Battlefield 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
sefin
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 4

Příspěvek od sefin »

Vzhledem k tomu, že vůbec nechápeš jak to hraji se o tom nehodlám dál bavit. Přečetl sis mrakodrap a z toho soudíš kemp 24/7 a nezájem o objectives.
Já mám svůj herní styl zažitý a ověřený z jiných her a opravdu mi nikdo nikdy nenadával(kromě oponentů), že jim nepomáhám. Tady mám jen handicap v tom, než se sžiji s tím jak ty kulky lítají a padají a než se naučím dobře používat tu úpravu zaměřovače.

jsem zvědavej, jestli je ta beta už closed nebo zdali si člověk bude moct ještě do vydání zahrát :)
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

Samozřejmě, bavíme se tu jen o blbostech :) já jen pospal styl hry, při kterém je hráč nápomocen teamu a při kterém končí na prvních příčkách žebříčku.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

Chlapci realne mi niekto vysvetlite prinos clasy Recon. Lebo aj ked je to agresive recon nie je lepsie behat na blizko z utocnou puskou ako nejakou sniperkou? Ved mnohe recon zbrane priam ziadaju o to aby bol recon vzadu, max kryl team z istej vzdialenosti a potom sa presuval inde ako najvecsi bonus vidim v pripade recona jeho vybavu, jedina vec koli ktorej by som za tuto triedu hral ak by som chcel pomoct teamu ale inak skutocne nechapem ako by mi mal pomoct recon v trme vrme a bojoch na blizko. V BF3 je recon k uplnemu hovnu- moj nazor. Nejlamackejsia a najzaostalejsia classa s minimalnym prinosom teamu a moze mi tu niekto rozpravat ako on hrava agresive ked vidim na tom pube ako to tak proste nie je a vecsina reconov je uplne k hovnu. Ostatne clasy totiz az tak nemotivuju k tomu sediet v prdely mimo diania, ostrelovat mapu a zbierat fragy.
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

BF4 beta jeste jede nebo to uz skoncilo,ja jen ze to mam v originu zasedle a nemuzu dat "hrat".
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Už skončila :|
PS5 Pro | LG OLED CX55
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

zumpar1234 píše:Chlapci realne mi niekto vysvetlite prinos clasy Recon. Lebo aj ked je to agresive recon nie je lepsie behat na blizko z utocnou puskou ako nejakou sniperkou? Ved mnohe recon zbrane priam ziadaju o to aby bol recon vzadu, max kryl team z istej vzdialenosti a potom sa presuval inde ako najvecsi bonus vidim v pripade recona jeho vybavu, jedina vec koli ktorej by som za tuto triedu hral ak by som chcel pomoct teamu ale inak skutocne nechapem ako by mi mal pomoct recon v trme vrme a bojoch na blizko. V BF3 je recon k uplnemu hovnu- moj nazor. Nejlamackejsia a najzaostalejsia classa s minimalnym prinosom teamu a moze mi tu niekto rozpravat ako on hrava agresive ked vidim na tom pube ako to tak proste nie je a vecsina reconov je uplne k hovnu. Ostatne clasy totiz az tak nemotivuju k tomu sediet v prdely mimo diania, ostrelovat mapu a zbierat fragy.
C4.

Pokud máš dobrého recona v teamu, je schopný sundávat jelita ze střech a ty se můžeš soustředit na konkrétní situaci okolo tebe.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Presne tak, dobrej recon se nemusi vylozene cpat do predu, hodne pomuze kdyz aktivne cisti strechy od nepratelskych reconu. Bohuzel vetsina noobu strili po pechote, protoze je to jednodussi...
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Riku píše:Už skončila :|
bych se posr.... tepr zejtra mě přijdou paměti na novej komp, takže to nezkusim... chjo....
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Jo včera jsem si chtěl taky ještě zahrát a šmitec :-D.

BTW recon podle mě spíš preferuje nepřátelského recona, protože ten se v 99% případů moc nehýbe (když se něco snaží zaměřit :-) ), takže je to výhodnější cíl, než pobíhající pěchota. Aspoň já to tak mám.

Ta nepoužitelnost recon clasy je podle mě způsobená tím, že hráči (hlavně na té betě) to chtějí vyzkoušet a díky nutnosti počítat let a pád kulky nejsou prostě schopní hned něco trefit. Ti co toto překonají tak to časem dostanou do oka a budou schopní plnit svou funkci dobře.

