Tak , kdyz je to pravda, je to bomba, vidim nasrane lidi, ze maji zabugovanou hru. Davam male plus developerum, ze maji radi cerny humorzhor píše: Uplne nejhorsi je pak pokud splnite tu misi s rozbitim pece ve vesnici Dogon, pouziva se totiz na vyrobu leku proti malarii takze pak uz zadny nesezenete (nebo jen padelky) a chcipnete na malarii uprostred nedohrany hry a muzete zacit znovu.
Far Cry 2 - o hře jako takové
Moderátor: Baneshee
- durod
- Středně pokročilý

Re: Far Cry 2 - o hře jako takové
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- smoula
- Mírně pokročilý

K tomu Boiling Point,chlape jak dlouho si to hrál,dostal si se aspon tak do pětiny hry.Had tam byl stejne velikej jak člověk lev(či co to bylo) tě proháněl na každým kroku džunglí a navíc tam po mně furt někdo střilel i když sem mu nic neudělal.
Far Cry 2 má své velké mouchy(ten respaw nepřatel je příšernej) ale srovnávat to s takovým zbožím jako je Boiling Point to v žadném případě.
Far Cry 2 má své velké mouchy(ten respaw nepřatel je příšernej) ale srovnávat to s takovým zbožím jako je Boiling Point to v žadném případě.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Boiling Point byl úžasnej na papíře, v praxi to byla docela hrůza. FarCry 2 je oproti tomu dokonalá bezbugová hra.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Far Cry 2
O com nas uistis este?OBR píše:ujistuju te, ze mam plnou verzi CZ ktera je na jednom obycejnem DVD 4,2GB (nejde hrat do data uvedeni - to jest odpoledne si to zahraju) a ma po instalaci 9,6GB na disku ...
Ze hry na PC stoja za prd a ze ako ty sam vravis "vsetky hry na PC su ko..."?
Diky ale taketo prispevky tu nepotrebujeme, co uz je ale moc je ked sa pisu blaboly do noviniek, ako napriklad popisujes este pred vydanim, ze je pribeh slaby a vies o nom uplne hov...
EDIT:
1. Vedel som o tom prispevku dlho, teraz po tom ako hra vysla som tu na to upozornil aby som poukazal na doveryhodnost "informacii" o velkosti nainstalovanej hry najma.mokrejbandita píše: Můžeš mi říct co tě vedlo k tomuto útoku na OBRa?
1) docela pozdě jsi si toho příspěvku všiml
2) napsal to co napsal, no a?
3) nějaká osobní antipatie? články píše velmi kvalitní, svědčí o tom to, že je sám čteš.
4) jsi internet Hero
2. Napisal nezmysel ktory zbytocne zavadza, o slovnom vyjadrovani v neskorsich prispevkoch sa radsej nevyjadrujem.
3. Netvrdim ze nie, ale herne newsky ktore zavanaju maximalnou snahou o kontroverznost by mal prenechat webom hernym pripadne inemu redaktorovi.
4.
Koniec OT
Naposledy upravil(a) MichiGen dne stř 5. lis 2008, 19:53, celkem upraveno 1 x.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Re: Far Cry 2
MichiGen píše:O com nas uistis este?OBR píše:ujistuju te, ze mam plnou verzi CZ ktera je na jednom obycejnem DVD 4,2GB (nejde hrat do data uvedeni - to jest odpoledne si to zahraju) a ma po instalaci 9,6GB na disku ...
Ze hry na PC stoja za prd a ze ako ty sam vravis "vsetky hry na PC su ko..."?
Diky ale taketo prispevky tu nepotrebujeme, co uz je ale moc je ked sa pisu blaboly do noviniek, ako napriklad popisujes este pred vydanim, ze je pribeh slaby a vies o nom uplne hov...
Můžeš mi říct co tě vedlo k tomuto útoku na OBRa?
1) docela pozdě jsi si toho příspěvku všiml
2) napsal to co napsal, no a?
3) nějaká osobní antipatie? články píše velmi kvalitní, svědčí o tom to, že je sám čteš.
4) jsi internet Hero
Jinak hra je to slušná, kdo čekal více je zklamán, kdo méně a neměl přehnané očekávání tak ho hra baví.
- indigo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem spustil hru a instaluje mi to patch ... 
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
- Dejv Rok 99FPS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak už jsem taky testnul patch a řekl bych že se celkem zvyšilo FPS a to hlavně pod DX10 bohužel mě nenapadlo otestovat hru před a po pači
Ale jen by mě zajimalo kdy opravi tu chybu cukani pod DX10 ta tam stále je 
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
- Swat
- Mírně pokročilý

