... no pokial bude MSI 780 Gamig za cca 580 eur, tak je to dobra cena.
Nehovorim ludova, ale nie vynimocna, prihladnuct na minulost cien high endu
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Ja si porad tvrdim svoje-nastupce gtx680 by mel stat stejne tzn 12000kc u nas a ne 15000kc.blahorodie píše:@HEAD
... no pokial bude MSI 780 Gamig za cca 580 eur, tak je to dobra cena.
Nehovorim ludova, ale nie vynimocna, prihladnuct na minulost cien high endu

720 eur je uz podla mna abnormalneJesper22 píše:Ak tá MSI GTX 780 bude stáť fakt 580€ tak v mojom prípade není o čom aj keď stále mám v hlave EVGA GTX 780 SC ACXAle tá cena na tichepc.sk to zabila , že 720€
![]()

Vzdyt tohle je porad dokola. To ze nejaka hra ma nalepku at nV nebo AMD (kdysi ATI), tak to neznamena často nic, jak to na jednotlivých GPU bude s vykonem.Eddward píše: a ze AMD GE hra... hh, zatial to nikde nevidno

Ano ještě kdysi se starýma driverama, kdy nvidia nedostala možnost je optimalizovat. Po vydání byl ten nárůst dost vysoký. Musíš tu dávat relevantní testy, ne co se dočasně hodily AMD do krámu.BL!zZard píše: A co třeba takový Tomb Raider - Gaming Evolved hra. Ta jde znatelné lépe na Radeonech.
http://static.techspot.com/articles-inf ... a_1680.png

Uz se několikrát stalo ze TWIMTBP hra jela lip na konkurenci. Ono pokud nemas uplne dopraseny drivery a pokud mas lepsi HW ci ti způsob renderingu sedi lip, tak konkurenci ani deset takových programu nezachrani, neboť silu HW neprecuras. Jedine ze by jsi to konkurenci zamerne nejak sabotoval (zmineny Tomb Raider), nebo sobe snizil zamerne kvalitu renderingu (třeba nV a Quake III). Zrovna nynejsi Frostbite engine sedi vykonostne lepe nV a v BF4 fakt nebude nejaky zgruntu novy engine oproti BF3. Bude tam jen par upravsam_217 píše:no řekl bych že narozdíl od AMD tak TWIMTBP hry jdou obecně líp na nvidiích a kolikrát znatelně...takovej HAWX např...
takze cekat, ze najednou AMD jen diky svému programu najednou natrhne nV kachle je tak ze sna fanATIka.The game engine has several upgrades including improved tessellation technology. It also features Destruction 4.0, which enhances the in-game destruction over its predecessors

Nevím, jestli BF3 hraješ, ale od Catalyst 12.11 BETA jsou na tom v BF3 a FB2 engine based hrách lépe RadeonyHladis píše:...Zrovna nynejsi Frostbite engine sedi vykonostne lepe nV ...