aspoň tak mi to bylo vysvětlováno guildovními 70lvl.
Kolik mate 70lvl hracu? My asi uz 20-30
A ja do konce tydne jiz urcite taky budu
Takze uz jsem 68lvl
Normalne jsem jako Druid s flight form dostal riding skill 225(Expert)
Takze nemusim kupovat normal litaka za 100g, a ani trening za 800g.
Pak si budu moci koupit rovnou epic litaka.
Jinak ostatni class musi koupit vsechny stupne hehe.
Flight forma je naprosto rulezni. Vyletet se da neskutecne vysoko a pak si uzivat volny pad dolu a u zeme zase nahodit flight formu, je to fakt bomba
Nevim jestli vykouzleni litaka trva nejakou chvilku jako kdyz kouzlim treba tygra, ale flight form je instantni
takze dalsi vyhoda.
Uvazuju pak o resto buildu az budu na 70lvl, ale jeste uvidim.
Ted na 68 lvl neni pro me dat v kocce nebo medvedovi najednou 3 moby 70lvl, ale s resto buildem se chytat absolutne nebudu.
Mangle je fakt vyborny a crity uz se pohybuji kolem 1500dmg, V instanci mam temer totozny damage jako sword rogue. Je jasny ze roug je uzitecnejsi kvuli sap a podobnym vychytavkam. Ale Druid je fakt vybornej a vyberu tedy opravdu nelituju. Protoze treba v medvedovi mam kolem 11500Hp a 12500armoru a muzu bez problemu tankovat i tezsi bossy. Akorat se bojim ze resto buildem nezabiju ani "mouchu" a tedy nebudu moci solo delat questy jako ted.
Nosim ted uz sebou 3 armor sety
Pro heal, se kterym mam asi 9500 many, pro medveda a kocku - tam nejsou sety kompletni, neco maji spolecneho.
Nejaky napady jak likvidovat moby s resto buildem? Holi asi tezko kdyz maji treba 8000hp a holi jim dam kvuli jejich armoru treba 10-70 damage za uder, coz je smesny. Porad dokola castit moonfire taky kvuli mane nejde. Podle me proste nemam sanci. Nejaky tipy?
Ted jsem zmlsanej kockou a medvedem ze je dam za par sekund, par critu, combo fer bite a lezej
, Kdyz jich je vic, tak na sebe dopredu hodim dva doplnovaji healy a v medovi si s nima taky bez problemu poradim.
Vcera jsme delali group questy The Ring of Blood, jestli nekdo znate.
Na konci jsou husty revardy.
Ja si vybral:
http://www.wowhead.com/?item=25761
A tady jsou vsechy revardy:
http://www.wowhead.com/?quest=9977
Jeste mam jeden dotaz a to ohledne Instanci v heroic modu.
Jaka je potreba reputace aby se daly koupit ty klice?
Asi je to jak u ceho, jestli nekdo mate zkusenosti tak sem hodte info.
Bossove jsou pry asi 4x tezsi a davaji rany treba za 4000damage, ale nemam to potvrzene.