Tak jsem to dneska dohrál.Ten konec mě překvapil....asi dáme řeč,až to dohraje víc lidí.Jinak se mi dost líbila zápletka s mýma "buddies".Těžko říct,jestli takhle vyústí každá hra (absolutní konec rozhodně ano podle videí na Youtube),nicméně s buddies věřím,že to může být i jinak,pokud člověk plní jejich mise atd.Já jich z 12ti pro buddies splnil 8....Jedna věc mi není jasná.Ve statistice mám,že jsem splnil 29 z 33 hlavních misí,postup ve hře 96%...Ty procenta chápu,skáče to po čtyřech,takže po splnění závěrečnýho úkolu je hra kompletní na 100%,na druhou stranu jak může být,vzhledem ke splnění "pouze" 29ti z 33 misí...?Teď otázka,jestli po splnění 33/33 tam není ještě jinej konec....???Jinak počítalo se zastavilo na 34:28 a nějaký vteřiny....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- zhor
- Začátečník

Nejak jsem nepochopil proc v ty misi kde mam privezt nakladak s nitrem do garaze UFLL a tam ho odpalit musim nakonci zabit buddyho (v ty zeleny mikine) i kdyz to nemam v popisu prace. Naopak mu mam pomahat proti utoku nasranejch UFLL. Kdyz uz je cely mesto mrtvy (doslova), on tam porad pobiha na jednom miste jakoby cekal na dalsi utok a kdyz k nemu prijdu nic nerika. Tak jsem ho ze zoufalstvi oddelal a najednou se objevilo 'mise splnena' ! Zkusim to asi znova od predchozi pozice a nedivil bych kdyz to bude jinak. Podobnejch pripadu je ve hre vic kdy neni uplne jasny jestli jde o bug nebo zamer vyvojare (treba s tou malarii). Zajimavy je ze to vlastne zlepsuje hratelnost protoze pokazdy to dopadne jinak.
Pokud se podari zaplatovat alespon hlavni hrubky AI, bude to ale jasna FPS hra roku (a mozna i vsech dob)...
Pokud se podari zaplatovat alespon hlavni hrubky AI, bude to ale jasna FPS hra roku (a mozna i vsech dob)...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
- Swat
- Mírně pokročilý

To byl zřejmě bug,nebo ti něke zůstal viset černoch,kterýho jsi nesejmul,protože já tuhle misi s náklaďákem šel taky a po vystřílení vesnice mi to napsalo "objective completed" a buddy byl v pořádku,zůstal naživu.Rozhodně ho střílet nemusíš,loadni to znovu a zkus....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na hrej.cz je FC2 speciál, taky to tam dost rozebíraj v podcastu - všem haterům doporučuju poslechnout, třeba konečně pochopěj, proč se to mě (a spoustě dalším) TOLIK líbí a proč bychom tomu dali klidně 9/10 (v mým případě 95%).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- riXo
- Začátečník

Je to dobra hra, ale nic to nemeni na tom, ze je strasne nudna...(aspon mna to vobec nebavi)
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je to vynikající hra, a k tomu ještě neuvěřitelně zábavná...(aspoň mě to strašně baví už 30 hodin).riXo píše:Je to dobra hra, ale nic to nemeni na tom, ze je strasne nudna...(aspon mna to vobec nebavi)
: )
- zhor
- Začátečník

