PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No ten disk Digital trochu přehání, nebylo to zase tak hrozný, problém byl v tom, že jsem byl trochu nervozní, co s tím je, takže se člověk tak nesoustředí a hlavně nebyl disk přišroubovanej, takže mi trochu ujížděl. Každopádně hodně z Vás asi vydělo PC na Invexu, ale pro ostatní přidávám kompletní foto. Podotýkám, že potom, co jsem kompletně zkazil lak, jak jsem psal a jsem si už myslel, že 2.0 do Invexu nestihnu. Ale nakonec mi to nedalo, pracoval jsem na ní asi 5dní od rána do večera a snažil se to dodělat. jelikož o víkendu před Invexem jsme byli ještě s Xanem, Viperem a SaSou v Polsku, tak musel být PC hotov ve čtvrtek v noci, tedy někdy ve čtvrtek v devět hodin večer jsem teprve začal napouštět vodníka a ještě asi v 3:00 jsme to rychle fotili kvůli propagačním materiálům na Invex. Takže dost záhul. V podstatě jsem ten týden spal pár hodin...

Každopádně se tedy nakonec podařilo, i když na Invexu se nakonec objevil problém s tekoucím kolínkem u radiátoru, ale jinak je to hotové.

Tady je tedy několik fotek. Boužel jsem to nefotil nějak extrémně, takže mám jen tyto:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:wink:
kuavik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuavik »

no tak to nemá chybu, moc se mi libi, :up:
Toshiba P100-10P

******** http://www.kuavikphoto.zde.cz ********
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

ve skutecnosti je to tisickrat hezci.. uplne je videt jak jsou fotky kazivej material :)
Switcher
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Switcher »

Stoobi, jsi fajer!!! Musim rict ze se mi to fakt libi! Ja se bohuzel na Invex letos nedostal, tak jsem rad i za fotky :) . Jen tak dal...
AMD Athlon XP 2500+@3200+ / Soltek SL-75FRN2-RL - nVidia nForce2 / Corsair DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 / Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600 128MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 200GB 8MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 120GB 8MB / Tv + FM karta Aver TV Studio / Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit 7.1 / Case bigtower CHIEFTEC, modrá, 360W
Motorola MPx/200 powered by WinMobile05
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

wifi router :thumbsup: :thumbsup:
ale tohle se mi moc nezamlouvá. Ve předu nic, akorád mřížka nevhodné barvy bije do očí :| Nechci být hnidopich, lak je super i detailní práce :thumbsup: ale jako celek to působí akorád jako nablejskaná bedna na nářadí :fear:

//3/5, asi to není můj styl :dontgetit:
Naposledy upravil(a) XPM dne pát 25. lis 2005, 18:02, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

adios s s

Příspěvek od Nox.lbc »

Skvělá práce, dávám 4/5, 5/5 mají jen lidi od bit-techu ;-) zdar
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Co vnitřek za světla :? :roll:
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,3TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S22 Ultra NtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: PS5 2TB TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

4/5 ... ta mrizka vpredu dole to imho kazi ... a super by bylo vic plexi - tak jak je nahore, tak ho mit i vepredu.
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Tak jako určitě to je hodně dobrá práce, ale dam taky 4/5, protože:
1) Mřížka vpředu dole se mi tam taky nějak moc nezamlouvá - moc křičí...
2) Jak jsem koukal na ten detail regulátoru, tak jako nezlob se, ale to oštěchtaný plexi?? Mýlim se a je to fotkou, a nebo je to real?
3) A jak řikalo XPčko, že lak je super, tak to souhlasim samozřejmě, ale je fakt že je to takový, emmm, chudý... Prostě jenom regulátor na přední masce si myslim je i u tohodle typu modu imho málo... (já vim: málo je někdy víc, viď?)

Možná to vypadá, že to jenom hanim, ale na druhou stranu je to povedená, domyšlená a LUXUSNÍ práce.
Jo a musim pochválit strojovnu. Když jsem koukal na průběh (to svařování a tak...) tak jsem si řikal co z toho vyleze. A ejhle... PĚKNÝ...

