Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- RiCK
- Začátečník

Re: Battlefield 3
V predobjednateľných "limited edition" BF3 sú nejaký bonusy (zbrane, tá mapa atď.). Budú tie bonusy aj po vydaní hry ? Nechcem riskovať, radšej si to po vydaní wareznem, očekujem finálnu verziu a potom sa rozhodnem pre kúpu.
Mimochodom, aké že je momentálne heslo pre Caspian Border ?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- VictimCZ
- Začátečník

-
tak jsem se prave ted docetl ze caspian uz nebude. zavreli to a konec.RiCK píše:V predobjednateľných "limited edition" BF3 sú nejaký bonusy (zbrane, tá mapa atď.). Budú tie bonusy aj po vydaní hry ? Nechcem riskovať, radšej si to po vydaní wareznem, očekujem finálnu verziu a potom sa rozhodnem pre kúpu.
v soku nejsem. ta mapa byla vic zabugovana nez metro.
nektere bonusy budou i po vydani hry dostupne. treba to dlc s mapama. nebo dog tagy nebo skiny pro vojaka.
ale treba ty predcasne unlocky mozna budou zaviset jen na limited edition a je otazka zda ta bude vydavana i po vydani hry takove.
tady je treba jeden ten balik dlc za cca 150
https://www.g2play.net/store/Battlefiel ... -Pack.html
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Imho je to beta, ale vydani je za mesic a dice sou prosluli tim, ze jim neco opravit a nebo predelat trva rok
V bc2 bete a BF2 MP demu zadny takovy bugy a silenej model letadel nebyli.
Jako nechapejte me spatne bude to +-jako Bc2 a to je dobra hra, ale dobry je za tri a na BF2 to nema ani zdaleka.
Nebo zatim co sem videl obe mapy, tak me ani zdaleka nepresvedcili..
V bc2 bete a BF2 MP demu zadny takovy bugy a silenej model letadel nebyli.
Jako nechapejte me spatne bude to +-jako Bc2 a to je dobra hra, ale dobry je za tri a na BF2 to nema ani zdaleka.
Nebo zatim co sem videl obe mapy, tak me ani zdaleka nepresvedcili..
- keistown
- Žlutá karta

-
VictimCZ:
Vidim to stejne, pokud to pofixujou kvalitne a vyresi ty "grf lagy" a problemy tak to bude ok a klidne si to na mp koupim
Ale s jednou veci souhlasit nemuzu, oni rekli ze beta bude open a kazdej komu se nelibi muze rict je to blbost, nekoupim si to, nelibi se mi to, nejak mi unika proc by to sem nemohli napsat a proc by tu melo byt jenom "je to uberhusty a uplne nejvic own" v kazdym commentu
Vidim to stejne, pokud to pofixujou kvalitne a vyresi ty "grf lagy" a problemy tak to bude ok a klidne si to na mp koupim
Ale s jednou veci souhlasit nemuzu, oni rekli ze beta bude open a kazdej komu se nelibi muze rict je to blbost, nekoupim si to, nelibi se mi to, nejak mi unika proc by to sem nemohli napsat a proc by tu melo byt jenom "je to uberhusty a uplne nejvic own" v kazdym commentu
- VictimCZ
- Začátečník

