S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vahisht
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky

Příspěvek od Vahisht »

Tak já mám problém (podivuhodně). Ve hře vidím kurzor, ale nenůžu s ním hýbat. V menu mi to tak nevadilo, hru jsem spustil pomocí klávesnice, ale ve hře to je problém. Nedostanu se ani z prvního dialogu.
Ve hře, když tam mám ten kurzor a hýbu s myší, je vidět jak se ten kurzor hýbe, ale hned se zase vrátí do středu obrazovky. Nevíáte čím to je nebo jak to opravit (patch?).
Zkoušel jsem i druhou myš, co tu někde mám zastrčenou. Obě se stejným výsledkem.
Má aktuální myš: A4 Tech Smart-X7
Mé články a recenze naleznete na mé stránce:
http://www.vahisht.nhx.cz
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Měl jsm stejný problém, ale už bohužel nevím jak jsem ho vyřešil :sad: Bu´d reinstall nebo myslím mělo co dočinění s grafikou..
Vahisht
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vahisht »

Zkusím postahovat všechny patche co se jen dají. Schválně jestli to bude mít nějaký účinek. Pokud ano, dám vědět.
Pokud ne... no, ozkouším si jejich zákaznickou podporu :D Snad to nebude jako podpora Microsoftu u uživatelů Visty (Visty má táta, já zůstal při XP)
Vahisht
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vahisht »

tak Still.Lord měl pravdu, mělo to co dočinění s grafikou. Patche nepomohli, ale pomohlo nainstalování nejnovějšího ovladače na grafickou kartu.
sikulasikovny
Nováček
Nováček

Příspěvek od sikulasikovny »

ahoj,mam ukol setkej se se sidorovicem.vylezu z tunelu ve strani a dole pode mnou je stanoviste s neprateli odkud me hned rozstrilej z kulometu.co mam udelat?
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

S lekarnami a obvazy a schovavanim se za kameny se to pry da probehnout, ja se vratil a vzal to tim hornim prechodem. Jinak co se tyce informaci a rad na Stalkera at uz CS ci SoC doporucuj: http://stalker.scorpions.cz/clearsky/
P.S. jeste jsem si nahore v tom tunelu pockal na hlidku, kterou na me poslali a od tech jsem si vystrilel lepsi zbrane.
Naposledy upravil(a) Fenous dne čtv 29. led 2009, 12:50, celkem upraveno 1 x.
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Proste utikej doleva, obcas (podle obtiznosti :) ) se schovej za kamen nebo strom a pouzij lekarnu/obvaz..

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Fenous píše:ja se vratil a vzal to tim hornim prechodem.
Tak tak.
"I když člověk po celý čas nic nedělá, je nutné si odpočinout." Jaroslav Hašek
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Patch pro rychlejší Stalker: CS - http://www.extrahardware.cz/patch-pro-r ... stalker-cs
Goldnoob team proud member!
jrk
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jrk »

S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky - nový patch
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... 9#comments
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

mno, mne by spise zajimalo, proc se informace o novym patchi objevuji az 19 dni od jeho vydani? konkretne jsem o nem psal jiz 10. ledna :?
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
sikulasikovny
Nováček
Nováček

Příspěvek od sikulasikovny »

ahoj,potreboval bych poradit.jsem v rudym lese a mam najit prostorovou anomalii.vychazim z mista kde je zborenej most,projdu rozborenou zdi,jdu lesem a dojdu k zavreny brane za kterou jsou vojaci.kdyz jdu dal do leva,je tam jeskyne-postrilel jsem tam par lidi a nasel artefakt.ale k ty anomalii nevim kudy se dostat.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

me by zajimalo co mam delat proti radiaci u toho lesnika nebo jak se jmenuje.vzdycky me to killne.a lepsi suit sem nikde nenasel :(
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Jinak me tedy hodne zklamala posledni mise u elektrarny, to mi prislo jak z nejaky hloupy budgetovy Doomovky ty teleporty.
HyenHannibal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HyenHannibal »

Já konec ani nedohrál jak mě to nebavilo, radši jsem to nechal chvilku odležet a po sléze se vrhnul na hru znova s Datastor Modpackem 1.4b, což dalo hře ještě lepší atmosféru a zlepšilo hratelnost :thumbsup:
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Co vsechno ten DMP upravuje? Zajima me nazor hrace, protoze sice mam z jejich stranek popis zmen, ale zajima me spis takovej ten subjektivni dojem z toho.
HyenHannibal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HyenHannibal »

Je toho tolik, že nejlépe vyzkoušet sám. Nic na tom není, pokud ho budeš chtít zase pryč, v texťáku si změníš řádek game data zpět na false.

Nejpodstatnější bude asi účinnost a přesnost zbraní, tzn že se ti nestane že do nepřítele před tebou budeš muset vyprázdnit 10 broků než padne (pozor, platí to oboustraně, jedna dvě rány a ležíš).

+ můžeš si nadefinovat váhu jakou uneseš, sám jsem si dal 75-80 kg, rád tahám aspoň dvě velký zbraně a spousty munice.
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Konečně sem se pustil do týhle super hry, s patchem 1.5.07 se zatím zdá všechno ok.
Chybí jen jedna věc a sice spánek, hrát v noci mě totiž moc nebaví (nemůžu se kochat naprosto dokonalou grafikou :roll: ).

Existuje nějaký mod který by spánek přidal?
Jen další blázen, v bláznivém království.
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Raoul Duke píše:Existuje nějaký mod který by spánek přidal?
Zkus vygooglit "sleeping bag mod".
kupco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupco »

CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“