Jo hele to jsem si už nestihl vyzkoušet... když seberu tu 50cal sniperku.. jde u ni doplnit munice, nebo to vystřílím a šmitec? Stejně tak ten raketomet?
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

Ne, věř mi, že za ty 2 roky co hraju BF3 to fakt 99% reconů do oka nedostane :D Ta situace je pořád stejná, jen má člověk občas smůlu, že má polovinu mužstva "pro"sniperů kempících na kopci u báze na Firestormu. Pak je nejvyšší čas na leavnutí serveru :D No a časem si to neseš jako stigma a když vidíš kempit snipera, tak pro už něj rezervuješ speciální místečko v pekle. Takové, kde mu bude pořád před scopem přistávat ammo box a ocitne se v nekonečné smyčce smrtí pomocí C4/defib./svářečky.

Tím to nevztahuju na tebe, je to jen popis stávající situace ve trojce. Ve tvém vlastním zájmu doufám, že si na mapě nevyhlédneš pěkný kopec, nezalehneš a nebudeš celé kolo čekat na ten jeden jediný správný kill :D
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

:-D jo to chápu. Ne mě fakt nebaví sedět celou mapu na zadku + je to sebevražda. Jak sniper najde dobré místo a povede se mu zabít i jednoho jediného soupeře pak musí změnit pozici hned jak to jde. Ten kdo byl zabit v 99% případech půjde totiž po Vás a zrovna v BF4 na té beta mapě není nic jednoduššího než se spawnout na padáku a doplachtit si pro ten knife kill :-D. Co by ale mohli odstranit je ten squad spawn. Nebo to apsoň udělat tak, že to není možné pokud je poblíž nepřítel. Někdy si člověk jde dat knife kill a najednou nemáte před sebou jen oběť ale i 1 a víc enemáků za zádama :-D Hnusný, když se tam zjeví takovej David Copperfield :mrgreen:
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

Ideální by byl asi spawn na squad leadera, ale zase je to lepší jak stav ze trojky, kdy měl člověk ještě spawn protection.
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

jo to by mohli udělat aspoň na toho leadera, jenže tím by si pak zase naštvali lidi, protože leader by se nemohl spawnout na squad:-D Ono není nic dokonalé tak nezbývá než to akceptovat a naučit se s tím hrát / žít.
Skverty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skverty »

kupkoid píše:Ne, věř mi, že za ty 2 roky co hraju BF3 to fakt 99% reconů do oka nedostane :D Ta situace je pořád stejná, jen má člověk občas smůlu, že má polovinu mužstva "pro"sniperů kempících na kopci u báze na Firestormu. Pak je nejvyšší čas na leavnutí serveru :D No a časem si to neseš jako stigma a když vidíš kempit snipera, tak pro už něj rezervuješ speciální místečko v pekle. Takové, kde mu bude pořád před scopem přistávat ammo box a ocitne se v nekonečné smyčce smrtí pomocí C4/defib./svářečky.

Tím to nevztahuju na tebe, je to jen popis stávající situace ve trojce. Ve tvém vlastním zájmu doufám, že si na mapě nevyhlédneš pěkný kopec, nezalehneš a nebudeš celé kolo čekat na ten jeden jediný správný kill :D
Ja to resim jednoduse, jelikoz se vetsina tehle divnejch existenci se sniperkama za celou hru ani nehybne, tak RPG vzdycky zabere. Proste mu ji tam posles a ma po prdeli, jakmile se tam naspawnuje znova, tak ji dostane proste znova. Ono je potreba ty lidi za to trestat, kdyz hrajou jak k*k*ti. :D
2500K @ 4.8GHz, MSI GTX 960, 16GB RAM, X-Fi XtremeGamer + AKG K 242 HD, Steelseries Rival, Win Server 2016
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

To jo, ale co s takovýma ve vlastním teamu? S tím nejde nic dělat :)
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jde, nehraj s dementama
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Pánové mrkejte na to :)
https://plus.google.com/u/0/photos?pid= ... 3081443961
Jen takový dotaz: Myslíte že se vyplatí koupit Deluxe Edition + Premium a nebo jen Standard Edition + Premium? Přijdu tak o nějakou výhodu nebo ne? Dík za info.
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Jsem rád, že i jinde mají skoro stejnou cenu, teda alespoň to číslo. :-D

Jinak asi nepřijdeš, ale když stojí obě verze stejně, tak vezmu Deluxe ne?
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Tak v Rusku právě že Standard stojí 1199 a Deluxe je za 1499 :)
Proto se ptám. Kupovat to v ČR tak je to na jedno brdo že :lol:
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Aha tam to nesleduju, u náš to právěže stojí +- stejně, tak jsem šel do Deluxe, i kdybych měl kupovat Premium časem.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“