-
Krteq - pro komunikaci preferuji mumble atp. mam spatnou zkusenost s takovym open kanalem kde pak jde slyset jak nekdo nechal lezet mikrofon u repraku a sel na velkou. 
HEAD - ja hlavne necekam od b3 ze to budu neco epickeho a posadim se z toho na zadek. ja jen chci po nejake dobe neco noveho u ceho si muzu zahrat s lidma co mam ve friend listu a behem toho se pobavit. opvradu ani pro me nebude b3 zadny herni guru. jen chci novou hru ktera mi prinese neco noveho a z bety mam dobry pocit. vidim v tom velmi silny potencial. a nikomu neberu jeho nazor ze b2 byla lepsi. respektuji. mi nikdo nevezme nazor ze mass effect 1 je nejlepsi ze serie. a fallout 2 nejlepsi fallout ever.
keistown - ja se snazil aby to vyznelo tak ze se nesnazim zakazat a poprit negativni stranky veci. spis mi jde o podstatu veci ze rada komentaru se tu opirala o body ktere jsou naprosto mylne protoze napr jde o bug nebo ta funkce tam jeste neni obsazena. jako by lidi hrali final demo a ne betu. cekal bych spis ze se clovek pak vyjadri s otaznikem.. napr: hele ta rychlost levelovani je silena.. to je jen v bete nebo to tak bude i v retailu ? nebo... pada mi to kazdych 10 minut a nefunguje mi vsync .. to je asi tim ze to je beta ze ?
a ne omg to tam neni to tam nefunguje takze capsfail. beta proste vyzaduje nadhled a porozumeni pro momentalni stav. a ne okamzity rage. takze spis jde o zpusob projevu nazoru.
HEAD - ja hlavne necekam od b3 ze to budu neco epickeho a posadim se z toho na zadek. ja jen chci po nejake dobe neco noveho u ceho si muzu zahrat s lidma co mam ve friend listu a behem toho se pobavit. opvradu ani pro me nebude b3 zadny herni guru. jen chci novou hru ktera mi prinese neco noveho a z bety mam dobry pocit. vidim v tom velmi silny potencial. a nikomu neberu jeho nazor ze b2 byla lepsi. respektuji. mi nikdo nevezme nazor ze mass effect 1 je nejlepsi ze serie. a fallout 2 nejlepsi fallout ever.
keistown - ja se snazil aby to vyznelo tak ze se nesnazim zakazat a poprit negativni stranky veci. spis mi jde o podstatu veci ze rada komentaru se tu opirala o body ktere jsou naprosto mylne protoze napr jde o bug nebo ta funkce tam jeste neni obsazena. jako by lidi hrali final demo a ne betu. cekal bych spis ze se clovek pak vyjadri s otaznikem.. napr: hele ta rychlost levelovani je silena.. to je jen v bete nebo to tak bude i v retailu ? nebo... pada mi to kazdych 10 minut a nefunguje mi vsync .. to je asi tim ze to je beta ze ?
a ne omg to tam neni to tam nefunguje takze capsfail. beta proste vyzaduje nadhled a porozumeni pro momentalni stav. a ne okamzity rage. takze spis jde o zpusob projevu nazoru.
Naposledy upravil(a) VictimCZ dne sob 1. říj 2011, 14:31, celkem upraveno 1 x.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Co opravej ve finalni verzi
Squad system se nebude menit v plne hre https://twitter.com/#!/zh1nt0/status/120072134226751488Opraveno občasné padání klienta při oživování.
Opravena posmrtná kamera, kdy při zabití hráče co vás zabil, jste viděli glitchem pod mapu.
Problém s rozením se na mrtvých členech čety je opraven.
Opravena chyba, kdy střelba na pohybujícího se nepřítele způsobovala větší poškození, než je zamýšleno.
Křížek pro brokovnice byl nahrazen novým, tenčím.
Přidán jemný efekt, znázorňující nízký počet životů.
Upraveny body za medaile a hvězdy za odvedené služby (Service Stars).
Upraven postup v hodnostech (změna bodů potřebných na další hodnost).
Při mačkáním tlačítka pro lehnutí na konzolích se nebude animace již přehrávat dvakrát.
Opravena ztráta velitele čety po konci kola.
Opravy pro stabilnější počet snímků za vteřinu.
Ikonka 3D spottingu byla upravena tak, aby více seděla viditelnému cíli. Ikonka se bude zobrazovat méně častěji na místech, kde by neměla být vidět.
Oprava mizení křížku při postupu do další části kola.
Oprava mizení křížku po pokusu se narodit, zatímco odpočet je stále aktivní.
Seznam členů četu nyní ukazuje i jejich vybrané specializace, aktivitu na VOIPu a indikuje pokud je nějaký člen mrtvý.
Opraveny nefungující možnosti v menu čet – označení čety za „private“ a „přepínání týmů“.
- siddhi
- Začátečník

