Diablo 3
Moderátor: Baneshee
- TankGeorge
- Začátečník

-
Re: Diablo 3
Jasně, že je to furt jednoduchoučké D3 2012, ale díky smart dropu a zmasakrování AH není hraní takový pain. Vzpomenu-li si na svoje dojmy po 150ti hodinách D3, kdy jsem ho na půl roku vyhodil z disku a šel hatovat ofic forum...
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- Alfajk
- Začátečník

-
me na smart dropu asi vadi to,ze pada jen pro muj class,driv jsem hral wizarda ale po chvili jsem mel equip i na vsechny ostatni classy,ted mam ostatni nahaty,protoze za jeden char to pro ne nenafarmim,coz je docela skoda
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Ssnake
- Začátečník

-
smart drop na vsechny dropy je nuda a v kombinaci s acc. bound je D3 prakticky solo hra ve vice hracich. abych mel neco pro barba z dropu wizze, musi to byt perfect item kde zmenim int na str, jinak je to item na nic a navrch ho ani nevymenim...jinak leg. itemy maji jen jine jmena ale staty porad stejne/ruzne - krom nekolika leg. vlastnosti je uplne jedno co se nosi...hlavne aby mel cc/cd, jinak to dmg nahnat nejde (snad krome +20% ele.dmg aspon na 3 vecech).
FD node 202, ST45SF, Z97i, i7-4980HQ CB20:1718,CB24:254 NH-L9i, 2x8, R9NANO , 5100MAX
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890, hd5870 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890, hd5870 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285
- Shakall605
- Začátečník

Jako drop není špatný, rozhodně je to posun oproti vanile, kdy vám sice padaly itemy i pro jiné classy, ale nesmíte zapomínat že 99,999% se nedalo použít a byl to silný crap.
Teďkom si hraním jednoho charu můžete vybavit i druhý se stejným primárním statem. Jinak co se týče legendary dropu, tak se vpodstatě vyplatí jen ty, které mají unikátní pasivky, popř. setovky. Pro zajímavost wizze mám skoro dovybaveného, 2 sety mám kompletně full a u třetího mi chybí poslední část. Na charru používám jen tal rashu http://eu.battle.net/d3/en/profile/Shak ... o/11399737
Teďkom si hraním jednoho charu můžete vybavit i druhý se stejným primárním statem. Jinak co se týče legendary dropu, tak se vpodstatě vyplatí jen ty, které mají unikátní pasivky, popř. setovky. Pro zajímavost wizze mám skoro dovybaveného, 2 sety mám kompletně full a u třetího mi chybí poslední část. Na charru používám jen tal rashu http://eu.battle.net/d3/en/profile/Shak ... o/11399737
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Asi tak nějak.Shakall605 píše:Jako drop není špatný, rozhodně je to posun oproti vanile, kdy vám sice padaly itemy i pro jiné classy, ale nesmíte zapomínat že 99,999% se nedalo použít a byl to silný crap.
Smart drop má svoje mouchy. Podle mě je ta hra ale o dost zábavnější, když vím, že ty upgrady s hraním prostě přijdou. Když budu chtít věci na jinej charakter, tak prostě začnu hrát jinej charakter.
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nemeli rozdelovat primarni a sekundarni staty ... resp. at by se rolovali veci jako ve vannile ale se statama dane postavy nebo pro danou postavu. Obcas padne neco pro jinou postavu ale mohlo by toho padat vice ... takhle v parte je problem si neco nadropovat kdyz jedeme kazdy jinou klasu.
Jake upgrady s hranim prijdou? Myslis veci ktere budou mit o par bodiku sstatu vice? To ani nestoji za hunteni. Momentalne to vypada tak ze vsechny zluty primo prodavam aniz bych si dival an staty a u vetsiny legendarek sme se dostali do stadia jako ve vanile ... "jezisi dalsi sracka mi padla" .... proste poznas co ti padlo a vetsina je sracka, kazdej chce jen urcite itemy a ty hunti.
Jake upgrady s hranim prijdou? Myslis veci ktere budou mit o par bodiku sstatu vice? To ani nestoji za hunteni. Momentalne to vypada tak ze vsechny zluty primo prodavam aniz bych si dival an staty a u vetsiny legendarek sme se dostali do stadia jako ve vanile ... "jezisi dalsi sracka mi padla" .... proste poznas co ti padlo a vetsina je sracka, kazdej chce jen urcite itemy a ty hunti.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak je jasný, že se po čase dostaneš do bodu, kdy upgrady budou těžší a těžší a nebudou tolik znát. A hlavně je to o legendárkách, setovkách a jejich unikátních vlastnostech, ne o bodících ve stats. Ten proces je teda o 100% zábavnější než většinu času projíždět aukci, protože spolíhat na užitečnej drop ve vanille bylo ubíjející a když už něco padlo, tak to bylo spíš o těch pár bodících navíc než nějakej wow cool efekt. Já se teď za ten necelej měsíc a cca 170 hodin dostal s Crusaderem na pohodovej Torment IV a poslední upgrade k tomu padnul včera. Čas začít novou postavu:)
- Butch
- Středně pokročilý

