Assassin's Creed

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Podmasli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Podmasli »

MireC22 píše:asi kvoli velkosti frame bufferu. keby si mal 1GB tak by ti asi 4x islo.
tot moj nazor.
Asi máš pravdu.ale mě to zas tolik ne**re páč na tom rozlišení je to stejně pecka :)
CPU: Intel Q9300 2,5Ghzzz,GPU: Geforce 9800GTeeeXXX 730Mhzzz - 1230Mhzzz,RAM: 4x1024 MB-1066Mhzzz, LCD: Hyundai W240D Moooore than FULL HD...a taky PS3 atd.....atd....atd....
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s Assasin Creed

Příspěvek od Kamikadze »

Hra je bugla nebo to ma chraneny. Mam identicky problem: GTX 280 a v 1920x1200 nejde nastavit AA, v nizsim rozlisenim neni problem.
Zkousel jsem to vynutit aji pres drivery, ale AA se proste nezapne. Taktez moc netusim proc a stve mne to :(
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Podmasli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Podmasli »

Kamikadze píše:Hra je bugla nebo to ma chraneny. Mam identicky problem: GTX 280 a v 1920x1200 nejde nastavit AA, v nizsim rozlisenim neni problem.
Zkousel jsem to vynutit aji pres drivery, ale AA se proste nezapne. Taktez moc netusim proc a stve mne to :(
Tak to sme dva :(
CPU: Intel Q9300 2,5Ghzzz,GPU: Geforce 9800GTeeeXXX 730Mhzzz - 1230Mhzzz,RAM: 4x1024 MB-1066Mhzzz, LCD: Hyundai W240D Moooore than FULL HD...a taky PS3 atd.....atd....atd....
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Mrkněte sem:

http://enthusiast.hardocp.com/article.h ... VzaWFzdA==
http://www.tweakguides.com/AC_6.html

Importantly, it seems that at higher resolutions, typically above 1600x, Assassin's Creed automatically disables access to Multisampling (i.e. it is fixed at 1 on the slider and greyed out, which equals no AA). I suspect this is because the combination of a high resolution plus Multisampling AA would require a great deal of Video RAM, which in turn could cause a great many problems on most systems, so it's been disabled. You have several options if Multisampling is disabled for you:

# You can experiment with lowering your resolution until the option appears.
# You can directly edit the Multisampling .ini variable - see the Advanced Tweaking section.
# You can attempt to apply a brute force method of AA called Supersampling - which works on pretty much any game - using a utility such as nHancer to set 'AA Compatibility mode 45' for the game profile. This is not recommended, as it has a major performance impact and can also cause visual glitches.

Whatever you do, don't try to force Antialiasing via your graphics card's control panel, as aside from not working, forcing any graphics options on Assassin's Creed via the graphics control panel can result in glitches and performance issues in the game.
NOTE: At resolutions of 1600x1200 and above, the Multisampling option is automatically set to 1, and the setting is disabled and cannot be changed within the game. However, editing the Assassin.ini file located in the user's windows profile ("C\Users\username\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed" for Windows Vista, and "C:\Documents and Settings\username\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed" for Windows XP) the setting can be changed, and the game does, in fact, honor the manually adjusted setting. Users should look for the setting reading: Multisampling=0, and adjust the number. Set it to "0" to disable AA, "1" for 2X MSAA, and "2" for 4X MSAA.
show must go on..
Podmasli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Podmasli »

shadow píše:Mrkněte sem:

http://enthusiast.hardocp.com/article.h ... VzaWFzdA==
http://www.tweakguides.com/AC_6.html

Importantly, it seems that at higher resolutions, typically above 1600x, Assassin's Creed automatically disables access to Multisampling (i.e. it is fixed at 1 on the slider and greyed out, which equals no AA). I suspect this is because the combination of a high resolution plus Multisampling AA would require a great deal of Video RAM, which in turn could cause a great many problems on most systems, so it's been disabled. You have several options if Multisampling is disabled for you:

# You can experiment with lowering your resolution until the option appears.
# You can directly edit the Multisampling .ini variable - see the Advanced Tweaking section.
# You can attempt to apply a brute force method of AA called Supersampling - which works on pretty much any game - using a utility such as nHancer to set 'AA Compatibility mode 45' for the game profile. This is not recommended, as it has a major performance impact and can also cause visual glitches.

Whatever you do, don't try to force Antialiasing via your graphics card's control panel, as aside from not working, forcing any graphics options on Assassin's Creed via the graphics control panel can result in glitches and performance issues in the game.
NOTE: At resolutions of 1600x1200 and above, the Multisampling option is automatically set to 1, and the setting is disabled and cannot be changed within the game. However, editing the Assassin.ini file located in the user's windows profile ("C\Users\username\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed" for Windows Vista, and "C:\Documents and Settings\username\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed" for Windows XP) the setting can be changed, and the game does, in fact, honor the manually adjusted setting. Users should look for the setting reading: Multisampling=0, and adjust the number. Set it to "0" to disable AA, "1" for 2X MSAA, and "2" for 4X MSAA.
Sice tomu jakž takž rozmim ale nemůžu najít v mym PC assassin.ini sem hold amatér :|
Ice69
Začátečník
Začátečník