Otázky:
1) Jsem slepej nebo blbej, ale jak je umístěnej ten PSONE? To je za tim plexi? Kdyby bylo plexi čirý, tak se nedivim, ale kouřový? To je ten displej tak dobře vidět i pod tim? Asi jo co?
2) Plexi: Vživotě jsem plexi nekupoval a ani nesháněl, ale to kouřový se mi docela zalíbilo.
a) Dá se koupit v normálnim sklenářství
b) Je víc odstínů?
c) Jaká je přibližná cena?

END
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Myslíš to UV modrý? O tom jsem taky uvažoval, že bych ho dal více na předek. Uvidíme, třeba to nějak ještě předělám.

2XPM: Předek prázdnej? No když si vzpomenu na tvůj HighTower, tak to bylo ještě horší - ale ten prázdnej předek byl záměr, vypnutý to má působit hodně decentně, ale po zapnutí se rozvítí display a je to hned jiný...:)

Ale souhlasím s tím tahokovem vepředu, ten se mě taky moc nelíbí, takže možná příde ještě nějaká úprava. A co se týká světla, tak až na ty fany tam není nic "prudkýho", všechno je decentní UV - to fotka nezachytí...
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Mně se to na invexu jako dost líbilo, víc než zrezavělý, shnilý, poblitý a oslizlý mody... :)

Tohle je konečná, nebo bude Stoobi's Tuning 3.0? :lol:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak 3.0 už rozhodně nebude...:)

Každopádně k tomu plexi nahoře, to okousaný není, je to nádherně rovný, teď jsem koukal na tu fotku a fakt to tam vypadá divně, ale dělá to světlo. Tu mřížku asi ještě upravím, mě osobně se taky takhle nelíbí, takže to ještě příde předělat. A s takovýmhle předkem jsem počítal už od začátku a určitě to beru za dobrý, protože jsem chtěl takhle čistou plochu. PSone displej je pod kouřovým plexi a je vidět naprosto nádherně, kdo byl na Invexu, tak může potvrdit.

A to plexi stojí docela dost, cca. 800,-Kč/m2, ale rozhodně se vyplatí. Na 2.0 jsem spotřeboval 0,5m2, takže to je myslím dobrý. Ale jak tak koukám, tak na fotkách není vidět vůbec zadek, takže vám budu muset zítra ještě něco nafotit...:) Např. expanzsku, kterou jsem narychlo dělal cca. dva dny před odjezdem do Polska...:)

Boužel u tohohle projektu musím přiznat, že tou dobou, co jsem ho dělal mě pak už přestal bavit. Ale nakonec se to povedlo. Ale už nikdy nebudu dělat mod přes 2roky...to už nikdy. :)
LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

takze mne sa mod strasne paci ako som tu uz spominal moje hodnotenie 4/5
a este taky detajl uz to tu mozno niekde spomenute ale fakt sa mi nechce citat vsetko co sa tu popisalo :oops: nemohol by si nafotit tu uplne spodnu cas case ... aks a da nejak otvorit ...
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

br r r r

Příspěvek od Nox.lbc »

Stoobi píše:Ale jak tak koukám, tak na fotkách není vidět vůbec zadek, takže vám budu muset zítra ještě něco nafotit...:)
Díky Stoobi, ale tvojí zadnici vidět nepotřebuju ;-)
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Ten předek je dost strohej, jediný, co tam upoutá pozornost, sou potenciometry a nehezká mřížka z tahakovu, která je tam jak pěst na oko (ohrané přirovnání...ale trefné).

Navíc ty větráky za mřížkou vypadaj, jako by se tam "jen tak" nachomejtly...nebylo by lepší, kdyby ta mřížka byla nižší a kdyby ty větráky tolik nesvítily? Stačilo by vzít normální, černý větráky a 4ma modrejma LEDkama zabudovanejma v rámečku osvítit lopatky...nebyl by pak vidět zářící rámeček větráku.