Ja vcera dodelal craft helma, ramena, chesta.
Rolly nejsou uplne good a dva uz jsem zmenil. Jeste bych chtel lepsi ale neni mats z rozlozenych legendarek. To je asi nejnedostatkova vec ve hre.
Aktualne 600K DPS unbuffed a uz se s tim da T2 davat v poho a zacinam zkouset T3.
Chtel bych jeste lepsi neck kde bude + fire dmg a taky lepsi botky. Jinak jsem pomerne spokojenej zatim.
tady link:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/butc ... ro/1523044
Rolly nejsou uplne good a dva uz jsem zmenil. Jeste bych chtel lepsi ale neni mats z rozlozenych legendarek. To je asi nejnedostatkova vec ve hre.
Aktualne 600K DPS unbuffed a uz se s tim da T2 davat v poho a zacinam zkouset T3.
Chtel bych jeste lepsi neck kde bude + fire dmg a taky lepsi botky. Jinak jsem pomerne spokojenej zatim.
tady link:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/butc ... ro/1523044
Naposledy upravil(a) Butch dne úte 22. dub 2014, 15:55, celkem upraveno 1 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- zhor
- Začátečník

Hranim furt dokola dany obtiznosti na lv70 se da tezko cekat nejak vyrazny zlepseni protoze vlastnosti itemu donekonecna rust nemuzou a jsou tudiz saturovany v malym rozsahu. Leda snad zvysenim obtiznosti, tam se ale neda jit dokud nemam tu lepsi vybavu, je to zacarovanej kruh.
Proto je hra nejzabavnejsi pred dosazenim max. levelu, tam to krasne odsejpa. Ja jsem s krizakem celkem snadno udelal Malthaela na hard pri lv50 s 15k dmg, na lv60 jsem uz ale mel o 1000% vic a bylo radost sledovat ten pokrok. To uz se ted na lv70 rozhodne neda ocekavat. Vznika tak otazka proc se vlastne hnat za max. levelem kdyz je to pak mensi zabava..
Proto je hra nejzabavnejsi pred dosazenim max. levelu, tam to krasne odsejpa. Ja jsem s krizakem celkem snadno udelal Malthaela na hard pri lv50 s 15k dmg, na lv60 jsem uz ale mel o 1000% vic a bylo radost sledovat ten pokrok. To uz se ted na lv70 rozhodne neda ocekavat. Vznika tak otazka proc se vlastne hnat za max. levelem kdyz je to pak mensi zabava..
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přeci jenom u takových her je co nejlepší gear podstatná složka zábavy, tj. max level je samozřejmě nutnost. A lepší věci ti můžou padnout na skoro jakoukoliv obtížnost.
- Shakall605
- Začátečník

Má vliv redukce CD z gearu, či např. z passivky evocation od wizze na skrytý CD, nebo tj. čistě jen na spelly v baru?
- Rhenus
- Nováček

