Stratos píše:muzete nekdo napsat jak se to flashuje?
spustim ATIWinflash a nabehne mi naky okno a co dal?
It is super easy. Run the ATIwinflash utility. When it comes up the first thing I would do is save your current bios just incase via the save button. After that check off force, load the image file in the same directory as the atiwinflash utility and hit program. About 3 seconds later your done. Oh yea, reboot when it asks you and voila.
tak sem to flanul reklo si o restart a vysledek furt stejen
ale overdrive mi furt hlasi 621 a 747 tak nevim a vypnout nejde Sad i kdyz se preinstaloval drivery je furt odemcenej a halsi tyhle takty na 700jadro me to ani nepusti max je 690
Chtěl jsem zkusit ten novej Bios,ale při spuštění ATIWinflash se mi úplně rozmazal obraz a napsalo to :
VPU Recover has rset your graphics accelerator as it was no Langer responding to graphics commands.
The generated error report contains only system information such as driver version,AGP settings, graphics frame buffer size, tec. that will be used to analyze the problem.
No tak mi to taky nejde. Asi jsem magor, ale děam to jak to popisujete. Nejdříve jsem zálohoval aktuální bios. Pak jsem kliknul na load image a tam jsem vybral ten s ikonkou ATI a názvem ATIWinflash. A to mi to napsalo (invalid VBIOS image. Tak jsem tam našel ještě tento soubor: S3A5200A.103, když jsem ho loadnul tak se mi u položky New VBIOS vypsalo toto: 113-A5200A-103 což koresponduje s tím co psal No-x. Poté jsem zaškrt force a dal ok. No a když jsem to udělal poprvé tak windows hodily hlášku něco jako některé zip soubory jsou změněné čico už jsi to nepamatuju a dalo mi to volbu ano, ne, storno. Tak jsem dal ano. No ale v control panelu mi to ukazuje pořád tu starou verzi biosu. Tak jsem to zkusil po druhé a to už mi to žádnou hlášku nedalo. Ani se nic nestalo, prostě dám ok a nic, okýnko zmizí.
Chtel, bych se zeptat, jeslti jakesi "problikavani" obrazu napr. pri startu OS nebo spousteni CCC je normalni (chyba v ovladacich) nebo je spatne neco jineho?