Weightlifter kolik ti dela karta v 3D marku 06 me ve full HD 11 500 bodu s 3.2GHz procikem
Race Driver GRID
Moderátor: Baneshee
- Carbonek
- Nikdy nic nevím

-
Re: Race Driver GRID
tak uz jsem to poladil a jede mi to porad na 60FPS 
Weightlifter kolik ti dela karta v 3D marku 06 me ve full HD 11 500 bodu s 3.2GHz procikem
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux
- Weightlifter
- Začátečník

-
Já nevím kolik ve 3D 06, ale ve Vantage mi dělá 12000 bodů s 3,3GHz AMD X4 940, což se mi zdá nějak málo, ale asi to tak souhlasí
- Carbonek
- Nikdy nic nevím

-
a jake ovladace pouzivas ja mam 9.3 a nevim jestli je to dobra volba neni ta ty dvoujadra lepsi ten Hotfix? wow vidim ze uz jsou 9.4 beta 
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
- Weightlifter
- Začátečník

-
Já mám 9.3 nevím jestli je lepší hotfix, ale podle mě by měly být nejlepší nejnovější
- Carbonek
- Nikdy nic nevím

-
Tak uz jedu na 9.4 a pohoda v 3d marku o 26 bodu vic ale v grid to jede o 2fps lip
ale zase zadna zalozka OC ani fan
může mi někdo říct kdo hraje tuto hru na maximum nejlépe ve full HD na vistach kolik si hra bere RAM?
Ptám se proto že i přesto že mám 60FPS se to někdy kousne možná problém vidím v mých 2GB ram.
Nebo poradte jak monitorovat využití ram ve správce úloh?
může mi někdo říct kdo hraje tuto hru na maximum nejlépe ve full HD na vistach kolik si hra bere RAM?
Ptám se proto že i přesto že mám 60FPS se to někdy kousne možná problém vidím v mých 2GB ram.
Nebo poradte jak monitorovat využití ram ve správce úloh?
- Weightlifter
- Začátečník

-
Já to hraju na Vistách se 4GB RAM a neškubne se to nikdy 
- Carbonek
- Nikdy nic nevím

-
zdá se že problém vyřešen vyřešilo to snížení AA na 4x jinak hra si bere +-1.4GB RAM
http://img2.imageshack.us/img2/767/grid ... 192032.png
http://img2.imageshack.us/img2/767/grid ... 192032.png
- T_T
- Nováček

-
Taky se vam u patche 1.2 nezobrazuje kolik aktualne ma uzivatel udelenych KICKu?
A nezda se vam jeste, ze probehly nejake zmeny na serveru/nastaveni? Auta mi pripadaji mnohem citlivejsi na rozbiti...
A nezda se vam jeste, ze probehly nejake zmeny na serveru/nastaveni? Auta mi pripadaji mnohem citlivejsi na rozbiti...
- Dejv Rok 99FPS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ty kicky jsou normál je to patchem. A k te citlivosti na rozbiti se mi ani nezdalo že by byla nějake křehči.T_T píše:Taky se vam u patche 1.2 nezobrazuje kolik aktualne ma uzivatel udelenych KICKu?
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
- T_T
- Nováček

-
A je tomu tak ze s patchem (1.2) nevidim servery a lidi co hraji na 1.0?
Tu citlivost, respektive mensi odolnost jsem pozoroval uz u v1.0 po zmene sponzoru na aute... Nestavalo se mi, abych treba pri derbach mel cervene kolo(kolo nefunje), oranzove byvalo....
Ale ted staci tuknuti a mam vsechny kola zlute, po chvili je kapota zilene zdeformovana a auto jede silou vule
Tu citlivost, respektive mensi odolnost jsem pozoroval uz u v1.0 po zmene sponzoru na aute... Nestavalo se mi, abych treba pri derbach mel cervene kolo(kolo nefunje), oranzove byvalo....
Ale ted staci tuknuti a mam vsechny kola zlute, po chvili je kapota zilene zdeformovana a auto jede silou vule
- Dejv Rok 99FPS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No tu destrukci jsem nic moc neskoumal jestli se zvyšila citlivost nebo tak. Ale ja jsem se mi zda nic nepostřeh.
A když máš patch 0,2 tak hraješ jen s lidma co maj taky patch 0,2
A když máš patch 0,2 tak hraješ jen s lidma co maj taky patch 0,2
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
- T_T
- Nováček