-
Já sem D3 začal hrát v únoru tohodle roku a ačkoliv jsem nezačínal úplně od nuly, odstranění AH mě velice potěšilo. U her jako D3, kde platíš jednou a pak už ne, je jedinej způsob jak vydělat víc peněz tím, že přilákáš nové lidi - na těch strarých ti už tak moc nesejde, nicméně se také bez nich neobejdeš. No a kde hledat jinde nové zákazníky než mezi bejvalými hráči - víš, že je tenhle způsob her baví, tak jim chceš jen co nejvíc ulehčit to, aby zase mohli naskočit zpátky do vlaku. Trochu problematické je vybavování followerů - buď jednomu nezbyde než hrát i jiné postavy (výjimečně padne item se statem případně spíš primární stat je to co přijde na reroll) nebo druhá snažší, ale otravnější varianta domluvit se v partě když jinému classu padne něco, co by jinak vyhodil, navzájem vytradovat. Ohledně zábavy hry na max levelu - to je jediné co mě zajímá, všechny ostatní postavy jsem vyexpil na riftech, dokud to ještě šlo.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli HC, ale na SC nemám problém s FS ani s DB. DB padají z každé elitky a FS z hodně nepoužitelných legendarek 
- TankGeorge
- Začátečník

-
A co říkáte na příběh? Spoiler allert! 
Ono se při Auction House, Error 37 a 0.000shit% dropu pozapomnělo, jak hrůzostrašně pozměnili celý styl D2 >> D3. Teletubies motýl zabije ikonickou postavu s budget ingame videu. Afroamerický archanděl se přeorientoval z chytání Diabla pod krkem a ničení Worldstone na vypouštění zoufalých keců. The greatest battle commander of hell s vlastním cinematicem neustále prozrazuje svůj plán a hláškuje, jak vás zničí - asi jako kníže Ignor v Gumídkách, nebo Gargamel ve Šmoulech. Do toho pouští perly Kormac, pískavá číča Enchantress a 3/4 všech NPC vykazují vadu řeči, popřípadě mentální retardaci. Vše končí v žužu bílém zámku v oblacích plného modrých stromů s nejotravnějším happyendem všech dob.
Act5 to těžko mohl zachránit, ale má to pár světlých momentů. Příběhy followerů ujdou - hlavně když navádíte Kormaca, ať jde sbalit Enchantress po tom, co jste vymlátili zkorumpované templáře a už ho teda nevážou žádné řádové přísahy. Shenův příběh je dokonce i dojemný!
Urzael fight na vrcholu katedrály si díky hudbě určitě každej pamatuje, ale první část v gotickém městě mě teda nijak zvlášť nenadchla. Hypovali, jak to bude temné se zemí dlážděnou mrtvolama, ale předvedli leda tak odrbanou verzi Lunaris Temple z Path of Exile. Zbytek hry rovněž nenadchl, ale taky neurazil, za což mám asi být vděčný.
Závěr je solidní zklamání. Po předvedení cinematicu na Gamesconu 2013 se vyrojily spekulace o tom, proč Tyraelův meč nezranil Maltejla - jelikož ten meč nedokáže zranit nikoho, kdo má spravedlivé úmysly, jakožto zbraň bývalého aspect of Justice.
Říkal jsem si, jestli to tvůrci opravdu využijí a předvedou příběh, kdy Maltejl chce "obětovat lidstvo, aby zničil zlo". Mohli kolem toho vypracovat zajímavé dilema - např na kterou stranu se přidá Tyrael a zbytek Councilu.
Ale prdlajs! Maltejlovi prdlo v kápi a slyšel temný hlas z dálky, jak říká "kdo je mrtvej, nezlobí". Tak použil Black Soulstone, jako zbraň hromadného ničení - včetně závěrečného fightu. Takový pěkný cinematic na konci jsme mohli mít, jak Nephalem zachránil lidstvo před Maltejlem, ale zároveň zachránil i Prime Evils před zničením - špatný konec hodný Diablo franchise. Houbelec! Pro jistotu závěrečné video není vůbec.
Teď přijde invaze pand a gnómů.
Ono se při Auction House, Error 37 a 0.000shit% dropu pozapomnělo, jak hrůzostrašně pozměnili celý styl D2 >> D3. Teletubies motýl zabije ikonickou postavu s budget ingame videu. Afroamerický archanděl se přeorientoval z chytání Diabla pod krkem a ničení Worldstone na vypouštění zoufalých keců. The greatest battle commander of hell s vlastním cinematicem neustále prozrazuje svůj plán a hláškuje, jak vás zničí - asi jako kníže Ignor v Gumídkách, nebo Gargamel ve Šmoulech. Do toho pouští perly Kormac, pískavá číča Enchantress a 3/4 všech NPC vykazují vadu řeči, popřípadě mentální retardaci. Vše končí v žužu bílém zámku v oblacích plného modrých stromů s nejotravnějším happyendem všech dob.
Act5 to těžko mohl zachránit, ale má to pár světlých momentů. Příběhy followerů ujdou - hlavně když navádíte Kormaca, ať jde sbalit Enchantress po tom, co jste vymlátili zkorumpované templáře a už ho teda nevážou žádné řádové přísahy. Shenův příběh je dokonce i dojemný!
Urzael fight na vrcholu katedrály si díky hudbě určitě každej pamatuje, ale první část v gotickém městě mě teda nijak zvlášť nenadchla. Hypovali, jak to bude temné se zemí dlážděnou mrtvolama, ale předvedli leda tak odrbanou verzi Lunaris Temple z Path of Exile. Zbytek hry rovněž nenadchl, ale taky neurazil, za což mám asi být vděčný.
Závěr je solidní zklamání. Po předvedení cinematicu na Gamesconu 2013 se vyrojily spekulace o tom, proč Tyraelův meč nezranil Maltejla - jelikož ten meč nedokáže zranit nikoho, kdo má spravedlivé úmysly, jakožto zbraň bývalého aspect of Justice.
Říkal jsem si, jestli to tvůrci opravdu využijí a předvedou příběh, kdy Maltejl chce "obětovat lidstvo, aby zničil zlo". Mohli kolem toho vypracovat zajímavé dilema - např na kterou stranu se přidá Tyrael a zbytek Councilu.
Ale prdlajs! Maltejlovi prdlo v kápi a slyšel temný hlas z dálky, jak říká "kdo je mrtvej, nezlobí". Tak použil Black Soulstone, jako zbraň hromadného ničení - včetně závěrečného fightu. Takový pěkný cinematic na konci jsme mohli mít, jak Nephalem zachránil lidstvo před Maltejlem, ale zároveň zachránil i Prime Evils před zničením - špatný konec hodný Diablo franchise. Houbelec! Pro jistotu závěrečné video není vůbec.
Teď přijde invaze pand a gnómů.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
- Alfajk
- Začátečník