A souhlasím s tím, že to plexi navrchu je tam taknějak osamocený, dát něco podobného třeba i na předek, nevypadalo by to pak tak "divně".

Teda, od mnohoměsíčního (zahlíd sem...2 roky? :? ), až nezvykle vyhajpovanýho projektu sem čekal trochu víc a asi nebudu sám :?
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Precizní práce, mřížka by mohla doopravdy trochu doladit, ale jinak fakt nádhera, to tmavé plexi (nebo tam je snad normální ?) taky super. Vrchní plexi tam je taky dost samotné, ale rozhodně interiér je naprosto super :) .
Naposledy upravil(a) spirit64 dne ned 8. led 2006, 17:50, celkem upraveno 1 x.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

VlasTik píše:
Stoobi píše:Boužel u tohohle projektu musím přiznat, že tou dobou, co jsem ho dělal mě pak už přestal bavit.
No konečně jsi se přiznal :), já to na tobě poznal už tehdy v srpnu, kdyby jsi řekl rovnou, že už tě tenhle mod nebaví, tak nemuselo být tehdy to flame :), ale možná by jsi to pak ani nedokončil, kdybych tě nenakopnul :)

Jinak k modu - kdyby jsi řekl, že jsi to dělal dva měsíce, tak by to byla hodně dobrá práce, ale makat na tom dva roky a udělat jen tohle :?: Jinak nemá smysl řešit styl tvého modu, na chlazení máme taky odlišný názor, takže nemá cenu, abych ti to nejak vysvětloval, ale určitě alespoň s tou šílenou mřížkou něco udělej, ta mě přímo děsí, vůbec tam neladí, jinak dál jsi s černou bednou a ovládacím panelem nemohl nic dalšího zkazit, takže dal jsem 4/5 (fakt nekecám :) )

P.S. dělej rezatý kejsy, to ti jde mnohem líp :)
Sorry, ale speciálně k tomuto se musím vyjádřit.

Ano, přestalo mě to bavit, ale to bylo prostě způsobeno novými nápady, které jsem měl v hlavě a prostě se nedají všechny nápady vměstnat do jednoho modu, takže já asi nemám takovou trpělivost, abych dělal mod nějak hodně dlouho. Od toho se odbíjí i ta doba. Napsal jsem 2roky, ale to je doba od prvního říznutí do tý case po dokončení. Ale zdaleka jsem na tom nedělal plné dva roky. Když bych měl počítat hodiny, tak to bude nějak podobně (o něco víc) než třeba u routeru, ale právě problém byl v tom, že jsem to dělal po malých částech a po chvilkách a pak už to přestalo bavit. A to je chyba, kterou už se pokusím neudělat. Každopádně tvoje "pošťouchnutí" na to nemělo vliv. Věř tomu, že absolutně neřeším, jestli mě "nějaký" VlasTik popostrkuje. Stejně jsem to dělal jak jsem chtěl. A asi největší hnací silou byl ten Invex, protože jsem věděl, že když to do něj nestihnu, tak se to bude táhnout ještě dost dlouho, proto jsem zamakal a je to takové, jaké to je. Určitě ještě šáhnu na tu masku a už mám i nápad. Ale jinak tento project považuji za téměř dokončený a také za tkový, který mě zklamal. Ale za to si můžu sám.

A co se týká strohého předku - to byl záměr. S tím jsem 2.0 začínal a také končil. Záměrem bylo to, aby case ve vypnutém stavu vypadal jako nic neříkající černá kostka (což se podle reakcí asi povedlo) a zároveň po rozsvícení zaujal určitými detaily jako je skrytý LCD nebo do detailu upravený interiér. Je to hlavně proto, že většina lidí se u modu zaměřuje na exteriér a uvnitř pak většinou jen hodí flexo a hotovo. Tady prostě nejsou vidět kabely (až na konce u konektorů) a myslím, že i celkově je interiér laděn dost decentně. Každopádně někomu se to líbí, někomu ne. Třeba se zase někomu bude líbit interiér Orange někomu se líbí router, někomu se bude líbit jiný projekt. Tak to je a bude...:)

