PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Použil si tmavší šedou nebo se mi to zdá?
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

XPM píše:Použil si tmavší šedou nebo se mi to zdá?
To se ti asi zdá...je to všechno naprosto stejnou barvou. Jen přední fan je světlejší šedou, ale jak jsem zjistil, tak nějak hlučí, takže ho musím ještě rozdělat, namazat a rovnou ho znova natřu... :wink:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Jak si udělal ten nápis By Stoobi u zdroje? Nějakým tmelem?
Obrázek
Více na mých www
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Stoobi... Všechna čest, je to fakt skvělý a doufejme, že po dokončení rzi to bude stejné, aby se to tím náhodou nepokazilo :wink: Ale jinak je to fakt super :wink
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

XPM píše:Jak si udělal ten nápis By Stoobi u zdroje? Nějakým tmelem?
nn, žádnej tmel. Prostě skalpelem vyřezanej nápis z takový tvrdčí folie a nalepenej na tý síťce.

2Zbyna a axis (ICQ): Díky. Jsem rád, že se Vám to líbí... :oops:
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Mno zatím jeden s nej nástřiků co jsem viděl svoji jednoduchostí a bezchybnou technikou se tenhle mod stává precizním...

10/10 fakt nádhera stoobi všechna čest... :o

všechno sedí do nejjemnějšího detailu jediný co mě napadá je znovu zvíraznit nástřikem nápis na té síťce jinak super...
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

.axis. píše:všechno sedí do nejjemnějšího detailu jediný co mě napadá je znovu zvíraznit nástřikem nápis na té síťce jinak super...
Ten nápis - tam se nic nezměnilo. On je totiž vidět podle toho, jak na case svítí slunce a podle úhlu pohledu. Někdy ani nevidíš, že tam něco je a z jinýho úhlu zase je krásně sytě vidět.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No hustota... je mi uz trapny pouzivat vetu "je to cim dal tim lepsi", protoze bych ji musel psat ke kazdejm fotkam, ktery sem hodis.. :) :)
Ne, je to fakt cim dal tim lepsi.. :-D
Ale presne jak bylo receno.. vykasli se na rez.. rezavy HL mody jsou dneska uz proflakla komercni zalezitost.. dela je kazdej druhej..
Takhle to vypada jako nejaka armadni polni masinka.. fakt bych se na rez vykaslal.. me se to proste takhle strasne libi...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Vykašli se na rez? To se to dobře říká...stačí tu case otočit a druhá strana je celá rezatá. :) Ne...rozhodně tam rez bude. To je jistý. Ono to vypadá prostě líp. Uvidíte, jaký to bude. Ale spíš teď přemýšlím, jestli teda dělat rez uvnitř. Ale asi tam něco bude, jen tak místy a slabě... :)
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

Stoobi píše:Vykašli se na rez? To se to dobře říká...stačí tu case otočit a druhá strana je celá rezatá. :) Ne...rozhodně tam rez bude. To je jistý. Ono to vypadá prostě líp. Uvidíte, jaký to bude. Ale spíš teď přemýšlím, jestli teda dělat rez uvnitř. Ale asi tam něco bude, jen tak místy a slabě... :)
od tebe to bude dobry s rezi i bez :D tka ot je a tak to dycky bude ;)
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
Switcher
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Switcher »

je to fakt paráda... ten zdroj je výborně rozvedenej! Fakt mazec!
AMD Athlon XP 2500+@3200+ / Soltek SL-75FRN2-RL - nVidia nForce2 / Corsair DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 / Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600 128MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 200GB 8MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 120GB 8MB / Tv + FM karta Aver TV Studio / Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit 7.1 / Case bigtower CHIEFTEC, modrá, 360W
Motorola MPx/200 powered by WinMobile05
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Switcher píše:je to fakt paráda... ten zdroj je výborně rozvedenej! Fakt mazec!
Mazec bude když vyhoří :D
Obrázek
Více na mých www
Switcher
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Switcher »

XPM píše:
Switcher píše:je to fakt paráda... ten zdroj je výborně rozvedenej! Fakt mazec!
Mazec bude když vyhoří :D
Na to snad Stoobi myslel... to červený tlačítko, je určitě central stop :-D
AMD Athlon XP 2500+@3200+ / Soltek SL-75FRN2-RL - nVidia nForce2 / Corsair DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 / Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600 128MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 200GB 8MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 120GB 8MB / Tv + FM karta Aver TV Studio / Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit 7.1 / Case bigtower CHIEFTEC, modrá, 360W
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2XPM: Proč by jako měl vyhořet? Je to dost dobrej 230W PSU, krásně tichej. Na ty komponenty co tam jsou bohatě stačí.

A i kdyby náhodou někdy v budoucnu, tak jen vyměním vnitřní elektroniku. A uvnitř zdroje je to připravený tak, že výměna by trvala tak půl hodiny. A to snad není tak strašný... :wink:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Switcher píše:Na to snad Stoobi myslel... to červený tlačítko, je určitě central stop :-D
To červený tlačítko je prostě vypínač zdroje, jako má většina vzadu. Ale dá se to brát i jako CENTRAL STOP, protože když se vypne, tak komp je vyplej. :) To mě teď vnuklo nápad. :-D
Switcher
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Switcher »

Stoobi píše:
Switcher píše:Na to snad Stoobi myslel... to červený tlačítko, je určitě central stop :-D
To červený tlačítko je prostě vypínač zdroje, jako má většina vzadu. Ale dá se to brát i jako CENTRAL STOP, protože když se vypne, tak komp je vyplej. :) To mě teď vnuklo nápad. :-D
Ty jseš blááázen :-D
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Stoobi píše:když se vypne, tak komp je vyplej.
Neříkej :o to je na Nobelovku :lol: :roll:
Obrázek
Více na mých www
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2XPM: Klid. Tak trochu srandy snad musí být, ne?

Samozřejmě, že to je standardní tlačítlo. Nic víc. Ale proč ho trochu neozdobit a neudělat z něj CentralStop? 8)
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

mazec... rikam... fallout mod!! :D
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ještě jednou :-D nonFalout a nonHL2 mod!!! :wink:
Ale chápu to...asi to opravdu připomíná... :oops:

No ale jak jsem sliboval, tak tady jsou fotky. Už mě nebavilo koukat na to místo pro páčidlo, jak je čistý a prázdný, tak jsem si řekl, že ho tam už dám a zadělám. Takže na to jsem se zaměřil. Ta síťka je nalepená, pak udělaný díry pro ty stahováčky, ty samozřejmě ještě budou rezatý. A páčidlo drží fakt dobře. Na tom je udělaná rez. A nakonec ještě krycí plexi (teda to co z něj zbylo).

Pak jsem ještě dodělával nějaký detaily na druhý straně, ale to až příště. :) jo a taky přední fan je přetřenej a namazanej. Nějak divně hlučel, ale teď už je tichonkej. :) No a na poslední fotce si všiměte jakoby stékanců. To jsem se snažil udělat reálně, tak můžete posoudit, jak se to podařilo...:)

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek

Sorry za velikost fotek, ale snad to nevadí. :oops:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“