Fallout 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Fallout 3

Příspěvek od Mican »

Potkani se ve stokách neobnovují (alespoň mě ne), musíš běhat po divočině a nějaké hledat.
i7-920, Gf 8800GTS, 6GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DSi, Nintendo Wii, XBox360.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Seppper) píše:Level uz bohuzel nekupuju, uz to neni co drive ( cca. 4-6 let zpatky ) nemas moznost nekam hodit treba scan ?
Docela by me zajimalo co tam pise ...
Tady to je: Zpackaný "Fallout" 3
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Nechápu ten komentář ke questu s Ghůlama a obyvateli Tempennyho Věže. Mně se normálně domluvili a žijou spolu štastně :) Ostatně s více věcmi co napsal nesouhlasím.

Mailen: Určitě se tím nenech odradit. Měl bys dát na svůj názor a sám zjistit jak ta hra vypadá.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

TO Frostys: Jj, to máš jistě pravdu, ale jsem pořád v práci a ještě jsem to stále nerozbalil:)))... ale doufám, že budu spokojenější než Dan, protože mi příjde, že píše dobré články... nerad už teď trávím čas, kterého mám málo nějakou blbostí... opravdu jen Kvalitní tituly a ne že budu dělat betatest GSC alá stalker:(.
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

čau, mátě někdo zkušenost s tím novým texture packem? tady je info: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=30632&r=top, jsem zvědav zda podporuje všechny verze a jak to jede a hlavně vypadá :)
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
quadro4
Nováček
Nováček

Příspěvek od quadro4 »

Přečti si odezvy na to v komentech a udělej si názor sám
kupco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupco »

Ja som si ten texture pack nainstaloval a je super, aspon mne sa teda paci. Musel som ale odstranit landscape hires textury, lebo to uz moja grafika v Capital Wasteland nezvladala a tych kamenov je tam pedsalen nejako vela, ale inak som nadmieru spokojny...
Hi-res zbrane, lepsi, krajsi a hlavne prehladnejsi inventar, krajsie postavy, nove efekty slnka, krasne efekty krvi na monitore pri subojoch. Ja minimalne na vyskusanie odporucam, ale nie kazdemu to moze sadnut.
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
C-Nooty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C-Nooty »

Ja uz v pravem slova smyslu ani F3 nehraju, protoze mam, uz vic jak 1GB modu s originalem se to neda srovnavat :roll: at zijou mody a moderi :)
MB:Asus P5Q-E, CPU:C2D E8400 (3.6GHz), VGA:Sapphire 4870 Toxic 512MB, RAM:A-Data Vitesta EE 2x2GB 1066MHz, HDD:1xWD6401AALS, 1xWD2500AAKS, 1x WD1001FALS, PSU:Enermax Modu82+ 525W, Case:Thermaltake VC3000SNA Armor Jr., Sound:Asus Xonar DX/XD + Genius SW-HF 5.1 6000, DVDrw:Samsung SH-S223Q LS, LCD:EIZO 24" S2431WE, Cooling CPU:Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300, Cooling HDD:Noctua NF-P12-1300
Obrázek
mara.t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mara.t »

Fallout hraju poprvé. ale zatím ani nevím jak se uzdravuje. funguje tu něco jako medic pack, a kde to najít...? Už mám jen 6/230 životů a nevím jak to zlepšit. Teprve jsem vylezl z bunkru..
dík :-D
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

tab->items->ait a tam si přečti co jednotlivé věci dělají
jakékoli jídlo ti přidá HP (ale většinou i radiaci), pití vody tě léčí, spaní léčí (i crippling damage - zlomeniny atd)
stimpack léčí HP a trochu crippling damage
Mailen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mailen »

Tak už jsem se do toho pustil :wink: ... zatim super, jen ten level limit - už mám 9.lvl a zatím si jen tak pobíhám a do ukolu jsem se jeste nepustil, tak doufám, že mě to nepusti az budu na 20.lvl, což je strop. Nejvíc mi ale nevyhovuje mapa :x , hlavně dungeony jsou nepřehledne tím, jak se patra překrývají. Momentálně hledám na webu nějaké mapy lokací a všude nacházím jen mapy světa... Pokud by někdo narazil na mapy lokací/místní, tak prosím o link. Díky.

