Sice není hezký se smát cizímu neštěstí, ale tohle mě fakt dostalo. Dobrá práce!
Už můj děda říkával: Mrtvej Radeon, dobrej Radeon.
... no jestli máš ještě třetí kartu (nejlépe nvidii - ta Atiflash nevezme) a přes ní vrátit zpět oba biosy... ale radši bych si na to v tomhle případě pozval nějakou zkušenější osobu, aby si nakonec nevyrobil nějakou GTX7950
Věřím ,že tohle jste tu ještě neměli
Kamarád mi tu hd7950 flashne a ja pak udělám tu 6870ku.
Je normální ,že ta karta není vidět ve správci zařízení ?
7950ka tam vidět je.
Sice nejde ,ale pc ji vidí.
NTB - DELL Latitude E5420 i3| MOBILE - SAMSUNG Galaxy S6 BMW e39 530DA Individual (Komfortsitzen , 16:9 navi, SIEMENS,142Kw Steptronic )
Zdravím. Pomocí RBE jsem si upravil regulaci FANu v BIOSu (Sapphire HD5770 1GB rev. 2), flashnul... změněná regulace ovšem funguje jen tehdy, když nemam nainstalovaný ovladače... a mám takovej pocit, jakoby v BIOSu byla regulace dvojí, pokud to nějakým záhadným způsobem neregulují ovladače, což mi ale přijde jako blbost vzhledem k tomu, že každá karta stejnýho typu má x nereferenčních řešení -> jiná regulace FANu... když vemu původní BIOS, bez ovladačů má FAN konstantně 30% až do teploty 45°C (toto odpovídá tomu, co si přečtu v RBE)... s ovladači má ale už 32% při 34°C a při zvýšení teploty jde rychlost FANu nahoru (A to v RBE nikde není)... změnou FANu v RBE tedy mohu měnit jen regulaci, když grafika nemá ovladače (nebo při bootování), jak ale nainstaluju (zkoušel sem starší i novější) ovladače, regulace je jiná a je jedno, jestli karta jede ve 2D nebo 3D taktech.
Neví někdo, co s tím? Předem díky.
Lisi se nejak postup flashovani X2 grafik od normalnich?
Mam tady totiz HD 3850 X2, na kterou nekdo narval 3870 X2 bios, tak chci vratit zpatky original.
Nabootuj na sekundarnom BIOSe, po nastartovani PC prepni prepinac na karte na primarny BIOS, a flashni stiahnuty BIOS z PC cez "AtiFlash.exe -p 0 menobiosu.rom".
jj, mam odzalohovany, aj mam novy ati flash, cez neho sa mi to podarilo rozbit. skusal som na v56 nitro+ dat v64 nitro+ bios
v tomto su nitro karty oproti zakladnym vegam otrasne, tam slo bez problemov flashovat biosy, nitra su na to velmi citlive
Hej, otvor cmd v zlozke ATIFlash, a zadaj tam ten prikaz. Keby ti napisalo nejaky mismatch, tak pridaj -f (force) switch, t.j. "AtiFlash.exe -p 0 -f menobiosu.rom".