Chci si koupit novej kompl a musím říct, že jsem totálně zmaten z množství komponent, který jsou dnes v nabídce. Zvolil jsem tohle vlákno, protože ten komp chci prakticky pouze na SC2. Takže pokud moderátoři uznají za vhodné, tak to klidně přehoďte kamokoliv, kde se vám to bude zdát vhodnější.
Za poslední dny jsem přečetl mraky článků o sestavách, grafikách a procesorech, ale vždy když jsem si myslel, že už do toho alespoň trochu začínám svítit, tak jsem se přesvědčil že se pletu.
Říkal jsme si, že bych postavil něco dle rad pana Tomáše Horta v seriálu "Doporučené sestavy...", ale rád bych to poladil přímo na SC2. Nechce se mi to ale řešit v diskuzi a jinej kontakt než fórum jsem nenašel, takže výzva pro moderátory č.2. - pokud by jste na tento příspěvek mohli upozornit p. Horta, tak bych byl vděčný. Navíc je fórum dobré i na případné názory (konstruktivní a k věci!) dalších lidí.
Tímto bych chtěl ještě pana Horta pozdravit a pogratulovat mu k tomu, že má energii a chuť neustále dokola odpovídat těm "géniům" v diskuzích pod jeho články.
Co třeba říct jako mantinely...?
- budget: pc+24" móňo každopádně do 30k, méně = lépe
- primární cíl: SC2 na ultra grafiku ve 3v3, na 4v4 jsem ochoten to stáhnout
- sekundární cíl: kdyby šlo postavit něco co zvládne i anti aliasing
- procík Intel, grafika nVidia
- na OC to nevidím, pač mám nulové zkušenosti a jsem línej se s tím babrat
- origo widle7
- SSD kam nacpu widle a SC, na zbytek HDD asi 2TB
add monitor: kámoš mě odrazuje od TN a tlačí do ISP, ale je to ulítlej grafik. Nicméně to na mě stopu zanechalo a předběžně jsem si zvolil střed v podobě VA panelu 24" BenQ GW2450HM. Něco proti? Lepší návrhy? TN stačí? Na móňu se dá dost ušetřit i zahučet... Btw. ty repráky jsou asi někomu k smíchu, ale chci je tam pro případy kdy nechci mít na uších sluchátka - na skřeky z webu atd. Na hraní mám Kossy SB40 (kdysi povinná výbava na CS1.6
Aktuálně mě už nenapadá co dodat.
Díky za vaše názory, doufám, že se doberem nějakému výsledku.
UPDT: Trošku jsem to poupravil a nahodil to v sekci sestav - viewtopic.php?f=48&t=186742 tak případné názory tam. THX!