Vyběr mobilního telefonu do 7000

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Re: mobil pro segru kolem 7tisic hlavne dobry fotak

Příspěvek od Maddogg »

Hlavně dobrý foták a htc? to asi ne, spíš nějaká nokie, ty mívají slušný foták. Btw mobil s požadavkem o na slušný foťák je hloupost :)
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Satepek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Vybírám mobil

Příspěvek od Satepek »

Tak a je to tady zas, už jsem zavítal i na mobil mánii atd.. a docela mi doporučili wildfire :) co na něj říkate ?
drp
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drp »

no ju zaujala nokia n8 co na nu rikate?
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Zpracování slušné, fotit by měla asi taky dobře. Co se týče symbianu tak ten mi vyloženě nesedí, je to nejhorší systém v porovnání s windows phone, androidem nebo ios. Každopádně tohle je můj dojem, možná že symbian může někomu vyhovovat...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Je tady o něm někde topic, na tomhle mobilu mi vadí zejména relativné velký displej s malým rozlišením a z toho vycházející hrubý rastr. Ale je to dost o zvyku, pokud přejdeš z nějakého jemného displeje (třeba 3,7" s 800x480) tak ti to bude vadit. Co se týče hardwaru je to použitelné, ale samozřejmně 1ghz procesor je mnohem lepší.
jaku7
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jaku7 »

Do 7K asi xperii x10, vivaz, n8 nebo satio
Satepek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satepek »

Přejdu li z K750i.. vadit to nebude ;-D :lol:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

nokia c3-00? Je to sice bez os, ale ma to zase qwertz klavesnici, wifi a svitilnu a je to skoro zadara...
0118 999 881 999 119 7253
fantomasek007
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fantomasek007 »

heh,já teď koupil SE J108i CEDAR na aukčním serveru úplně nový za 1200kč vč. pošty,je to sice low-end tel,ale funkčně jako K750i a bohatě mi stačí.P.S k tomu WILDFIRU osobně je ten display hroznej.
fantomasek007
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fantomasek007 »

teď jde o to že je to pro ségru(asi žádnej bastlíř či tak není? :-D ) takže jestli na tom bude psát,poslouchat hudbu a max poleze na sociální sítě tak je pro ní NOKIA N8 jak dělaná.....a symbian vůbe řešit nebudu.....co měla dříve za tel.?
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Nokia 6220 clasic, už se sice neprodává, ale 5mpx foťák s xenonovým bleskem je solidní. Nebo to Satio...asi starší, protože už ho nejspíš nevyrábí. 12mpx+xenon...luxusní kombinace!
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
MaH
Začátečník
Začátečník

Re: rada s nakupem,HTC nebo Sony

Příspěvek od MaH »

a co rikate na nokii N8 ?? v porovnani s tim sonacem a htc ??
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Od nového roku jsem vlastnil Nokii C7 (stejné jako N8), kterou jsem záhy vyměnil za HTC Desire S.
Telefon využívám hlavně na běžnou komunikaci a na internet. Můžu říct, že na Desiru se mi pracuje mnohem líp, internet běhá mnohem lépe díky lepšímu HW a většímu displeji. Prohlížeč je taky fajn, prakticky se mi nestalo že by se mi nějaká stránka nezobrazila přesně jako na PC. U Nokie mi prohlížeč každou chvíli padal kvůli nedostatku RAM. HTC se 765 MB se žádnými pády problémy nemá. Naopak HTC jasně prohrává v natáčení videa. Zatímco Nokie dělala krásně plynulá videa bez šumu a s výborným zvukem i při vysoké hlasitosti okolí, HTC dělá jen takovej sekanec - tyhle věci ale neřešim, na fotky a videa mam solidní fotoaparát a tam je to všechno uplně jinde.
Co se týká běhu systému, ačkoliv jsem měl symbinanové Nokie už od dob Nokie 3650, je pro mě Android příjemná změna. Všechno je bleskově rychlé, super widgety na plochách a naprosto jednoduché ovládání.
Upozorňuju že se v telefonu nějak moc nehrabu, přecijen doby technického nadšení a nucení se vrtat do všeho co jde už jsou tam tam, takže nemám žádný ROOT a tak podobně.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
MaH
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaH »

dik za odpoved, a jeste se tu zeptam jestli je lepsi Android nebo Symbian?? nejsem nejaky profik pres mobily proto ta otazka :)
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Ještě musim zmínit lepší aplikace pro Android. Pokud porovnám stejné aplikace dostupné pro iOS, Android i Symbian, tak ty pro Symbian byly při porovnání v plno případech o nějaký funkce osekaný a celkově vypadaly méně použitelně než ve dvou zbylých případech. Kdybych si měl vybrat novej telefon, bude to momentálně opět Android.

Zajímavý článek z mm: http://mobilovinky.blog.mobilmania.cz/2 ... i-vzestup/
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Vyber zerizeni kolem 6k mob.MDA

Příspěvek od kul1k »

zdravim koukam po novym telefonu, chci dotykac, OS Win,Android, Samsung Bada? cena do 6K, GPS do auta, WiFi, BT, moznost rozsirit pamet, ostatni GSMkovy zalezitosti me nezajimaji protoze to maji vsechny

u displeje bych chtel uz nejake lepsi rozliseni a aby to trochu vypadalo.

Koukal sem po Samsung Wave(nevim jak stim OS),Samsung GalaxyS -Bazar, bo nejaky HTC nebo SE? pak me z toho jeste nako vykukovala Motorola Milestone - ale nepotrebuji QWERTY kalvesku/ neznamena ze nemuze byt. Bo jeste starsi HTC HD2 slysel sem o flasnuti na Androida win6.5 se mi porizovat nechce kuli zastaralosti a Symbian nechci urcite....

Nejdulezitejsi je aby to umelo dobre tu GPS a byl k tomu nejakej pouzitelnej softw. Posledni takova vec co snad uz maji vsechny tyhle veci je 3,5mm jack.

Reknu vam na rovinu v techlech zarizenich se nevyznam ted sem mel 4 roky od vydani N73jku proto symbian uz ani tuk.
NB:Acer Aspire V3 571G
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyber zerizeni kolem 6k mob.MDA

Příspěvek od OndraSter »

Jako navigaci si nedovedu představit nic jiného (krom přímo navigačních zařízení), než svojí HD2 s Windows Mobile 6.5.3 a jakýmkoliv navigačním softwarem (iGo, TomTom, Navigon, Garmin, cokoliv).
Na Androidu nevím, jak to je s kvalitami offline navigací.
Na WinPho7 bude integrovaná navigace s vydáním Manga, popř na Marketu se objevují nějaké GPS navigace. Ale s podporou česka v těch z marketu bych nepočítal.

HD2 má dobrou GPS. A bazarově se dají sehnat už docela levně (kolem 5k tady byl na bazaru jeden kousek).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

tak asi pudu do te HD2 jen skoda ze to neni mensi
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Menší to ani být nemůže. Spoustě 4" telefonů se zdá o tom, aby mohli být malí, jako HD2 s 4.3" :sigh:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

me by stacil tak 2/3novej :lol: ale aspon bude lip videt GPS
a co ten samsung i9000 galaxyS? to by neslo?
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“