Call of Duty 4: Modern Warfare SP
Moderátor: Baneshee
- Jackin
- Začátečník

- tom01
- Mírně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor

- Jackin
- Začátečník

Sezral klavesnici ? Mel jsem chut ji omlatit o lcd. Nadavas na skripty a mas chut postrilet neschopne spolubojivniky, coz ti hra ze solidarity nikterak k tobe samozrejmne nedovoli. Cim vetsi obtiznost, tim jsou presnejsi a rychlejsi protivnici (nekdy me prijde ze zacnou palit driv nez me uvidi) a hazou vic granaty. Kolegove jsou vicemene furt stejni srabi, prilis nekooperuji v prvni linii a granaty nehazi snad vubec. Svych mam malo, obzvast v posledni misi. Nevim proc mam vsude chodit prvni. Mohli by se alespon drzet tesne na me urovni, ne desitky metru za mnou. Kdyby se alespon protivnivci spawnovali nahodne, tak by opakovana smrt nebyla tak frustrujici. Ale jo, je to docela dobra hra. Na vsem neco je.
- Swat
- Mírně pokročilý

Z tohoto důvodu hraju vždy lehčí obtížnost,chci si zahrát,pobavit se,ne loadovat.Jedna z mála her,kterou jsem prošel na hard byl Hidden and Dangerous 2 a byla to bomba.Tam,když mě dostali,byla to vždy moje chyba a ne díky skriptu.Jinak včera jsem absolvoval misi v okolí Černobylu.Opravdu silnej zážitek,to maskování je paráda.Už se tu řešilo,že CoD je hlavně o prvním zahrání a čtyřce se daří vtáhnout hráče do děje na sto procent.Taky jsem se hodně bavil nad skotským přízvukem MacMillana.Pak jsem chvilku laboroval nad tím odstřelem,i když jsem počkal na bezvětří,tak se mi to nedařilo,nicméně po pár loadech jsem ho sejmul.No a ten úprk k ruskýmu kolu....opravdu paráda,připadal jsem si jak ve filmu.Rozhodně nejlepší díl série.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Jackin
- Začátečník

ten cernobyl byl nej, fakt jak ve filmu...odstrel se mi haluzove povedl napoprve (jako ve filmu), kulka letela krasnym obloukem, pak uz jen rychle pryc...hodne se vyplatilo min strilet, vic behat byl to masakr...u ruskyho kola tezke i kdyz sis to zaminoval, bylo jich moc a odevsad, ten zranenej vsivak taky 2x moc nepomahal, jakoby mu nebyl zivot mily....
dam si to za nejaky cas na lehci, udelal jsem blbost, tohle neni bezna FPS, ale stalo to dohrat
dam si to za nejaky cas na lehci, udelal jsem blbost, tohle neni bezna FPS, ale stalo to dohrat
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak jsem hral dneska jednu misi a musim rict ze na to harder je to docela dost o nervy:) jsou tam fakt brutalni useky , huste prestrelky jako prase , ktere jsem byl nucen delat snad 10x
no mazec , hodne se mi libi grafika modelu zbrani s kterou prave hrajete i rozsirovani zamerovace , zastaveni dechu u snipy 
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Swat
- Mírně pokročilý

Mě to zase u "rusáka" sedlo.Rozmístil jsem claymory do obblouku a zalehnul jsem před to křoví vedle MacMillana,ruský kolo bylo po pravý ruce.Nabíhaly jich opravdu tuny,ale claymory začaly práskat a já je kosil už na dálku,když vybíhali z baráku.Mise v Pripjati je pecka.Jackin píše:ten cernobyl byl nej, fakt jak ve filmu...odstrel se mi haluzove povedl napoprve (jako ve filmu), kulka letela krasnym obloukem, pak uz jen rychle pryc...hodne se vyplatilo min strilet, vic behat byl to masakr...u ruskyho kola tezke i kdyz sis to zaminoval, bylo jich moc a odevsad, ten zranenej vsivak taky 2x moc nepomahal, jakoby mu nebyl zivot mily....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
v casti jak jste zachranili toho Nikolaje ..jak spadnete s tim vrtulnikem jsem mel docela dost...ta skoro posledni faze..jak probihate tema sklenikama....a nez se dotanete k tem raketam na zniceho toho vrtulniku..jsem myslel ze sezeru klavesnici jak to bylo tezke:))
//Thellwin a na jakou jsi hral obtiznost?
//Thellwin a na jakou jsi hral obtiznost?
Naposledy upravil(a) mr_sheen dne sob 1. pro 2007, 09:20, celkem upraveno 1 x.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Thellwin
- Administrátor

- Poděs
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kul1k
- Mírně pokročilý

nevite jak udelat save jak vylejzate z tech skleniku a mate dobehnout do stodoly pro nejakou strelu na vrtujnik z kteryho vas furt vom*davaj? ja vzdycky zabiju toho kokota ve vrtulniku a pak se prostrilim k stodole tam znovu sundam toho z vrtulniku a vbehnu do stodoly ale tam me daj nebo me da zas ten skurvenej vrtulnik
vybaveni mam 4*flashe 4*granaty M4A1 a MP5 muzu jeste vzit Ak-74 nevim jak to mam udelat PS:hraju na Nejtezssi obtiznost a tady se proste nehnu na medium sem to probeh a sestrelil vrtulnik ale ted ne 
NB:Acer Aspire V3 571G
- myom
- Středně pokročilý

Ku!1k: jdi z leve strany, pockej az bude vtrulnik za stodolou, hod pred stodolu light granat a pak uz to musi byt akce. obehnes to auto (nebo neco podobneho, nemuzu si to vybavit) z boku sejmes lidi kolem vstupu, ve stodole v 1. patre nekdo ciha a pak vemes rpg a sejmes vrtulnik.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- kul1k
- Mírně pokročilý

- Chang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- tovr1203
- Začátečník

jak udělat tu misi kde jste za snipera a proti vám jde ta ruská kolona v rojnici ... myslim, že to je další mise po tom jadernym výbuchu... 
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
konzole: PS5
- Frostys
- Začátečník

-
Prostě musíš nehybně ležet a nejlépe těsně za tím druhým sniperem, protože když ležíš trochu vedle, tak už tam de voják hodně blízko.tovr1203 píše:jak udělat tu misi kde jste za snipera a proti vám jde ta ruská kolona v rojnici ... myslim, že to je další mise po tom jadernym výbuchu...
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Thellwin
- Administrátor

- F4kt0r
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Chce to nehybně leže cca na 7 hodinách za tím sniperem. Když ležíš přesně za ním, tak na tebe jeden voják šlápneFrostys píše:Prostě musíš nehybně ležet a nejlépe těsně za tím druhým sniperem, protože když ležíš trochu vedle, tak už tam de voják hodně blízko.tovr1203 píše:jak udělat tu misi kde jste za snipera a proti vám jde ta ruská kolona v rojnici ... myslim, že to je další mise po tom jadernym výbuchu...
Btw: podařilo se Vám někomu následně zastřelit najednou ty 3 vojáky jak tam hážou ty mrtvoly do vody? Furt se mi to nedaři
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz