosti a nabíjení jsou celkem brutální.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

Osobně mám k matchmakingu svou teorii. Je tam prostě seznam hráčů a ty začínáš po prvním spuštění uprostřed. Po každé výhře postoupíš víš na seznamu, po každé prohře níž. A týmy samotné jsou sestavovány tak, že jeden tým je postaven z té horní části tabulky a druhý z té spodní. Což znamená, že stačí po spuštění dvě, tři prohry v řadě a už se to s člověkem veze a nemá smysl dál pokračovat, protože se dostává do týmu plný noobů.
Mně osobně je prostě záhadou, jak může být těžké naprogramovat nějaký férový náhodný matchmaking pro lidi, co dokázali naprogramovat jinak tak výbornou hru. Jak jsem říkal, ode mně neuvidí ani korunu, dokud tohle nevyřeší. A že jsem už několikrát měl pokušení nějaký ten zlaťák nakoupit.
HEAD píše: Abych pravdu rek, tak hra byla v bete daleko lepsi..Zadny gold noob ammo za stribrny, zadny arty party, zadny retardi..Proste pohoda to hrat...
Naprostý souhlas.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já se z té IS-8 zblázním ... čekal jsem hodně, ale že to pro mě bude po vynikající IS-3 ještě horší zážitek, než ISko na 7. tieru, to jsem fakt nečekal. Co s tím mám kruci hrát, když mě prostřelí i indián s lukem? Jak byla IS-3 vynikající na svém tieru, tak stejně hrozná mi přijde IS-8 na tom svém. Fakt netuším, jestli budu mít nervy ty IS-7 vyexpit na tomhle šrotu ...
Goldnoob team proud member!
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

siddhi píše:Osobně mám k matchmakingu svou teorii. Je tam prostě seznam hráčů a ty začínáš po prvním spuštění uprostřed. Po každé výhře postoupíš víš na seznamu, po každé prohře níž. A týmy samotné jsou sestavovány tak, že jeden tým je postaven z té horní části tabulky a druhý z té spodní. Což znamená, že stačí po spuštění dvě, tři prohry v řadě a už se to s člověkem veze a nemá smysl dál pokračovat, protože se dostává do týmu plný noobů.
Tak tahle teorie je dle mého úplně mimo. I když člověk prohraje pět bitev po sobě, tak ta další může být klidně výhra. Podle mě je zkrátka v té hře příliš mnoho dementů, kvůli kterým ty bitvy dopadají, jak dopadají a nic víc. Malým řešením by bylo, kdyby MM sestavoval týmy podle celkového WR. Samozřejmě vůbec nejlepší by bylo podle WN6/WN7, ale to se asi nikdy nestane.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Upozornění: IS-8 není heavyna, ale převlečenej meďák, takže s tím musíš hrát stejně jako s 1S :-)

K MM se nebudu vyjadřovat, včera 7 her, z toho jsem vyhrál pouze 1. bitvu, zbytek bylo něco ve stylu: sebere se 5 X tier, vyrazí na rush, zdechnou za 2 minuty, prohrajeme. Atd... Takže jsem si vesele zahrál CS a akorát mě mrzí, že jsem si zajel jenom jeden X2.
self
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od self »

Tak co tankisté? Jak se vám líbí nová linie německých středních tanků.
Já jsem osobně posoudil Tier 10 Leopard I jako ultimátní stroj. Rychlý, ohebný, přesný. Vidím to na dvě varianty: je malý tudíž se s ním bude dobře maskovat, odstřelovat na své velmi přesné dělo z dálky... a druhá: tzv "kombat" tank, když na něj nasadíte stabilizátor BIA a kombat perky tak se vám zamíření nerozostří ani při vyšších rychlostech nebo otáčení-se. Médium tank vysoké úrovně jsem doposud neměl ve své garáži (zatím pouze Pershing, Panther II, comet). Ale leopard I mě zaujal a hned mi to s ním šlo.
CPU i5-8600k 4,4GHz GPU GTX 970 RAM G.SKill TridentZ RGB 16GB Drive 2x256SSD + 3TB + NAS MB ASRock Fatal1ty Z370 GAMING K6 PSU CORSAIR RM650 LCD 24" Zowie by BenQ XL2411 Headset Sennheiser G4ME ZERO + Sound Blaster Z Repro Jamo P 404 HG Mouse Razer DeathAdder Elite +Razer Goliathus /// NTB Apple MacBook Pro 13" retina
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