-
Ted jsem prisel jeste na jednu vec a nechapu, jak to "resi" multiplayer
Kdyz si nastavite kvalitu damage na LOW, tak na autu neni vide skoro zadne rozbiti, pneumatiky a kvadry, ktere tvori bariety nejdou premistovat a pri narazu funguji jako zed
Kdyz si nastavite kvalitu damage na HIGH, tak barepy a pneumatiky nejsou ukotvene a jdou premistovat. Ovsem kdyz se vysypou pneumatiky na cestu nebo kdyz se dostanou kvadry na cestu, tak ti co maji low je nevidi a nebrzdi je to... divne
Kdyz si nastavite kvalitu damage na LOW, tak na autu neni vide skoro zadne rozbiti, pneumatiky a kvadry, ktere tvori bariety nejdou premistovat a pri narazu funguji jako zed
Kdyz si nastavite kvalitu damage na HIGH, tak barepy a pneumatiky nejsou ukotvene a jdou premistovat. Ovsem kdyz se vysypou pneumatiky na cestu nebo kdyz se dostanou kvadry na cestu, tak ti co maji low je nevidi a nebrzdi je to... divne
- Swat
- Mírně pokročilý

V mulťáku je snad pouze damage on nebo off,takže stejný podmínky pro všechny.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- T_T
- Nováček

-
Vyzkousej si to a uvidis. Ja jsem to zkousel, takze si to netaham z prstu...
- pantom
- Nováček

-
ahoj
nainstaloval jsem win7/x86 a ve hře mi nejde zvuk! Doposud jsem jel na winXP a vše v pohodě.Nejde nastavit hw akcelerace audia-má někdo prosím nějaké zkušenosti?
zvuk mám integr, na desce SoundMAX ADI1988 Audio.
Jak jsem prohledával net,tak jsem někde zahlédl,že ani vista neumožňuje hw akceleraci.
Prosím pomoc a dík
edit" tak po několika denním hledání jsem konečně našel a chvíli po tom co jsem napsal tento příspěvek.Ale nechám ho tady,kdyby někdo měl stejný problém,tak ať má snažší hledání
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/a ... 016180.zip
tento driver konečně jede !!
nainstaloval jsem win7/x86 a ve hře mi nejde zvuk! Doposud jsem jel na winXP a vše v pohodě.Nejde nastavit hw akcelerace audia-má někdo prosím nějaké zkušenosti?
zvuk mám integr, na desce SoundMAX ADI1988 Audio.
Jak jsem prohledával net,tak jsem někde zahlédl,že ani vista neumožňuje hw akceleraci.
Prosím pomoc a dík
edit" tak po několika denním hledání jsem konečně našel a chvíli po tom co jsem napsal tento příspěvek.Ale nechám ho tady,kdyby někdo měl stejný problém,tak ať má snažší hledání
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/a ... 016180.zip
tento driver konečně jede !!
- RomanK47
- Nováček

-
Mám gamepad rumblepad, funguje klasicky jen ve hře, menu musím ovládat klávesnicí, i když mám nejnovější patch. Nejhorší ale je, že analogový páčky reagují jako digitál tj. nezatáčím vůbec nebo zatáčím na doraz, což se mi vůbec nelíbí, je to totálně nehratelný přesně jako DiRT. Nejde to někde nějak nastavit? Aby fungoval klasický analog a zatáčelo to podle toho, jak moc mám vychýlenou analogovou páčku?
- pantom
- Nováček

-
přepni si ho na analog-snad tl. MODE 
- RomanK47
- Nováček

-
Nejsem idiot. Ve všech hrách to tak jde, ale stupidní GRID bere analogy jako digitál! Prostě ho vychyluju vychyluju, nic a najednou zatáčí už naplno. Tak to fakt nejde hrát.
- Trek
- Začátečník

Mam taky problem s volantem, akceleruje to porad.
Stahuju posledni patch, jestli to nepujde, tak budu nasranej, na klobasnici to hrat nechci.
Nevite co a jak? Mam MOMO.
Stahuju posledni patch, jestli to nepujde, tak budu nasranej, na klobasnici to hrat nechci.
Nevite co a jak? Mam MOMO.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Mám taky MOMO Racing Force. Nutností je poslední patch 1.2, utilitka Logitech Profiler a hlavně si před spuštěním hry nakalibrovat osy.
Jezdí se to s ním skvěle, jen nedoporučuju pohled vně auta. Jedině z kokpitu nebo z nárazníku jinak se to auto nedá pořádně navézt k apexu a nemáš odhad kdy přidávat.
Jezdí se to s ním skvěle, jen nedoporučuju pohled vně auta. Jedině z kokpitu nebo z nárazníku jinak se to auto nedá pořádně navézt k apexu a nemáš odhad kdy přidávat.