A ještě VlasTiku k tobě, pokud si myslíš, že na černé bedně s regulátorem jsem nemohl více zkazit, tak už tě nepovažuji za moddera, protože takovouhle reakci bych čekal od člověka, který nikdy neviděl case zevnitř, ale uvědom si, co to bylo za case před tím. To byl papír, většina věcí je udělán znovu, takže to nemá ani tak daleko k home-made case a není tam jediné místo, které by nebylo upraveno, takže tímhle jsi mě spíše urazil...
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

...musím se taky přidat. 2.0 je nádherná case se spoustou nápadů, které jsou dotažené (jak je u stoobiho zvykem) až do extrému. Nikde žádná známka nedokonalosti co se technické stránky týče. Tedy snad až na nějaké to umístění disku, který ale stejně nemá normální user důvod vyndávat. A samozřejmě vodu o které jsme se na INVEXu všichni shodli že s nástupem nových procesorů AMD zcela ztratila smysl a zdaleka nepřínáší tolik výhod aby kompenzovala případné konstrukční/provozní/bezpečnostní problémy pramenící z její složitosti (v podstatě to je stejně zcestné jako výroba zcela pasivní case...protože i s BOXovanými chladiči by jste si museli pomáhat zapalovačem aby jste poslední kousky od AMD rozehřáli nad 50°).
A z pohledu designera? Rust je jen komerční tahák na oči (starší generace mužů v něm vidí vojenské zařízení, nás mladší oslovuje něco co v reálu doufám nikdy nezažijeme a ženám se tak z padesáti procent také líbí :oops: protože, jím připadá a teď cituji: "takový lidksý") ....ALE TOHLE JE Z POHLEDU DESIGNERA OPRAVDOVÝ SKVOST! něco co si nikde nekoupíte, něco co si můžete dát do moderního obýváku a nestydět se za to. Ve vypnutém stavu o sobě dává vědět jen nasávacím otvorem, který jasně říká, že to není jen nějaký nefunkční techno doplněk. Až po zapnutí se ukáže že se jedná o počítač a co víc - že se může prezentovat vlastním barevným LCD, mechanikou jejíž umístění snad ani nemá smysl komentovat a po podrobnějším ohledání černého plexi zjistíte že i uvnitř není nic ponecháno náhodě...schválně zkuste najít zařízení které by bylo schopné v obýváku zastat takové množství funkcí jako tenhle počítač a na takovéto designové úrovní...vždyť vedle toho vypadá leckterý receiver/DVD vyhlášených značek jako děcká hračka a to ani zdaleka nedosáhnou takové uživatelské hodnoty. Myslím si že na něj může být stoobi právem pyšný! 8-)

//EDIT: teď jsem si četl že na to chceš ještě šahat stoobi....fuj, fuj, fuj :-D
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
dymONE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dymONE »

NO podla mna je vzhlad takmer dokonaly, ale je to fakt o vkuse. Mne sa neuveritelne pacia FLAT veci, ktore su co najjednoduchsie a takpovediac SMART. Na tejto case sa to krasne podarilo a je to fakt paradna pracicka.

to eXp10it : stym vodnikom ste sa mozno shodli, ale je to blbost nacom ste sa shodli. Ani s A64 vzduch nemoze nahradit vodu ... ale to by bolo tema o inom, no rychlo by som ta vyvjedol s omylu.

PC: na vlastika sa vypr.... . Je to zas nejky zakoplexovany extrovert a demagog. Som teda zvedavy este ako dlho mu bude trvat kym nam ukaze tu jeho uzastnu pasivnu case, a ako to vobec bude vyzerat.
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V
silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

dymONE píše:stym vodnikom ste sa mozno shodli, ale je to blbost
klidne povidej a prehanej.....budto do SZ anebo jeste lepe zaloz novy thread v chalazeni at to tady stoobimu moc nezapatlame :wink:
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“