Zkusil jsem to hrat znova a dopadlo to stejne - nikde zivacka, buddy tam kmita v jednom miste, obcas streli do mrtvoly ktera zarve bolesti a furt neni konec mise. Tak jsem se na nej vyprd a odjel pryc. Kdyz jsem byl asi kilometr od mesta objevilo se nejednou 'mise splnena'. Je videt ze to maj osetreny protoze jinak by vlastne neslo ve hre pokracovat......Tak jsem ho ze zoufalstvi oddelal a najednou se objevilo 'mise splnena'...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
S těma buddies je to takhle vždycky, když tě třeba zachráněj, tak je tam pak taky necháš a jdeš pryč, oni se pak sami přesunou..(do baru nebo safehousu, podle toho kdo to je).
- djstudio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tady je co ten patch opravuje:Dejv Rok 99FPS píše:tak už jsem taky testnul patch a řekl bych že se celkem zvyšilo FPS a to hlavně pod DX10 bohužel mě nenapadlo otestovat hru před a po pačiAle jen by mě zajimalo kdy opravi tu chybu cukani pod DX10 ta tam stále je
Far Cry 2 patch v1.01
Multiplayer
Server's IP address now displays in lobby, beside the matchs name (for direct IP join to work)
- Dedicated Server can now be launched in command line.
- Improved match start conditions. Ranked games can now also start if the player max is attained and everybody but the host is ready.
- Fixed a bug causing random crashes when joining a game.
- Ranked matches in progress will no longer display in the match list.
- Fixed players with same name by using identifiers instead of names.
- Fixed crash when creating a LAN game without a network cable.
- The diamond pool is now always validated after class upgrades, reset or rank up to avoid getting more diamonds than you are supposed to for your rank.
- When creating a dedicated server with PunkBuster enabled, then close it to create another but this time with PunkBuster disabled, PunkBuster will still be considered ON, on this new server.
- Fixed a problem where a player could get stuck (and couldn't get killed) after pressing the interaction key while wounded and getting rescued by a teammate at the same time.
- Fixed players getting disconnected if they have too many user maps and try to enter the map rotation menu in a Player or Ranked match.
- Vehicles will now always respawn even if they are never used.
- Fixed users not being able to see a match if the host switched match mode after a rank.
- Fixed a glitch that could make a player invisible to another.
- Fixed incorrect check for negative values when adjusting diamond count.
- Fixed a problem where a player would render through objects if healing a wounded playing while being wounded at the same time.
- Fixed reload not being interrupted on the host when a client picks a weapon while reloading.
- Fixed Field Manuals not unlocking after game mode change.
Singleplayer
- Fixed health not changing with the difficulty level.
- Keyboard controls remapping in single mode now carry into multiplayer mode.
-A buddy will no longer get stuck when healing him while player is receiving damage.
- Stats of favourite weapon are now properly reset between loaded save games.
- The mortar will no longer move the player through wall.
- Mission objectives markers are now show properly after loading a save game.
General
- Fixed glider key remapping.
- Game will now minimize in order to show the website when clicking on ubi.com.
- Dolby 5.1 is now supported for most sound cards.
- Fixed a random crash that could happen when pressing ESC to cancel a Benchmark run.
- Added CPU Intensive benchmark test run.
- Fixed Jackal Tapes and Partner Tapes pages.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
- Swat
- Mírně pokročilý