siddhi píše:Osobně mám k matchmakingu svou teorii. Je tam prostě seznam hráčů a ty začínáš po prvním spuštění uprostřed. Po každé výhře postoupíš víš na seznamu, po každé prohře níž. A týmy samotné jsou sestavovány tak, že jeden tým je postaven z té horní části tabulky a druhý z té spodní. Což znamená, že stačí po spuštění dvě, tři prohry v řadě a už se to s člověkem veze a nemá smysl dál pokračovat, protože se dostává do týmu plný noobů.
Kdybys hrál jako já T6 proti T7+ T8 (cca 70% her) tak jsi permanentně na konci tabulky , ať vyhraješ nebo prohraješ.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

100mm. delo pre WZ-131 je brutálne. Síce to má nižšiu presnosť, výšší reload a dlhšie zameriavanie, ale 181mm. penetrácia a 250 average dmg pre t7 light scoutíka je móc krásne. Hneď prvá bitva 3000dmg, 30k kreditov a 1100xp :twisted:

//
https://dl.dropbox.com/u/18111725/20130 ... .wotreplay
v 09:13 zaujímavý bug
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Osobně mám k matchmakingu svou teorii. Je tam prostě seznam hráčů a ty začínáš po prvním spuštění uprostřed. Po každé výhře postoupíš víš na seznamu, po každé prohře níž. A týmy samotné jsou sestavovány tak, že jeden tým je postaven z té horní části tabulky a druhý z té spodní. Což znamená, že stačí po spuštění dvě, tři prohry v řadě a už se to s člověkem veze a nemá smysl dál pokračovat, protože se dostává do týmu plný noobů.
Mně osobně je prostě záhadou, jak může být těžké naprogramovat nějaký férový náhodný matchmaking pro lidi, co dokázali naprogramovat jinak tak výbornou hru. Jak jsem říkal, ode mně neuvidí ani korunu, dokud tohle nevyřeší. A že jsem už několikrát měl pokušení nějaký ten zlaťák nakoupit.
Myslis spise hypotezu pac teorie je jiz potrvzena hypoteza :P ale k veci. Neceho podobneho sem si vsiml take. Kdyz mas serii co vyhrava tak si s tema co vyhravaji a jakmile porhrajes nkrat po sobe je to casto o nervy. Mohli bychom resit jakym zpusobem to oni resi, moznosti implementace nejakeho takoveho algoritmu ma urcite hodne moznosti. Ale myslim si taky ze to tak je. Mam zkusenosti z mnoha ran o vikendu. Nekdy projedu vsech 10-12 doublu na jeden sup a nekdy ani na obed nemam 3 tanky! :) A sry muj tankovy vykon je -+ porad stejny. Takze vse je to jen o slozeni tymu a jeho clenu + taktiku. A porad ikdyz si v socko tymu tzn prohrancema muzes vyhrat je to jen o tom jak si tech 15 lidi sedne a hlavne jakou udelaj taktiku. Pokud jedou sici jak lemingove jednimsmerem asi nemas moc sanci na vyhru pokud se lemingove nekde po ceste zastavi. Jako ze se 100% zastavi:))
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Jsem teda netušil, že premium účet zvyšuje i pokuty za poškození spojenců - http://screenshot.cz/9TNAH/

Asi jim na tu "podporu" taky něco napíšu...
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

haha, tak to je super :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“