Tomme píše:Nejlepsi je, kdyz vetracky profukuji chladic, takze druhej bys dat mohl, ale nemyslim si ze by bylo efektivni davat 4 chladice na tu kostku.
Nebo bys mohl vzit treba Coolink Corator DS a na nej dokoupit dalsi vetraky, to by taky nebylo spatny, nebo Zalman CNPS 10x extreme, oba to zvladnou dobre a za nisi cenu nez noctua, kterou jsi zminoval. Ale ani ta by za ten priplatek nebyla spatna, pokud bys jsi chtel ticho a vykon, tak ji.
Pokud bych sel do te drahe Noctui, musel bych mit jistotu ze mi bude pasovat i do budouci desky.
Do soucasne DS3 podle jejich stranek pasuje ok.
To prave se mi nechce moc riskovat. Zkusim dat i ventilator na druhou stranu chladice a uvidime

Skoda ze ty pripevnujici dratky byly u toho chladice jen jedny, ale to nejak nabastlim.
4 ventilatory - na to asi fakt pecu, ale dva na 1200otackach by mohly zafungovat, alespon docasne.
Prave jsem vcera projizdel CTTL web(Ty testy jsou senzacni a profesionalni s obrovskou preciznosti. Fakt klobouk dolu pred Highlanderem s jestli s nim jeste nekdo dalsi na tom maka tak taky

Uplne me to dostalo, takhle to vypada kdyz je nekdo profik ve svem oboru/konicku ) a podle vseho je ten Thermaltake Frio s 2x fan jeden z nejlepsich vzduchovych chlazeni a to ani nenni treba jet na max otackach. The best je asi pak ta Noctua, i kdyz tu jsem nenasel u testu s 220W
zatezi. Asi kvuli tomu ze v dobe vydani jeste chlapi s timto nelaborovali(nebylo na cem) a testovali jen 147W a nizsi.
Jak jsem psal no, Noctua je draha hodne, ale zase pokud by mela slouzit treba 4 roky tak se vyplati. Nikdo mi vsak dneska asi nerekne, jestli bude pasovat na desky pro Sandy Bridge procesory. Vsak tuhle svou Ninju mam od dob sveho byvaleho A64, to jest asi 4,5 roku.
Za kvalitu se obcas priplatit proste musi, vsak si to clovek neporizuje na pul roku.
Proto bych spis to chtel docasne ted dobastlit pridanym ventilatorem k te Ninje a uvidime.
Vymenu chladice pak az s novym cpu deskou atd...
Zkusim to o vikendu a dam vedet
Diky za reakce Tomme i Veteranovi