TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

toder píše:
http://blablabla.bla
LOOOL

No každopádně, tohle asi bude vhodnější link:

http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=11559 nebo http://cestiny.idnes.cz/t/tesoblivioncz.html
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ty tvé dva linky budou nejen vhodnější, ale dokonce také jediné dva, které jsou povolené.
Tato čeština nesmí být bez souhlasu autorů zveřejněna jinde než na serveru Cestiny.CZ a Tiscali Games. Pokud chcete češtinu šířit dále, tak jedině odkazem na tuto stránku. Dále nesmí být zmíněný patch bez souhlasu autorů upravován nebo jinak měněn.
Goldnoob team proud member!
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak čeština a její instalace je zcela bezproblémová,dal jsem jí na rozjetou hru bez patche 1.1 a vše jde jak má.Osobně jsem s angličtinou problém neměl,ale když tu čeština je,tak proč si jí pro pohodlí nedopřát.Myslím,že je hodně zdařilá,žádný křečovitý překlad.Zkusil jsem pár rozhovorů,zašel do města,vývěsní štíty na domech v češtině jsou fakt bomba.Smekám před dobře odvedenou prácí,teď už si Oblivion zapařej opravdu všichni. :wink:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Inferno
Začátečník
Začátečník

Savegames

Příspěvek od Inferno »

Mozna se to tady resilo ale nevite nekdo kde je ulozeny profil me postavy?V jakem souboru?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Savegames

Příspěvek od shadow »

Inferno píše:Mozna se to tady resilo ale nevite nekdo kde je ulozeny profil me postavy?V jakem souboru?
není to vždy v rámci toho kterého save?
show must go on..
Zen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zen »

ked som nord ,wariro,graldiator (lvl oklo 8 ) tak ako si resp s cim si doplnim manu? mam nacate liecive kuzla ten prvy rank,ale na druhy rank nemam manu...ako ju ziskam?
Inferno
Začátečník
Začátečník

Re: Savegames

Příspěvek od Inferno »

Bohuzel sem nic nenasel.No ono de o to ze sem zapomel si dat jmeno te me postavicky a jmenuju se Zde vlozte sve jmeno.A delat se me s tim xichtem te supermodelky se me zrovna nechce kdyz sem se s tim drel 2 hodiny.:D A tak bych to chtel nejak vyeditovat a vlozit tam to spravne.
shadow píše:
Inferno píše:Mozna se to tady resilo ale nevite nekdo kde je ulozeny profil me postavy?V jakem souboru?
není to vždy v rámci toho kterého save?
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

No pokud chces zmenit jen jmeno tak to imho jde pres konzoli , kterou atkivujes tlacitkem nad TABem vedle 1 pod ESC a napises tam player.SetActorFullName jmenohracedefactopostavy :)
0118 999 881 999 119 7253
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

Super.Diky.Hned to du vyzkouset
:)
cool.user píše:No pokud chces zmenit jen jmeno tak to imho jde pres konzoli , kterou atkivujes tlacitkem nad TABem vedle 1 pod ESC a napises tam player.SetActorFullName jmenohracedefactopostavy :)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Zen píše:ked som nord ,wariro,graldiator (lvl oklo 8 ) tak ako si resp s cim si doplnim manu? mam nacate liecive kuzla ten prvy rank,ale na druhy rank nemam manu...ako ju ziskam?

no, nějaký čas jsem už Oblivion nehrál, ale určitě se ti to obnoví odpočinkem, teď už si nějak nemůžu vybavit, zda i pouhým "čekáním". Každopádně samozřejmě i příslušnými lektvary (myslím, že restore magicka), nebo i rostlinkami /nepamatuji si jakými, čím máš vyšší alchemy skill, tím lépe že jo./.

Jinak nepočítej s tím, že jako postava zaměřená na boj budeš moc kouzlit, možná tak jen ze svitků. Úroveň magicky se ti zvyšuje hlavně přes růst Inteligence. To tedy konstatně. Krátkodobě to lze zvýšit např. Fortify Magicka lektvarem.

obecně platí: Magicka = Intelligence × 2 + birthsign bonus + racial bonus

více zde: http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Magicka

P.S. Teď když čtu tvůj dotaz podruhé, tak jsi asi myslel zvýšení magicky, a ne její doplnění ve vlastním slova smyslu, že jo?
show must go on..
Zen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zen »

doplnenie ako jej mnozstvo.. (nmapr teraz mam 66/66 , a xcem mat vacsie mnozsto)
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: magicka energie (mana)

Příspěvek od TimTaylor »

pokud mas ted jen jen 66 many (jako maximalni mnozstvi) musis davat pri zvysovani levelu body do inteligence. Hraju to za bojovnika a mam s tim taky problemy, lepsi kouzla jsou pro me nedostupny...
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
Zen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zen »

no jo...ale ked som dost trpezlivy ..da sa to nie?:) ..no lebo chcem aspon n aten druhy "rank" (mam tam cestinu a po cesky to je "lecba tezkych zraneni" ,a teraz mam "lecba lehkych".) ...tak a ked cem dat bod do inteligeniec po zvyseni levelu ,mozem iba jeden ,to znamena ze tam nemam bonus ako napriklad ked zvysujem silu,tak tam mam rovno 4 z alevel
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

