-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Skeeter
- Začátečník
Butch > jj normalne to napises do maker prime ve hre....priradis si k tomu ikonku a jeste si tom muzes bindnout na kalvesu. Je to pomerne jednoduchy a treba hunter se bez toho reklbych neobejde....
Skivosek > hodne CZ/SK je i na Aszune ale ten je uz taky docela narvanej...jinak nehraj za ali jsou to lamky a vypadaj osklive (az na trpasliky)
Skivosek > hodne CZ/SK je i na Aszune ale ten je uz taky docela narvanej...jinak nehraj za ali jsou to lamky a vypadaj osklive (az na trpasliky)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Vodnik
- Začátečník
-
- Butch
- Středně pokročilý
No rekl bych ze tak 100-150lidi je unikatnich a pak zbyvajici jsou alti.Vodnik píše:Pozoruhodná guilda, nás je asi 50, z toho ke včerejšku mělo lvl70 42 Řekl bych, že z těch 448 je tak 400 altů, ne?Butch píše: Guldu tvori momentalne 448 clenu. Z toho tak 80% jsou Cesi a Slovaci. Mame jit cca 30 clenu na levelu 70.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Butch
- Středně pokročilý
DING 70!!!
Konecne
Konecne
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Kl3p_co.
- Začátečník
- Stalker
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Nagrand
Začali jsme za hordu na serveru Nagrand. Naše guilda se jmenuje Good news everyone.
Guild web: http://gne.rousek.name/
Guild web: http://gne.rousek.name/
Naposledy upravil(a) Stalker dne ned 4. bře 2007, 15:49, celkem upraveno 1 x.
- Kl3p_co.
- Začátečník
A aky si lvl???1?
ale ne dufam ze sa vam to tam pekne rozbehne..Narozdiel od guildy kde som ja kde sa furt vsetci hadaju--naposledy kvoli naxx kery sme mali ist s byvalym clenom takze sa polka guildy odula a povedala ze nejde...
ale ne dufam ze sa vam to tam pekne rozbehne..Narozdiel od guildy kde som ja kde sa furt vsetci hadaju--naposledy kvoli naxx kery sme mali ist s byvalym clenom takze sa polka guildy odula a povedala ze nejde...
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
which he runs screaming
- Frostys
- Začátečník
-
- Kl3p_co.
- Začátečník
v prvom rade to nebola chybna volba serveru,ale classy,samani su vsade totalne full,vsade je ich plna prdel,takze pekne daj take ze delete character a sprav si volaco ine....Frostys píše:Rozjel jsem si Tauren shamana na Drak'thulu, což byla asi chybná volba serveru ale co....
Měli byste pro mně nějaké rady? Za shamana jsem nikdy nehrál, ale už jsem 20lvl tak jsem lecos pochopil.
neber si to zle,ale tak to jednoducho je...
which he runs screaming
which he runs screaming
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník
- Kl3p_co.
- Začátečník
hmm,mna nasi nechaju,ja si robim co chcem aj ked mame katastrofalny heal-saman ma heal v prvom rade pre seba,on nieje primar healer,on healuje ked skapinaju priesti a druidi...Ja som elemental/resto,radsej by som bolo ele/enha,ale nature swiftness rulez (kombo-elemental mastery+nature swiftness+veangence of the illidarii=instant chain lighting za 4000 )
which he runs screaming
which he runs screaming
- Rajče
- Mírně pokročilý
Taktéž jsem začal....chci se zeptat - jak docílím toho, abch měl v dolní části obryzovky k zaplnění více řad slotů (na kouzla a schopnosti)...na všech screenech na netu jsou dvě a více - já pouze jedna zobrazená (je jich tam víc, ale musim mezi nima scrollovat)...nebo to přijde s levelem ? Jsem zatim na 18-tym, takže začátek...nikde jsem to nenašel, takže díky za rady....
- ETI
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Některý ActionBary ( řady slotů ) se dají zapnout v options ( myslim interface,ale nejsem si jistý, např tohle: http://gmaskew.com/pictures/wow/oldinterface.jpeg ) a potom jsou některý z addonů ( např. tohle: http://blackhandtales.de/wp-content/upl ... erface.jpg ) Ale názvy těch addonů si nepamatuji.
S levely nic takového nepříjde. Když si zapneš ve hře menu, tak v jedné z těch kolonek to tam najdeš, jako např. Right bottom ActionBar atd. atd.