Po chvíli, co jsem to odeslal, jsem je našel :-D .

Hodil jsem to na rapid.

http://rapidshare.com/files/176718255/F ... s.zip.html

Enjoy!
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Nějak my ty mapy ani nechybí. Orientuje se sice špatně, ale ne až tak že bych potřeboval mapu :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Tak sem prave dojel Fallouta :) po 60 hodinach :) musim rict ze to je fakt skvela hra hodne sem se u ni bavil :) konec je takovej zvlastni a rika si to uplne o dalsi dil (coz je asi jasny) :D kazdopadne skoda ze se neda hrat dal, ale da se to pochopit diky tomu deji. Uz ted se tesim na dalsi dil :)
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Začal sem hrát a měl bych dotaz.
Nedá se nějak zrychlit chůze (nebo ten "běh")? Lokace jsou docela rozlehlé a fakt se to vleče... představa že timhle tempem budu procházet všechno mě docela odrazuje od hraní.
Jen další blázen, v bláznivém království.
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Když máš lokaci objevenou, tak na ni v PipBoyi stačí klepnout a zvolit 'Travel to'
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Jo to mi je jasný, já myslel pohyb přímo v lokaci. Teď třeba procházim tunely podzemní dráhy a ikdyž "běžím" je to docela otrava.
Jen další blázen, v bláznivém království.
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Tak to asi smůla. Podle mě to nejde
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Raoul Duke píše:Jo to mi je jasný, já myslel pohyb přímo v lokaci. Teď třeba procházim tunely podzemní dráhy a ikdyž "běžím" je to docela otrava.
No beh "ala" Far Cry 2 to asi nebude.......beh zmenit nejde :) a myslim ze na to maj trosku vliv zbrane...rozdil myslim bude mezi pistoli a bozarem
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak jsem to taky rozjel.Leží mi to tu delší dobu,ale bylo mi hned jasný,že tohle nebude hra,ke který bych si sednul jen tak na půl hodiny a jelikož mám teď v zimě spoustu času,tak jsem se do toho dal.Vždycky večer ty tři-čtyři hodinky a je to úžasný.Jsem na levelu šest,pomáhám tý buchtě z Megatuny s tou příručkou pro přežití,první úkol byl dojít do Minefield a přinést jí minu.Pak ten quest s Rodinou a pak hodiny průzkumu....Je to bomba.Postapokaliptický téma mě vždycky bavilo,často mi to připomene Stalkera,ale tohle mi přijde (a taky je) rozlehlejší.....Všude ty ruiny a bordel-nádhera.Hraju slušňáka,rušim pouze bandity a útočící zvířata...Včera jsem došel k Jefferson.památníku a šel do tý podzemní továrny,zřejmě líhniště Mileruků-strávil jsem tam snad hodinu a půl a to jsem byl přitom na cestě do Rivet City...Člověk jenom odbočí a je v podzemí,další hodina v tahu,nevyřeší vlastně nic,ale je to pořád zábava a to je to hlavní.

MOŽNÝ SPOILER!!!!
Jinak jsem koukal jak péro z gauče,když jsem přišel do Rivet City a zjistil,že je to vlasně letadlová loď.Ten vstup-nejdřív kecafon,pak ten otočnej most-má to nehoráznou atmosféru.U F3 vydržím hodně dlouho,to je mi už teď jasný.VATS mě dost baví,ozvučený je to taky výborně...pro mě klidně hra roku.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Walker píše:
Raoul Duke píše:Jo to mi je jasný, já myslel pohyb přímo v lokaci. Teď třeba procházim tunely podzemní dráhy a ikdyž "běžím" je to docela otrava.
No beh "ala" Far Cry 2 to asi nebude.......beh zmenit nejde :) a myslim ze na to maj trosku vliv zbrane...rozdil myslim bude mezi pistoli a bozarem
Tak jestli šlo o tohle, tak potom delším podržením Reload (defaultně R) si strčí zbraň na záda a běhá rychleji
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“