-
Neboj sniprů bude ještě víc. Jde to vydět i na BC2. Tu hru kompletně sprasili idioti se sniperkama, kteří nedokážou pochopit, že jde o týmovou hru. Třeba nejkrásnější mapa Port Valdez v rush módu se stala prakticky nehratelnou. Snipři zasednou na kopec a hotovo.RiCK píše:Tí sniperi sú fakt otravní ... dúfam, že vo finálnej verzii bude obmedzenie 2-3 sniperi v jednom teamu
Zranenia tiež oničom, pochybujem, že by reálny vojak nepocítil zasiahnutie guľkouzatiaľ čo tu človek musí furt sledovať hp ...
Inak členovia squadov porozhadzovaní po celej mape, každý ide na vlastnú päsť, chaos proste.
Spotovanie enemákov tiež oničom. Snáď to za mesiac spravia.
Bohužel Dice do dnes neoběvili tu dokonalou funkci jako třeba ve stařičkém Enemy Territory - tedy vyrovnané týmy. Tedy, když je 16hráčů v týmu, tak hra nepovolí více než 4 hráče stejného povolání. Tak jednoduchá věc dokáže naprosto změnit hru. Ještě tak aby Dice dokázali objevit další jednoduchou funkci a to vybalancování týmů podle zkušeností a byla by z toho potom i hratelná hra. Například B:BC2 Vietnam se stal naprosto nehratelný a už taky existuje jen pár servrů a to z jediného důvodu. Na každém servru se scházelo pár stejných zkušených hráčů co byli v jednom týmu a ti pak naprosto absurdním způsobem řezali nově příchozí, kteří vždy byli vždy zařazeni do toho druhého týmu. Naprosto absurdní a když jim člověk tym zkušeným v jednom týmu zkusil neco říct, hneď tě posílali do řiti. Hold blbost kvete v každém věku a v každé zemi.
Tuším že Dice se nechalo slišet, že nechtějí hráče nějak omezovat různým balancováním, ale hold jak ukazuje praxe nelze spoléhat na inteligenci běžného hráče.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Taky preferuju jiný program (TS), ale rád bych to aspoň odzkoušel. Jinak podobný špatný zkušenosti mám takyVictimCZ píše:Krteq - pro komunikaci preferuji mumble atp. mam spatnou zkusenost s takovym open kanalem kde pak jde slyset jak nekdo nechal lezet mikrofon repraku a sel na velkou.
@siddhi: V BFBC2 lze volitelně na serveru zapnout omezení class, např. jen na 4 snipery
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Ale prdlajz, píše tam, že Voice chat a squad management bude řešen přes Battlelog.HEAD píše:Squad system se nebude menit v plne hre https://twitter.com/#!/zh1nt0/status/120072134226751488
Daniel Matros píše:Voice chat and squadding will be on the battlelog side of things
- DoomCZE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Voice chat v Battlelogu funguje už od prvního dne. Člověk ale musí být v partě, ve které může být max. 8 lidí. Funguje to jako mumble, aktivuje se to jenom když někdo promluví, takže když půjde někdo na záchod, tak to nikdo slyšet nebudeKrteq píše:Mimochodem, asi se mi povedlo zprovoznit In-Voice v Battlelogu, jen bych to potřeboval s někým otestovat. Nabízí se někdo?
- iOioo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj ten voice funguje sme sa počuli aj na TS3 aj tam stačí spraviť párty
aj som si myslel že tam je nejaký rank boost ale tak ktovie čo ich napadlo ... lebo vážne takto rýchlo levelovať ...
btw. očakávania asi boli väčšie ale pripisujem to výberu zlej mapy a beriem fakt že je to beta (alpha) ...
je to iné ako bc2 ale nemôžem povedať že by ma to nebavilo a na ultra to vyzerá fakt pekne ten AA k tomu by som povedal že tam robí tiež veľa ...
prvotný dojem bol veľmi zlý ale časom pri spoznaní mapy a osvojení si trochu iného štýlu je to do pohody môže byť keď vychytajú bugy a budú iné mapy u mňa to má zelenú
... a hlavne to chce serveri so sniper limit na -3 
aj som si myslel že tam je nejaký rank boost ale tak ktovie čo ich napadlo ... lebo vážne takto rýchlo levelovať ...
btw. očakávania asi boli väčšie ale pripisujem to výberu zlej mapy a beriem fakt že je to beta (alpha) ...
je to iné ako bc2 ale nemôžem povedať že by ma to nebavilo a na ultra to vyzerá fakt pekne ten AA k tomu by som povedal že tam robí tiež veľa ...
prvotný dojem bol veľmi zlý ale časom pri spoznaní mapy a osvojení si trochu iného štýlu je to do pohody môže byť keď vychytajú bugy a budú iné mapy u mňa to má zelenú
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zatim to vypada na to, ze se budou zakladat squady pres battlelog.Krteq píše: Ale prdlajz, píše tam, že Voice chat a squad management bude řešen přes Battlelog.
doesnt mean sqauds aint in just means u have to set them up in battleog i think
Neco z ofic fora..BF3 is purely designed around consoles that's why we have a derp web browser for PC and no in game functions that you normally associate with a battlefield title. The game is a mess.
Uz je tam toho 8 stranek jak tam resej ty squady..
- Weightlifter
- Začátečník

-
Mám problém nemůžu to stáhnout píše mi to "CHYBA NAČÍTÁNÍ STRÁNKY Obchod Origin není momentálně dostupný" co s tím mám dělat?
- keistown
- Žlutá karta

-
Tak jestli nevyresi ty squady tak fuckoff, snazenim se nacpat do tymu s kamosema jsem si uzil dost na COD4
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Petice pro squad management ve hre http://forums.electronicarts.co.uk/batt ... -poll.html
- Weightlifter
- Začátečník

-
Může mi někdo poradit jak rozjet ten Origin?
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak rozjet?Proste stahnes nainstalujes hrajes
- Weightlifter
- Začátečník

-
No to je pěkné, nainstalovat to jde, jenže potom s tím nic nejde dělat a BF tam na stáhnutí není a obchod taky otevřít nejde
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja tam v obchode vidim bf3 betu.
- Weightlifter
- Začátečník

-