S levely nic takového nepříjde. Když si zapneš ve hře menu, tak v jedné z těch kolonek to tam najdeš, jako např. Right bottom ActionBar atd. atd.
- Rajče
- Mírně pokročilý
- Butch
- Středně pokročilý
Jo vcera jsme byli v Caverns of Time, docela masakr, ja jediny jsem tam byl 70lvl a pak jeste 2x68 a 2x67 lvl.Kl3p_co. píše:velke gz,dufam ze sa tesis na caverns of time a karazhan...Je to svinsky dungeon....Butch píše:DING 70!!!
Konecne
Ale dali jsme to bez wipu. Obcas to nekdo odnesl, ale nikdy jsme nechcipli vsichni tak, abychom se nemohli resnout
Posledni souboj s tim drakem a tema jeho prisluhovacema byl fakt krutej.
Bez sleepu ktery jsem daval nez jsem sel do medveda, bychom se neobesli.
Vubec si nedokazu predstavit tuhle instanci v Heroic modu.
Jinak s dalsim patchem prijde oslabeni Druida, protoze si lidi stezuji ze Druidi jsou v tankovani lepsi nebo minimalne stejne dobri jako Warriori. Jedna z veci je snizeni damage v critu, Iproved leader of pack uz nikdy nehealne kriticky, misto 450% armoru bude mit medved uz jen 400%, bonus na hp bude take snizen.
Warlockovi sebrat druhy fear je treba ani nenapadne.
Pokud to nekoho zajima, tak na 70lvl dostavam za questy v prumeru 10g.
Coz neni spatny. Jinak bych mel tak 3g, kdyz ma kam jeste rust zkusenost.
- Butch
- Středně pokročilý
Na jakym serveru?Rajče píše:Taktéž jsem začal.......
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník
- Butch
- Středně pokročilý
Na vsechno trochu a celkove na nic, tak s tim bych nesouhlasil.PzKpfw VI Tiger píše:2Butch: To vam patri druidi skaredi Vy nemate byt na takovani, ale na vsechno trochu a celkove na nic A zvedli vam generovani rage. Zebrali vam toho dost, ale mohli a meli by vic.
Btw. Co se ti nelibi na warlocich?
Treba druid s resto stromem je na healovani opravdu vybornej.
Kdyz ma feral build, tak krome stunu, dokaze dost dobre zastoupit rougovske DPS.
Je fakt ze za Druida je hrani fakt zabavne a v mene narocnych instancich muzu delat dps a kdyz nestiha healovat priest, tak mu helpnu s healem nebo na nej dam innervate a zase se hodim do kocky. Hodnekrat uz nam to zachranilo zivot.
Warloci jsou smejdi . Zkousel jsem o vikendu poprve WSG a kdyz tri hlidali jeste s jedim magem vlajku, tak jsme byli bez sance.
Urcite velmi zajimava class, ale nerad hraju proti nim
Kdy ma vlastne vyjit ten patch?
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník
Warr je asi nejlepsi na rogua. Overpower kdyz mas z arms talentu +50% crit, tak vzdycky kdyz rogue dodge, tak to stejne schyta a jeste s bonusem. Kdyz warr rogua zpomali, nejlepe hammstering, tak to ma rogue hodne blby, protoze se mu nedostane za zada (alespon by nemel), tak mu odpadnou nektery ability a stuny. A to jak rogue rozdava crity taky neni na skodu. Warr na to aby to chvili snel HP ma a kdyz ma furfy talenty, tak se mu zase zvedne DMG. Jednoduse. Pokud ten warr o roguovi vi, tak ma velkou vyhodu a to at uz je arms, furry nebo protec (jako protec nahodi stist, def stance a ten rogue ho neupizli). Problem byva utocili ze zadu. To dobry rogue tomu warrovi zatopi hodne a pak to zachranuje jenom hromada HP a skill. Ale tohle je jenom 50%. Zbytek zalezi na tom, co je mezi klavesnici a zidli.
Ja mam zas problem s tim ostatnim jako warr. Vsechno co se healuje je asi nejvetsi problem.
Tohle plati pro lvl 60, 70 jeste nejsem a ted pvp nedelam. Tam to mozna bude jinak.
Ja mam zas problem s tim ostatnim jako warr. Vsechno co se healuje je asi nejvetsi problem.
Tohle plati pro lvl 60, 70 jeste nejsem a ted pvp nedelam. Tam to mozna bude jinak.