Každopádně se tedy nakonec podařilo, i když na Invexu se nakonec objevil problém s tekoucím kolínkem u radiátoru, ale jinak je to hotové.
Tady je tedy několik fotek. Boužel jsem to nefotil nějak extrémně, takže mám jen tyto:

Moderátor: L4mka
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
Díky Stoobi, ale tvojí zadnici vidět nepotřebuju ;-)Stoobi píše:Ale jak tak koukám, tak na fotkách není vidět vůbec zadek, takže vám budu muset zítra ještě něco nafotit...:)
Sorry, ale speciálně k tomuto se musím vyjádřit.VlasTik píše:No konečně jsi se přiznalStoobi píše:Boužel u tohohle projektu musím přiznat, že tou dobou, co jsem ho dělal mě pak už přestal bavit., já to na tobě poznal už tehdy v srpnu, kdyby jsi řekl rovnou, že už tě tenhle mod nebaví, tak nemuselo být tehdy to flame
, ale možná by jsi to pak ani nedokončil, kdybych tě nenakopnul
Jinak k modu - kdyby jsi řekl, že jsi to dělal dva měsíce, tak by to byla hodně dobrá práce, ale makat na tom dva roky a udělat jen tohleJinak nemá smysl řešit styl tvého modu, na chlazení máme taky odlišný názor, takže nemá cenu, abych ti to nejak vysvětloval, ale určitě alespoň s tou šílenou mřížkou něco udělej, ta mě přímo děsí, vůbec tam neladí, jinak dál jsi s černou bednou a ovládacím panelem nemohl nic dalšího zkazit, takže dal jsem 4/5 (fakt nekecám
)
P.S. dělej rezatý kejsy, to ti jde mnohem líp
klidne povidej a prehanej.....budto do SZ anebo jeste lepe zaloz novy thread v chalazeni at to tady stoobimu moc nezapatlamedymONE píše:stym vodnikom ste sa mozno shodli, ale je to blbost