PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad
Moderátor: L4mka
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jak si udělal ten nápis By Stoobi u zdroje? Nějakým tmelem?
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
- Zbyna
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- .axis.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mno zatím jeden s nej nástřiků co jsem viděl svoji jednoduchostí a bezchybnou technikou se tenhle mod stává precizním...
10/10 fakt nádhera stoobi všechna čest...
všechno sedí do nejjemnějšího detailu jediný co mě napadá je znovu zvíraznit nástřikem nápis na té síťce jinak super...
10/10 fakt nádhera stoobi všechna čest...
všechno sedí do nejjemnějšího detailu jediný co mě napadá je znovu zvíraznit nástřikem nápis na té síťce jinak super...
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Ten nápis - tam se nic nezměnilo. On je totiž vidět podle toho, jak na case svítí slunce a podle úhlu pohledu. Někdy ani nevidíš, že tam něco je a z jinýho úhlu zase je krásně sytě vidět..axis. píše:všechno sedí do nejjemnějšího detailu jediný co mě napadá je znovu zvíraznit nástřikem nápis na té síťce jinak super...
- Maxtor
- Začátečník
-
No hustota... je mi uz trapny pouzivat vetu "je to cim dal tim lepsi", protoze bych ji musel psat ke kazdejm fotkam, ktery sem hodis..
Ne, je to fakt cim dal tim lepsi..
Ale presne jak bylo receno.. vykasli se na rez.. rezavy HL mody jsou dneska uz proflakla komercni zalezitost.. dela je kazdej druhej..
Takhle to vypada jako nejaka armadni polni masinka.. fakt bych se na rez vykaslal.. me se to proste takhle strasne libi...
Ne, je to fakt cim dal tim lepsi..
Ale presne jak bylo receno.. vykasli se na rez.. rezavy HL mody jsou dneska uz proflakla komercni zalezitost.. dela je kazdej druhej..
Takhle to vypada jako nejaka armadni polni masinka.. fakt bych se na rez vykaslal.. me se to proste takhle strasne libi...
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- master88
- Začátečník
od tebe to bude dobry s rezi i bez tka ot je a tak to dycky budeStoobi píše:Vykašli se na rez? To se to dobře říká...stačí tu case otočit a druhá strana je celá rezatá. Ne...rozhodně tam rez bude. To je jistý. Ono to vypadá prostě líp. Uvidíte, jaký to bude. Ale spíš teď přemýšlím, jestli teda dělat rez uvnitř. Ale asi tam něco bude, jen tak místy a slabě...
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- Switcher
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
je to fakt paráda... ten zdroj je výborně rozvedenej! Fakt mazec!
AMD Athlon XP 2500+@3200+ / Soltek SL-75FRN2-RL - nVidia nForce2 / Corsair DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 / Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600 128MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 200GB 8MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 120GB 8MB / Tv + FM karta Aver TV Studio / Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit 7.1 / Case bigtower CHIEFTEC, modrá, 360W
Motorola MPx/200 powered by WinMobile05
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mazec bude když vyhoříSwitcher píše:je to fakt paráda... ten zdroj je výborně rozvedenej! Fakt mazec!
Více na mých www
- Switcher
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Na to snad Stoobi myslel... to červený tlačítko, je určitě central stopXPM píše:Mazec bude když vyhoříSwitcher píše:je to fakt paráda... ten zdroj je výborně rozvedenej! Fakt mazec!
AMD Athlon XP 2500+@3200+ / Soltek SL-75FRN2-RL - nVidia nForce2 / Corsair DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 / Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600 128MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 200GB 8MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 120GB 8MB / Tv + FM karta Aver TV Studio / Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit 7.1 / Case bigtower CHIEFTEC, modrá, 360W
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Switcher
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ty jseš blááázenStoobi píše:To červený tlačítko je prostě vypínač zdroje, jako má většina vzadu. Ale dá se to brát i jako CENTRAL STOP, protože když se vypne, tak komp je vyplej. To mě teď vnuklo nápad.Switcher píše:Na to snad Stoobi myslel... to červený tlačítko, je určitě central stop
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Neříkej to je na NobelovkuStoobi píše:když se vypne, tak komp je vyplej.
Více na mých www
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- master88
- Začátečník
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jednou nonFalout a nonHL2 mod!!!
Ale chápu to...asi to opravdu připomíná...
No ale jak jsem sliboval, tak tady jsou fotky. Už mě nebavilo koukat na to místo pro páčidlo, jak je čistý a prázdný, tak jsem si řekl, že ho tam už dám a zadělám. Takže na to jsem se zaměřil. Ta síťka je nalepená, pak udělaný díry pro ty stahováčky, ty samozřejmě ještě budou rezatý. A páčidlo drží fakt dobře. Na tom je udělaná rez. A nakonec ještě krycí plexi (teda to co z něj zbylo).
Pak jsem ještě dodělával nějaký detaily na druhý straně, ale to až příště. jo a taky přední fan je přetřenej a namazanej. Nějak divně hlučel, ale teď už je tichonkej. No a na poslední fotce si všiměte jakoby stékanců. To jsem se snažil udělat reálně, tak můžete posoudit, jak se to podařilo...
Sorry za velikost fotek, ale snad to nevadí.
Ale chápu to...asi to opravdu připomíná...
No ale jak jsem sliboval, tak tady jsou fotky. Už mě nebavilo koukat na to místo pro páčidlo, jak je čistý a prázdný, tak jsem si řekl, že ho tam už dám a zadělám. Takže na to jsem se zaměřil. Ta síťka je nalepená, pak udělaný díry pro ty stahováčky, ty samozřejmě ještě budou rezatý. A páčidlo drží fakt dobře. Na tom je udělaná rez. A nakonec ještě krycí plexi (teda to co z něj zbylo).
Pak jsem ještě dodělával nějaký detaily na druhý straně, ale to až příště. jo a taky přední fan je přetřenej a namazanej. Nějak divně hlučel, ale teď už je tichonkej. No a na poslední fotce si všiměte jakoby stékanců. To jsem se snažil udělat reálně, tak můžete posoudit, jak se to podařilo...
Sorry za velikost fotek, ale snad to nevadí.