Jinak jedna z mála her,kterou jsem prostě nainstaloval,pohrál si s nastavením a naprosto nerušeně si jí bez jakýchkoliv problémů či přenastavování grafiky užil....Žádnej bug,kterýho bych si všimnul,žádný propady frameratu,sekání-prostě NIC!!!A to je pro vychutnání si jakýkoliv hry naprosto zásadní.A je to paráda u hry takovýho rozsahu.FC mi opět jasně dokázal,že to jde.Pokud hra kraví,je to buď neodladěnej engine,nebo nátlak vydavatele aby už to bylo venku....Jak říkám,počítadlo se zastavilo na 34 hodinách a to jsem nedělal všechno.Třeba vedlejší mise-tam mám pouze 14/40.Nicméně mi to stačilo na pořízení téměř všech zbraní (kromě pár pistolí,který jsem stejně nepoužíval).Jinak doporučuju si pořídit vybavení na větší zásobu nábojů-třeba do samopalu jsem mohl vzít místo 150ti 300,do dart rifle místo 9ti 19!!!Ke konci se mi dost dařil stealth...Byla tam eliminace nějakýho prevíta ve vesnici,dal jsem 4 hlídky s dart rifle,vklouz jsem do chatrče,sejmul tichou MP5kou parchanta a zase se vypařil bez jedinýho hlasitýho výstřelu!!!!PROSTĚ BOMBA!!!Pro mě je Far Cry 2 hra roku.
- Swat
- Mírně pokročilý

Právě jsem dočetl článek na hrej.cz.Opravdu výstižný,bylo tam řečeno všechno,o čem se tu bavíme.A zkrátka pro pro lidi,co čekaj CoD v Africe to skutečně není a je pak snadný jí odsoudit.Ke konci jsem byl u vytržení když jsem čistil vesnice s dart rifle nebo s MP5 na blízko....A když jsem se vydal někam pěšky a půl hodiny nepadnul výstřel byl jsem nadšenej pořád stejně....Stačí vidět z vyvýšenýho místa projíždět hlídku na jeepu s palpostem,zebry,pasoucí se pode mnou....A prostě tu hru hrát tak,jak chci já!!!Ne tak,jak to po mě chce ta hra,nebo její vývojáří,ale tak,jak chci já!!!A v tom je FC unikátní.Paul píše:Na hrej.cz je FC2 speciál, taky to tam dost rozebíraj v podcastu - všem haterům doporučuju poslechnout, třeba konečně pochopěj, proč se to mě (a spoustě dalším) TOLIK líbí a proč bychom tomu dali klidně 9/10 (v mým případě 95%).
- Poděs
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím hoši,
mám tu takový problém. Snažím se nainstalovat Far Cry 2/Crysis Warhead, ale u konce instalace to po mně chce nainstalovat .NET Framework, ale napíše to, že to nejde nainstalovat, protože mi chybí nějakej soubor něco.dll Snažil jsem se to vygooglit a stáhnout si .NET Framework ze stránek MS a když jsem se to snažil nainstalovat, tak mi to napsalo, že mám vypnout/zapnou nějaký fce Windows v Ovládacích panelech, ale nic takovýho jsem tam nenašel Jinak co se tý instalace týče, tak ta se po pár kliknutí na hlášku dokončí, ale hra nejde spustit.
Ještě dodám, že mám Vistu Home Premium 64 bit.
Díky.
mám tu takový problém. Snažím se nainstalovat Far Cry 2/Crysis Warhead, ale u konce instalace to po mně chce nainstalovat .NET Framework, ale napíše to, že to nejde nainstalovat, protože mi chybí nějakej soubor něco.dll Snažil jsem se to vygooglit a stáhnout si .NET Framework ze stránek MS a když jsem se to snažil nainstalovat, tak mi to napsalo, že mám vypnout/zapnou nějaký fce Windows v Ovládacích panelech, ale nic takovýho jsem tam nenašel Jinak co se tý instalace týče, tak ta se po pár kliknutí na hlášku dokončí, ale hra nejde spustit.
Ještě dodám, že mám Vistu Home Premium 64 bit.
Díky.
- riXo
- Začátečník

stiahol si .NET Framework 3.5? to je tusim najnovsi...
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
/nex
/nex