World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od Blizzard »

Baneshee: nakolik fps hraješ tanky s tou gtx660 a i5? A na jaké rozlišení/detaily a grafiku (standardní nebo vylepšenou)?
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Hraju vetsinou s adaptivnim v-syncem aby mi to drzelo stabilnich 60FPS, tak na nekterych mapach nevim uplne presne.
V 1680x1050 je to bez v-sync cca 70-100+FPS
V 1920x1200 co mam ted asi 60-90FPS, ale kdyz jsem zakempenej nekde v hustym lese a je nas tam vic, tak to nekdy padne i na 45-50
Detaily na vse full, grafika vylepsena, mam vypnuty pouze FXAA a efekty + travu ve sniper modu
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

ok, díky ... teď mám dobrý pocit, že si koupím dobrou GK 8-)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

hovoril som si, že za free xp vyskúmam dačo z tých nových nemeckých tankov a veru, nepripadajú mi príliš sympaticky
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
xmen2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xmen2 »

ahoj mam 7500goldu,jak to mam udelat abych si mohl koupit tank Leopard1 ktery neni premiovy.Predem moc diky za presny navod.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

RiCK: Ale ty tiery 9 nebo 10 se vyplatěj kvůli tý soutěži. Nebude tam velká konkurence, takže s tím půjdou vyhrát v soutěži zlaťáky.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Oni ptm sami zistia kto mal koľko xp či treba zaslať screen? Kúpil som si T-60, pokúsim sa o dačo

Inak tá nová mapa vyzerá celkom dobre, len sa mi tam nepáči tá zadná cestička za základňou...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

mně se zase líbí :)
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

xmen2 píše:ahoj mam 7500goldu,jak to mam udelat abych si mohl koupit tank Leopard1 ktery neni premiovy.Predem moc diky za presny navod.
Hrát s normálníma tankama a postupně ho vyzkoumat :-D
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Koľko xp ste najviac dali s T-60? Ja 400... :D Tieto nové tanky by nikdy nikto nehral kebyže Wargayming nespraví takúto "súťaž"...
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

Blue Storm píše:
xmen2 píše:ahoj mam 7500goldu,jak to mam udelat abych si mohl koupit tank Leopard1 ktery neni premiovy.Predem moc diky za presny navod.
Hrát s normálníma tankama a postupně ho vyzkoumat :-D
Poupravím, hrát hodně s tankama, které máš v elitním stavu. Expy převedeš na free exp a postupně budeš mít až na ten tier X. Jinak to nejde, existuje jen tato "rychlejší" cesta.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

No rychlejší, ale moc nedoporučuju, protože pokud člověk goldy kupuje, tak je to hodně solidní mrhání penězi. Neřeknu převedení třeba 10k XP kvůli modulům tanku, aby nebyl ve stocku, ale konvertovat třeba 180k XP by byla solidní magořina. To nemluvím o tom, že za těch 7500 G vymění jen 187 500 XP, což mu nestačí ani na vyzkoumání Leoparda 1.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

já když konvertuji, tak zásadně jen moduly. Nikdy na tank :wink:
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

Sobo píše:To je nějaké čudné. Nevybavuju si z hlavy nějaké dlouhé win/lose streaky, ale odhaduju tak maximálně kolem 5ti her v řadě, víc asi ne. U mě je to jak na houpačce, pořád se střídají výhry a prohry. Abych měl z 50 her 90% proher, to se mi teda ještě nikdy nestalo. Za něco kolem 2300 bitev cca 53% WR, což se celkem dá, s IS-3 mám 61% ze 180 bitev, velká část byla bez BL-9.
To jsi šťastný člověk. Já mám "rekord" 26 proher v řadě. Když jsem začínal s Centurionem I tak jsem měl po nějakých 80 hrách 20% výher. Ano v základu to byl šmejd a po vyzkoumání to není o moc lepší, ale i tak přece jenom....
Ale v posledních pár dnech to jde a nedostávám se do tychto šílených sérií proher, ze kterých vede jediná cesta - vypnout hru a zapnout až na druhý den.
self
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od self »

Já bych to udělal následovně: kup první tank který na tuto linii potřebuješ, vyzkoumej si všechny moduly a dělej to tak u všech následujících. Ono se podstatně urychlí proces kdy expení. Navíc nikomu se dobře nehraje s tankem který má například slabý motor, nebo slabou penetraci a průměrně toho potom nenastřílí = málo XP výdělku. btw jinak to je celkem ztráta peněz, investic do nějaké hry... :)
CPU i5-8600k 4,4GHz GPU GTX 970 RAM G.SKill TridentZ RGB 16GB Drive 2x256SSD + 3TB + NAS MB ASRock Fatal1ty Z370 GAMING K6 PSU CORSAIR RM650 LCD 24" Zowie by BenQ XL2411 Headset Sennheiser G4ME ZERO + Sound Blaster Z Repro Jamo P 404 HG Mouse Razer DeathAdder Elite +Razer Goliathus /// NTB Apple MacBook Pro 13" retina
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ja by som to celé expenie tankov spravil radšej tak, že na odomknutie následujúceho tanku stačí vyexpiť všetky moduly (hoc "hodnota" ďalšieho tanku (v xp) by bola rozložená na moduloch). Pre mňa sa podstatne lepšie expí s vedomím, že budem mať lepšie delo/motor/vežu, ako nekonečné expenie nového stock tanku.

Mimochodom, všimli ste si bugu, kedy ste mali elitný t9 tank (medium/TD) a po príchode nových t10 tankov ten Váš t9 stále zostal elitný, hoc následujúci tank vyexpený ešte nemáte
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

To neni bug, v dobe kdy si treba mel elitniho JT a vsechny xp ti sly do posadky a oni pridaj novej tank tak uz je na tobe aby sis odskrtl xp do posadky a expil tank :)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
koupi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koupi »

Tak jsem vyzkoušel novou verzy 8.5 a našel jsem problém
Mám T25/2 a mám exp. na pásy ale když dám vyzkoumat a kliknu na potvrzení tak mi celí WOT spadne má někdo něco podobného?
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64
Jds1cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jds1cz »

Ahoj lidi nevím co se děje ale všiml jsem si že po odehrání 1 vítězných bitev u všech tanků mi to 2x naskočilo znova.tak nevím jestli jsem se nezbláznil nebo je nějaká akce?.Dobrý postřel. :?:
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

psali to na stránce ... prý je to nějaký restart, takže proto :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“