Tak tohle s Cestinou je bomba hra.
Ja zarytej on line FPS hrac se u tohoto neskutecne bavim.
RPG je pro mne spanelskou vesnici tak jeste to hrani nemam tak vychitany ale tech moznosti ve hre co zabere hodne casu kdyz clovek nespecha co nejrychleji dojit ke konci.Jediny co se mi nechce cist ty ruzne knihy snad to nicemu nevadi ze se tim neprocitam. Grafika na 8800GTX parada.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Sice mě oblivion přestal bavit a myslel jsem že ho už nezapnu, ale s češtinou se do tho pustím znova :)

// Myslíte že by vznikl nějaký konflikt s oscuro oblivion overhaul ? (imho tam nejde o texty ale jen o optimalizaci lvlů, atd ... )
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

mě se teda hry v češtině příčí,ale co jsem tak četl na oblivion fóru,nikomu se CZ s OOO nekope ani v nejmenšim...tak se nebojte :)
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

spirit64 píše:Sice mě oblivion přestal bavit a myslel jsem že ho už nezapnu, ale s češtinou se do tho pustím znova :)

// Myslíte že by vznikl nějaký konflikt s oscuro oblivion overhaul ? (imho tam nejde o texty ale jen o optimalizaci lvlů, atd ... )
Kopat se to nejspíš nebude, ale nebudeš mít přeloženo všechno.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Nik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nik »

to Zen

nebo zkus místo trpělivosti dojít si za nějakým trenérem a vytrénovat si alchymii mysticizmus a ještě asi další dva skily jsou tuším odvislé od inteligence, když si je vytrénuješ o všech povolených pět úrovní tak dostaneš bonus tuším 3x a jako bojovník bys je měl mít nízko tudíš levný trénink... ;)

Na provozování náročnějších kouzel ale taky potřebuješ mít ten skill na vyšší úrovni, takže bys měl rozvíjet i léčení...
Although the masters make the rules
For the wise men and the fools
I got nothing, Ma, to live up to.
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mec Umbra

Příspěvek od TimTaylor »

ahoj lidi, mam takovej mensi problem. Hraju hru s modem OOO, kterej mimo jine meni i leveling postavy. Jsem ted na levelu 7, hraju za valecnika a plnim zrovna quest pro Claviuse Vita (ziskat mec Umbra). Dostal jsem se k jeho majitelce v podzemi, ale at delam cokoli tak ji nemuzu porazit. Vystrilel jsem do ni pres 250! kouzelnejch sipu, mraky utocnejch kouzel, vyvolaval potvory, hypal do ni vsema moznejma magickejma zbranema, ale NIC. stale zije a bojuje jak silena. Pritom napr. kouzly vyvolany deadry lehnou po cca 3 ranach mou zbrani, nemam zasadnejsi problemy ani v arene nebo jinde v podzemi. Nositelka mece (Umbra) je asi nesmrtelna. V cem je chyba? Co na ni plati (ma ebonovy brneni + mec Umbra). Bojoval jsem s ni asi hodinu realneho casu a nic! Pak jsem se vytocil, nasel na netu kod na nesmrtelnost, bojoval s ni dalsi hodinu a zase nic! Nejde o nejaky bug hry? nechci cheatovat a kazit si hru, jen nevim jak to udelat. diky
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: mec Umbra

Příspěvek od PetoS »

TimTaylor píše:ahoj lidi, mam takovej mensi problem. Hraju hru s modem OOO, kterej mimo jine meni i leveling postavy. Jsem ted na levelu 7, hraju za valecnika a plnim zrovna quest pro Claviuse Vita (ziskat mec Umbra). Dostal jsem se k jeho majitelce v podzemi, ale at delam cokoli tak ji nemuzu porazit. Vystrilel jsem do ni pres 250! kouzelnejch sipu, mraky utocnejch kouzel, vyvolaval potvory, hypal do ni vsema moznejma magickejma zbranema, ale NIC. stale zije a bojuje jak silena. Pritom napr. kouzly vyvolany deadry lehnou po cca 3 ranach mou zbrani, nemam zasadnejsi problemy ani v arene nebo jinde v podzemi. Nositelka mece (Umbra) je asi nesmrtelna. V cem je chyba? Co na ni plati (ma ebonovy brneni + mec Umbra). Bojoval jsem s ni asi hodinu realneho casu a nic! Pak jsem se vytocil, nasel na netu kod na nesmrtelnost, bojoval s ni dalsi hodinu a zase nic! Nejde o nejaky bug hry? nechci cheatovat a kazit si hru, jen nevim jak to udelat. diky
Umbra je jedna z najsilnejsich postav v Oblivione, myslim ze na leveli 7 na nu nemas ani zdaleka. Radsej normalne pokracuj v hre, pln ostatne questy a ked budes tak ne leveli 15 skus sa tam vratit. :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“