Asi ho nemas do DS4 co?KunNy píše: Dneska jsem kontaktoval emailem prodejce v alfacomputeru, a říkal že zítra by měly 99% být
Piste sem dalsi OC at vime jak si stojej boxovany,esli budou lepsi nez nase trayove OC bomby
Ne ne, ten nebude do mý sestavy...godlike píše:Asi ho nemas do DS4 co?KunNy píše: Dneska jsem kontaktoval emailem prodejce v alfacomputeru, a říkal že zítra by měly 99% být
Piste sem dalsi OC at vime jak si stojej boxovany,esli budou lepsi nez nase trayove OC bomby
nj to víme ale myslel som neco čo by šlo v OS win xp,take neco ako som mal na AMD (clockgen)Grouwr píše:v Biosu
Mám tady od pondělí další BOX E8400, sice neměl být původně pro mě, ale na 100% bude výměna za můj první E8400 BOX, který moc taktovat nešel. Dotyčný stejně taktovat nebudegodlike píše:Piste sem dalsi OC at vime jak si stojej boxovany,esli budou lepsi nez nase trayove OC bomby
Myslím že taktování v biosu je nej, ikdyž pro někoho né zrovna jednoduché, popř zkus prográmek ClockGen (nwm jestli funguje i na nové CPU)Shoty píše:taká otázočka,v čom taktovať CPU E8400?,k doske je nejaky program ale nejde
Je to jen CPU, bez ničeho, takže ti daj kus křemíku přímo do rukyZarathustra píše:Verze E8400 Tray OEM nemá chladič,je to jen holý procesor?Nebo tam je ten retenční rámeček?U chladiče jsem nic takového neměl(jen spony).
Ok a ten retenční rámeček?Dá se to sehnat?Nebo to je třeba u základní desky?KunNy píše: Je to jen CPU, bez ničeho, takže ti daj kus křemíku přímo do ruky
Uz si videl boxovane C2D ? Mas tam chladic a maz tam samotny procesor. Pri tray verzii nedostanes chladic. To je cely rozdiel. Neviem o akom ramceku hovoris, do socketu 775 sa iba vlozi procesor a potom ho tou packou uchytis. Ak myslis ten ramcek co je sucastou dosky tak ten samozrejme k procesoru nedostanes.Zarathustra píše:Ok a ten retenční rámeček?Dá se to sehnat?Nebo to je třeba u základní desky?KunNy píše: Je to jen CPU, bez ničeho, takže ti daj kus křemíku přímo do ruky
Boxované C2D jsem ještě neviděl,myslím tyhlety rámečky http://www.svethardware.cz/sh/media.nsf ... Format=jpgfaugusztin píše:Uz si videl boxovane C2D ? Mas tam chladic a maz tam samotny procesor. Pri tray verzii nedostanes chladic. To je cely rozdiel. Neviem o akom ramceku hovoris, do socketu 775 sa iba vlozi procesor a potom ho tou packou uchytis. Ak myslis ten ramcek co je sucastou dosky tak ten samozrejme k procesoru nedostanes.