ATi Radeon HD3870 X2 (R680) - Info, testy, recenze

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

zítra prubnu ten referenční, tak dám vědět jak moc to hučí, měl jsem dvojec 2900XT tak vím co je to sedět vedle "turbíny" :lol:
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

default takty na grafice
Obrázek
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Spajdr: Pekne, s trochou OC(ikdyz v soucasne situaci neni SW) a jeste malinko zvysenym CPU by mohla dat i 20k(mozna pod win XP). Jedes na PCIe 1.1 nebo 2.0? Jak resis napajeni?

// zkus jeste nejaky rychly integrovany benchmark, treba ve World in Conflict nebo Fear, popripade CSS. Jak ti karta prijde subjektivne rychla vuci 8800GT Sli? Jasne, ze SLi je drazsi a o neco rychlejsi, ale jestli to jde poznat?

OBR: Co je vlastne lepsi? Sycet a vrnet nebo hucet??
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

mozna by slo tu kartu osadit dvema HR-03 jeden by sel pod grafiku a druhej nad :)
graup15
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od graup15 »

re...Stratos..

No já ti nevím..ultra stojí http://www.alza.cz/graficka-karta-asus- ... d74692.htm 13kkč a ten hybrid od Ati pod 11kkč nebude..To je fakt strašný rozdíl... :D S tím,že u Ultry máš vyrovnané výsledky..tzn naprosto ve všem je na špičce.
Oprav mi jestli se mejlím,ale tenhle segment High end karet je hlavně pro rozlišení 1900 a větší.A když už si pořídím 24 palcový monitor tak samo chci i využít AA vyhlazování.A s tím má Ati..velký problém.Navíc tahle chvilka jepičí slávy nepotrvá moc dlouho.....moje dedukce..G100+ Svázanost N-Vidie s naprosto všemi vývojáři je očividná.A je zajímavé jak se tu pořád testuje v 3DMarku,ale nějak jsem si nevšiml,že by např Crysis poháněl tenhle benchmark....
Ale třeba se nakonec budu mýlit a Ati vydá zázračné ovladače... :)
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Hehe, ta Ultra je cena bez dph, bez daně bude X2 asi o 4k levnější. Ale pravda, Ultra prodává konstaní výsledky a nabízí perfektní ForceWare ovladače. :-) Já osobně bych v dnešní době šel do X2.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

graup15 píše:re...Stratos..

No já ti nevím..ultra stojí http://www.alza.cz/graficka-karta-asus- ... d74692.htm 13kkč a ten hybrid od Ati pod 11kkč nebude..To je fakt strašný rozdíl... :D S tím,že u Ultry máš vyrovnané výsledky..tzn naprosto ve všem je na špičce.
Oprav mi jestli se mejlím,ale tenhle segment High end karet je hlavně pro rozlišení 1900 a větší.A když už si pořídím 24 palcový monitor tak samo chci i využít AA vyhlazování.A s tím má Ati..velký problém.Navíc tahle chvilka jepičí slávy nepotrvá moc dlouho.....moje dedukce..G100+ Svázanost N-Vidie s naprosto všemi vývojáři je očividná.A je zajímavé jak se tu pořád testuje v 3DMarku,ale nějak jsem si nevšiml,že by např Crysis poháněl tenhle benchmark....
na seznamu najdes cenu HD3870X2 za 8800kc s DPH :) staci hledat smudlo.
Naposledy upravil(a) Stratos dne čtv 31. led 2008, 12:31, celkem upraveno 1 x.
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

Je až neskutečné jak málo X2 stojí. Ty to ceny jsem nečekal ani náhodou. Klobouk dolů za to 8-)
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Obrázek
8)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

izerS18 píše:Je až neskutečné jak málo X2 stojí. Ty to ceny jsem nečekal ani náhodou. Klobouk dolů za to 8-)
neco podobneho kdyz prisla na trh X1950XTX taky se dala sehnat az 11tis v te dobe kdyz 7900GTX staa 14-15. :)

HD3870X2 Bude i s DDR4

http://www.fudzilla.com/index.php?optio ... 7&Itemid=1
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Moje obavy se potvrdily. Zitra prijde na CZC deset kousku, ovsem karty o 1000 korun zdrazily, cili jeden kus HD 3870 X2 prijde na 10 500,-. :(

edit: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52387
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Kratsi HD3870X2 s mensi spotrebou!!!

http://www.extrahardware.cz/powercolor-s-kratsi-3870-x2
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Jak jsi přišel na nižší spotřebu?
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

asi chybna dedukce dle mene predimenzovaneho napajeciho obvodu a pouze jednoho power pcie 8pin napajeni...

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Nvidie pomlouva HD3870X2 a vesmes sou to lzi a utrhla si velkou ostudu ctete zde:

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/ ... -financial
http://www.ddworld.cz/graficke-karty-gp ... 870x2.html
Radim Štěpanec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radim Štěpanec »

Stratos píše:
graup15 píše:re...Stratos..

na seznamu najdes cenu HD3870X2 za 8800kc s DPH :) staci hledat smudlo.
A je těch 8800 relná cena ? Přesněji řečeno, je karta dostupná? Reálné ceny jsou teď od cca 9500 výš
X2 4800+, 2GB RAM, MSI 6150
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

testované desky s 3870X2
http://support.ati.com/ics/support/KBAn ... onID=31836

pokud hlásí že vypršelo připojení, tak dát otevřít znova odkaz.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Radim Štěpanec píše:
Stratos píše: na seznamu najdes cenu HD3870X2 za 8800kc s DPH :) staci hledat smudlo.
A je těch 8800 relná cena ? Přesněji řečeno, je karta dostupná? Reálné ceny jsou teď od cca 9500 výš
no jeho hlaska ze HD3870X2 nebude k sehnani pod 11tis spise za 13tis je totalni blbost treba radim ma 2ks skladem za 9400kc s DPH
izerS18
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izerS18 »

ne každý je zběhlý v hledání cenách na internetu, takže pak píše, co najde. Ne každý je geniální :-D
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Kazdej shop si muze dat cenu treba 7500kc a nebude mesic dostupna.Viz CC.Cena byla 9500kc a nezname dodani.A ted?Na ceste xkusu a cena 10500.A opet bezny mail: ''litujeme,cena je vyssi,nemuzeme ji dodrzet''

2Stratos?Reagujes na koho?BTW pta se ti radim esli je realna cena 8800kc a pises mu,ze radim ma 2ks skladem.Nechapu ;-)
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“