-
pribeh tak debilni,ze lepsi bych spichnul behem obedovy pauzy,cinematics totalne odflaknuty,vzhledem k tomu,co blizz jindy dokaze,ted tam flaknul 3 cernobily komixy a hotovo...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nějaký vaše příběhy, v Diablu. Na to si zajděte do kina:P
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mě se vždy libí jak Alfajk všechno hatuje. Kdyby si založil vlastní herní studio, dělal by nejgenialnější hry všech dob 
- zhor
- Začátečník

Vcera vecer to byl zase humus, asi 3h se nedalo vubec hrat. Ping az 1500ms takze vetsinou neslo nic sebrat a casto dokonce ani hnout z mista, klavesnice nereagovala. Nechapu proc to maj udelany tak pitome ze kazdej klik jde na server, pak je jasny ze pri takovym pingu to nemuze fungovat. Tyhle casove kriticky casti kodu prece muzou bezet lokalne a se serverem si posilat jen nutnou synchronizaci, tak jako u jinym online her. Timhle jen zbytecne naserou hrace, protoze jim vlastne prodali kus programu neschopnyho funkce.
Jinak me to zatim docela bavi, ten krizak je zas neco novyho, treba pouziti 2h zbrane v jedny ruce je docela velky plus..
Jinak me to zatim docela bavi, ten krizak je zas neco novyho, treba pouziti 2h zbrane v jedny ruce je docela velky plus..
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ale jen s pasivkou... Což je někdy docela blbý 
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Včera katastrofa no, jsem si chtěl zahrát a před koncem riftu jsem dostal kick.