Re: Assassin's Creed

Příspěvek od Ice69 »

Ahoj, teprve jsem začal Assasina hrát, takže ješte přesně nevím co je na co. Zajímalo by mě, kčemu jsou dobrý vlajky a jestli ve hře nejsou jenom jako save? Co se stane když je všechny sesbírám, když záchráním všchny lidi atd...
M@r!n@c!K
Nováček
Nováček

Příspěvek od M@r!n@c!K »

Podmasli ved tam mas napisanu tu cestu . Ak mas Vistu tak C\Users\username\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed a pre XP C:\Documents and Settings\username\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed no mam taky pocit ze tebe nejde zobrazit zlozku Application Data zobrazis si ju tak ze das hore Nastroje/Moznosti Priecinka/zobrazit a tam zaskrtni zobrazt skryte subory a precinky alebo nejak tak :D , alebo si rovno zadaj do aresaroveho riadka tu cestu co je hore vyssie ale namiesto username daj meno tvojho pc
Podmasli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Podmasli »

Díky už vim kde to je :-D Tak sem to přepsal a dal uložit a nešlo to ukazovalo to něco že ten soubor neexistuje.Tak sem to zkopíroval jinam tam to přepsal Multisampling na 2.Dal to zpátky a myslel že mám vyhráno.Ale hra stále vyhlazování nepoužívá :( tak nevim co s tim.Asi to budu muset hrát tak dva metry od obrazovky to tožiš ty zuby nepoznáte :(
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Hra je prostě takhle napsaná...
fwefw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fwefw »

Čus,
včera jsem to hrál poprvý a když jsem dojel do Damašku, tak mi to zamrzlo a po novým najetí jsem se nevrátil zpět, ale byl jsem už rovnou ve městě na dvorku nějakýho domu, kde byl uvnitř nějakej fousáč a cosi mi říkal. Myslel jsem si, že je to bug, protože jsem to musel včera ukončit pomocí správce úloh. Tak jsem to dnes ráno zkusil od začátku a už jsem se dostal do města a pomohl pár lidem atd. a ukončil to ( bohužel systém ukládání je mi stále cizí ) a když jsem to znovu najel myslel jsem si, že teda asi nějakou část hry ztratím, prostě se vrátím trochu zpátky kvůli tomu systému ukládání, ale načetlo se to a já byl znovu v tom dvoře ( jako poprvý ) a asi jsem měl i nějaký úkoly splněný navíc, i když nevím přesně kolika lidem jsem pomohl atd., ale každopádně je to divný. Stalo se to ještě někomu ? Jo a ještě, ti co mají českou verzi stává se vám, že občas někdo promluví anglicky třeba help nebo pokud někoho fyzicky napadnu na ulici, tak potom,co zhebne, tak nemůžu chvíli utíkat a jsem takovej ztvrdlej i kamera ?
MB: Asus P5E3 - Intel X38 | RAM A-Data Vitesta EE 2x2GB 800MHz | HDD: Hitachi Deskstar P7K500 - 500GB SATA II | Procesor: Intel Core2 Duo E8400 @ 3,0 GHz | GK: Radeon HD6670 2GB DDR3 | Zdroj: Seasonic SS-600HT 600W OEM | Chladic: Arctic Cooling Freezer 7 Pro | DVD: Samsung sh-s203b | Case: Thermaltake VG6000BWS Soprano RS100 | LCD: 24" Samsung 245B | Sound: Genius SW-HF2000
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Kousek Assassin's Creed CZ jsem rozehrál a zjistil jsem, že se bude hodit patch (pády). Ale jaké překvapení - uložený profil zmizel :cry:
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Nezmizel je pořád na disku jen není kompatibilní s novým patchem
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Takže zmizel. Z výběru ve hře. Ale už jsem se dostal dále.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

UbiSoft žaluje lisovnu kvůli úniku Assassins Creed - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28745&r=top
Goldnoob team proud member!
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Lidi to stáhli, ale pak se nedostali do Jeruzalému :)
facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

oneill_sx1 píše:Lidi to stáhli, ale pak se nedostali do Jeruzalému :)
To jako fakt tu mal nekdo taky problem? :twisted:
Ja to este nehral :) nemozem prejst cez ten "Training" :shock:
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Problém měli jenom ti, co to hned ukradli ...
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

facility píše:nemozem prejst cez ten "Training" :shock:
Tak to mi taky neslo, zkoncil jsem tam, jak mas predbehnout toho chlapka, hacek byl v tom, ze se mi vypinal framelimiter, takze bylo jenom frnk a bylo to na repeat ... :( pomohl mi vzdycky pred spustenim hry restart PC a okamzite zacit hrat jak nabehly windows ...
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

cago ted nevim jestli sem teda dohral ten assasins vreed protoze ted na konci bylo to ze sem v laborce a doktor rika muzi X ze ma nejmin pul tuctu msit kde sou ty koule (asi) a potom reknou at moc nelenosim ze me budou potrebovat....odejdou z laborky a nic se nedeje krom toho ze muzu bloudit po laborce..nic nemuzu spustit nic nemuzu pouzivat...snad sem prosel tam vsechno.....?!
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“